Kap ald ve ..?

komik millet yav su turkler,sanki bekaret o kucucuk seye bagli...iyi vallah her halti yiyim..yeterki orama dokundurmayim..sonra bakireyim diye dolas...hicbir zaman aklim almayacak herhalde bu zihniyeti
guluyorum sadece

bi doktor her yaştan kadına mutlaka sormalıdr arkadslar bakıremısn dıe çünkü vaginal tuşe yapması gerekebılır eer sormassa adamn meslegı bıle elden gıder yanı bayan doktorda sorar erkek doktorda eer bakıreyse vagınal tuseden vaz gecıp rektal tuse yapar yada doktor tarafından kızlıgınn bozulduguna daır bı kagt falan ımzalar tabı kıza ve yakınlara anlatr tedavıyı kabul ederlerse onlarada ımzalatr kendıde ımzalar bıde doktorlar erkek yada kadın farketmez mutlaka yanlarında bı hemsıre hasta bakıcı yada hastann yakını bırını bulundurrlar bu tur muayenelerde cunku hastalarda bazen ıftıra atıyorlar yada sızofren vb ınsanlar var ıstemeden de olsa tacız ettı falan dıyorlar sızde ya yakınızla gıdın bu tur muayenelere yada hemsıre duruyo mu durmuyomu bakın kımseye guven olmaz doktorda olsa asla kımseyle yanlız kalmayın yanı her ıkı taraf acısından en dogrusu bu

bıde dahiliyeci neden bakmasın lutfen arkadslar ole hemen bu adam benı tacız ettı dıe dusunmeyın bı doktorun en korktugu sey budur bence sikayetınız neydı bılmıyorum ama bakıp belkı sonra bı jınekoloğa gondercektı ole hemen dıer bolume yonlendrme yapılmaz ııce emın olması lazım ve bı doktor kolay kolay tacız etmez tabı uyanık olmak lazım ne nıyetle yaptıgıı hıssetmek lazım yınede ole kolay kolay olmaz o ısler cunku kaybedeceklerı cok sey var doktorların

başhekimdi hastanenin atılma kaygısı yok

CADIARZU-enteresan

bunu neden sorun yapıyosun ki doktorlar için herşey normal onlar bizim düşündüğümüz gibi düşünmüyor çünkü sabahtan akşamöa kadar bin tane şey görüyorlar bu işin eğitimini alırken de öyle yani onlarta normal geliyo bi sağlıkçı olarak bana da çok normal geliyo bazı şeyler sen sırf muyene oldun diye ilerdeki evli,lik hayatını nasıl düşünürsün inanın çok saçma ya eğer bu bukadar normal olmasaydı bi doktor için merakj etmeyin jinekologları erkek yapmazlardı dmi

konu tacize de sıçramış. arkadaşlar insan inanmak istemiyor ama ben de bir jinekoloğun tacizine uğradım. hemşireyi sudan bir bahane ile odadan çıkardığından anlamalıydım ama anlayamadım. siz siz olun, her ne gerekçe ile olursa olsun, asla hemşirenin odadan çıkarılmasına izin vermeyin. benimki güya bir dosyadaki birşeye bakmak üzere dışarı yollanmıştı.
konduramadığımdan acaba ben mi yanlış anladım diye düşündüm uzun süre. aradan baya bir süre geçtikten sonra psikoloğum ile görüşmem sırasında, psikoloğumun söyledikleri yanılmadığımı gösterdi. aynı adam tarafından tacize uğradığı için ağlayarak psikloloğuma gelen bir çok kadın olmuş. dün de laf arasında bir bayan arkadaşımla konuşurken arkadaşımın da bu adama gitmiş olduğunu, kendisini de taciz ettiğini öğrendim. arkadaşım ilgili yerlere şikayet de etmiş ama elinde delil olmadığı için bir sonuç çıkmamış. üstelik bu adam çok ünlü. cinsel problemleri konu alan bir sitesi var. zaten herkes o sitedeki aklı başında tavrına ve yazılarına aldanarak gidiyor kendisine. isim veremiyorum ama başka insanlara da aynı şeyi yapmasına izin vermek istemiyorum. çünkü hala tvlerde boy gösterip duruyor.
şimdiki doktorum da erkek ama ondan çok memnunum ve çok büyük bir aksilik olmadığı sürece de değiştirmeyi hiç düşünmem.

bende geçen ay erkek kadın doğum uzmanına gittim.
ben belki alt bölgeden bakar sıkıntısı ile gitti doktora utana sıkıla.
neyse gittim sıram geldi ve,
doktor bey sorunumu sordu aşırı şiddetli adet ağrısı dedim.
evlimisin, daha önceden evlilik dışı ilişkin oldu mu yani bakire misin gibi bir takım sorular sordu hepsine cevap verdim.
evli değilim, daha önce evlilik dışı bir ilişkim olmadı yani bakireyim dedim.
tamam dedi ve karın bölgemden ultrason ile muayene etti bir takım ilaçlar verdi.neyse yengemin doktoru olduğu için ona bu soruları neden soruyor diye sordum.
bana cevap olarak evli olmayanlara asla aşağı bölgeden muayene etmiyor dedi onun için bakire misin diye sorar dedi.
Aldığım cevap çok hoşuma gitti.çünkü olması gereken bence bu bekar olan bayanlara çok önemli bir durum olmadıktan sonra alt bölgeden muayene etmemeleri.
tabii bu benim şahsi fikrim.

Bende cok cekingen birisiyim ama mecbur kalinca ,,,,yani gözlerimi baska yöne ceviriyorum ,,mümkün oldugu kadar kadina gidiyorum...ama dogumdan sonra burda hep en büyük sef dr.gelir son kontrole oda erkek olur alistim artik sende alismalisin sonucta bunun dinen hic bir günahida yoktur ,, ama bence sen bekar oldugun icin daha cekingen vee utangac olabilirsin normal karsiliyorum...ayrica sonucta saglik önemli bosverrrrrrrrrrr adam senin gibi kac kadin muane ediyor günde ....sen cok temiz bir kizsin merak edecek bir sey yok opuyorumnanaktan icin rahat olsun by

bende 20 yasındayım bekarım ama yumurtalıgımda sorun oldugu ıcın hep makattan bastırarak muayene edıyor ılk baslarda cok kotu bı durumdu ama sımdı saglıgım ıcın ıyı olmak ıcın bunu kabul edıyorum

saçma bi düşünce o bir doktor erkek veya kadın olarak düşünme sadece sana saglıgını kazandıracak bir şahsiyet ozaman rahatlarsın

aman be canım millet ne haltlar yiyor da zerre kadar suçluluk hissetmiyor.sen de yaptığın bir şey yokken mahçup oluyorsun.boşverr rahat ol.böyle şeyleri takıntı yapmak ilerde daha kötü sonuçlar doğurabilir.onun için rahat ol.

ancak ben seni anlarım bende bu güne kadar sadece bayan özel doktora muayene olmuşumdur ,

doğum dahil bayan geri kafalı oluşumu seve seve kabul ediyorum

buda insanın rahat veya rahatsız olmasına bağlı birşey rahat değilsem değilimdir buda beni ilgilendirir ruhum bunu kabul ediyorsa neden acı çektireyim kendime ?
kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…