Kap ald ve ..?

jelly_bon

OffYineKapaliTümKapilar
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2009
86
0
86
Almanya
Kizlar kafami fena karistiran birsey var...
Birazda utaniyorum, gecen gün jinekologa gittim, rehber'den buldum doktoru.
Kadin doktor diye gittim ben, gittim ama kadin doktor bir erkege devretmis isini.
Ama rehberde hala kadinin adi geciyordu.
Bende gittim, sekreteri beni bekleme odasina aldi,sonra siram gelince muane odasina aldi,az bekleyin doktor hemen geliyor dedi.
Kapi acildi, doktor erkek cikti, sok oldum akannehir
Biraz tepki gösterdim,sonra dedim mecbursun,saglik meselesi sonucta.
Yani affedersiniz doktor muane etti, maalum anlamissinizdir.
Simdi ben bir tuhaf hissediyorum kendimi, kendimi yabanci bir erkege ellettirdigim icin.
Suan bekarim bir sevgilim de yok, ama birden sevgilim olsun fikrinden tiksindim,
sanki ilerde olacak sevgilime yada kocam olacak kisiye haksizlik yapmisim gibi geliyor.
Biraz sacma bir düsünce olabilir ama, bilemiyorum ?! benneyaptımki

Son düzenleyen: Moderatör:
zamanla atlatırsın

"sağlık " bu...

sonradan bu kadar rahatsız olabileceğini billiordum madem muayene olmasa idin :lepi:

bence boyle duusnmenıze gerek yok bende evlıyım ve doktorum erkek esımle beraber gıdıyoruz tamma esımde bıraz rahatsız oluyo ama onelı olan saglık hastalılta saglıkta ayıp olmaz bence napalım hangı doktor ıyıyse ona gıdıcez farketmez.sende oyle dusunme neden kendını suclu hıssedıceksınkı muayene ettı ve bıttı bu kadar de gec.

Bence de arkadaşım saçma bi düşünce...
Yani gidipte önüne gelen adama açmıyorsun ki kendini sevgilin olunca ona haksızlık yapmış gibi hissedesin...
Doktora gidiyorsun...
Ve bence kadın erkek bir şey farketmez sağlık meselerinde ne önemi var ki...
Jinekologlar için çok sıradan bir durumdur bu ha orası ha insanın yüzü ...
Kafaya takılcak gibi bi durum değil yanii..

herkesten once sen kendini dusunmelisin. sevgilinmis cartmis curtmus ortada olmayan birisie haksizlik yapmis olmazsin bana gore.
ama olay bi erkegin mahremine tanik olmasi ise ki doktora da mahrem olmaz aslinda o konuda hislerin karmasik olmasi normal bence.
eger boyle hislerin varsa bir daha erkek doktora gitmezsin olur biter.

haklisiniz ama ne yapayim, bi kac gün gecti aradan, nedense hep aklima getiriyorum, istemedigim halde hep hatirliyorum...cok taktim kafama

canım ne alaka sevgilime haksızlık etmiş olur muyum vs
sevgiline ne ki yani muayene olmuşsun ne var bunda
ayrıca şimdiden ilerdeki sevgilime haksızlık etmişiyimdir diye düşünürsen çok taviz verirsin kendinde
kimseye odakklı yaşama hayatını kimseye de hesap vermek zorunda hissetme kendini
yani bi başkasıyla ilişkin olmuş olsa dahi ondan sonraki sevgilinin sana hiçbir şekilde hesap sormaya hakkı yoktur bunu unutma

haklisiniz ama ne yapayim, bi kac gün gecti aradan, nedense hep aklima getiriyorum, istemedigim halde hep hatirliyorum...cok taktim kafama

Sanırım, cinsellik konusunda içine kapanık sıkılgan ve bunu tabu olarak yaşayan birisin...
Bunun içinde bi erkek doktorun seni muayene etmesine bu kadar takıldın ve rahatsız oldun..

o zaman erkek kadın doğumcu olmasın hiç. sizler gibi düşünen olursa, onlar ne yapacak. kadına bakıyorlar sadece. erkeğe bakmıyorlar.
evli kadınlarda kocama yanlış yaptım diyemi düşünecekler. doğumda erkek doktor olmayacak mı?.
yada,sadece o bölge değil, bu görüşle, göğsünüzde birşey varsa bir kist mesela, ona da doktor bakacak ,hatta dokunacak. onuda yaptırmayalım mı.? yada hiçbir erkek doktor, hiçbir kadına bakmasın mı. bu uzar gider. saçma bir düşünce. gelecekteki eşime ne derim lafı hele iyice aşmış bazı şeyleri.

Canım ben evliyim ve bulunduğum yerdeki özel hastaneye gidiyorum oranın 3 tane kadın doğum doktoru var ama ben eğitimleri tecrübeleri ile özellikle 2 bayan 1 erkek arasından erkek olanı tercih ettim. Yani burada günah, utanma,sıkılma olayı olamaz diye düşünüyorum. Çok ta memnunuz eşim başta keşke kadın olsaydı dedi ama ben onun başarılı bir doktor olduğunu söyledim ve eşide tanıştı şimdi bir sıkıntımda gideceksem eşimle beraber gidiyoruz.

doktorum erkek, 3 senedir eşimle gidiyorum.sağlık bu sonuçta keyfiye yapılan bir şey değil.eşimde herhangi bir şey demedi bugüne kadar.sonuçta bayan üroloji doktorları da var, hastaneye gidiliyor, doktor seçme şansı da olmayabiliyor bazen.bu şekilde düşünmemek lazım

takılma böle selere doktor göre göre bıkmıs artık seninkide baskasınınkide normal gelior emin ol saglık sonucta

Ne demek ya eşime sevgilime haksızlık yapılmış gibi hissetmek. Elletmek ne biçim laf o ya Saçma bir düşünce.

Erkek jinekoloğa gitmemek tercih meselesidir...Ben de gitmem, çünkü rahat edemem...kadına bile zor gidiyorum...
Ama olayı eşime ne derim, sevgilime ne derim boyutuna getirmek bence ayıptır...Ne alakası var...orda cinsellik mi yaşıyorsunuz...
Doktor bunları düşündüğünüzü bilse heralde çok şaşırırdı...bence hata doktorun cinsiyetinde değil sizin düşünce yapınızda!!!

canım allah korusun da vaginal bir muayene geçirsen ve seni bir erkek dr. ameliyat etse ...
sen bu kez de aldattığını mı düşüneceksin !
bu dediğin buna benziyor...

tıpkı,nezle gibi ,grip gibi düşün bunu da sadece organın farklı ama dr.lar için bunun bir farkı yok!
bu düşünce senin yaşında bir genç kız için inanılmaz hatalı ve banel bir düşünce .... yani grip olunca dr.a gidince de
''acaba estetikli mi oldum'' gibi bişi bu :)

80 lik ninelerimiz bile artık bunu aşmışken senin bu şekilde düşünmen hiç normal ve olağan değil...
hastalık bu ! ve senin sağlığın için gerekli olanı yaptın,dr.da bunu yaptı...ötesi yok ...

Son düzenleme:
yanı gercekten sacma arkadasım.ben hamıle kalmadan once hep bayan drlara gıderdım sırf utandıgım ıcın.dıger konularda erkek drlara gıderdım ama jınekolog erkek olursa utanırım derdım.hamıle kaldım bır bayana gıttım.o kadar soguk davranıyordu kı ınsanın yuzune bakmıyordu.esım de erkek dra gıtmeme karsıydı.ama yakın aıle dostumuzun karısı dogum yaptı drundan cok memnun du bende gıttım.o kadar guler yuzlu ılgılı bır doktor kı ınan rahatladım.onların ısı bu zaten.kaldı kı baksınlar.daha sonra esımle gıttım o daılgı sını gorunce cok memnun kaldı.esıme ne derım ohooo.o zaman erkekte hıc bayan dra gıtmesın.

jinekologum erkek, tüp bebek yapacağız o doktorumda erkek.

Benim için onlar sadece doktorlarım, beni ilgilendiren cinsiyetleri değil mesleki tecrübeleri, ben onları erkek olarak görmüyorum ki, onlar hastasını kadın görsün.

Eşimle gidiyoruz, eğer gebelik oluşmuşsa bebeği görecekse giriyor yoksa girmez (zaten ne işi var) Eşim ekrana bakarken doktor vaginal ultrasonla bebeğin kalp atışlarını dinlettirebiliyor. Bu durumdan hiçbirimizde rahatsız değiliz.

Bunları niye anlattım, çünkü onlar doktor biz hasta. Sadece ve sadece bu kadar.

Ötesi yok, senin içinde olmamalı

cidden çok ama çok saçma..hala böyle seyler düşünülüyor mu ya?çok şaşırdım..
adam doktor sen de hastasın..ne var bunda?sanki adam sana farklı bir şey yapmış gibi konuşuyorsun..bende annemin doktoruna gitmiştim erkek..zerre utanmadım niye utaniyim ki?doktor yani,ısı bu..yrn bir gün Allah korusun ameliyat olursan bı de uyuturlarsa seni kim bilir neler kurarsın..gercekten çok şaşırdım ya...izmir de en ünlü jinekolog erkek biliyomusun??
böyle saçma sapan seyler düşünme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…