Kap ald ve ..?

Bilmiyorm bence lele muayene etmiolar.öyle bişey olsa hiç doktora gitmezdim bi dahiliyeci muayene etmeye kalktı onunda nieti belli idi zor kurtuldum

bekarları da elle muayene ediyorlar arkadaşlar
beni etmişti bi doktor sivilce gibi birşey çıkmıştı görmeden teşhis koyup ilaç veremem demişti ve bakmıştı sadece
sonuçta içeri alet sokmuyorlar ki neden muayene edilmesin bekarlar..

:mymeka:Allah insana kötü hastalıklar vermesin .Düşüncen çok saçma geldi . Güzelim onlar seni kadın gibi görmemiştir bile doktorlarımızada Allah yardım etsin:mymeka:

canım bak bende hemşireym hemde kadın doğum hemşiresi bi dünya hasta gelio bize hepsni muayene edioruz biz o gözle bakmıoruz oralara bize el ayak gibi gelio sende bu düşüncenden kurtul ve sağlık içiin bunu yaptırdığını unutma ve rahatla

yab bende bekarım gittiğim her doktor ultrasonla karın bölgeme ve kasıklarıma baktı.kimse alttan muayene etmedi bekarlar ne diye alttan muyene ediliyo anlamadım.bi dahiliyeciye gitmiştim bi kaç şey sordu hormon bozukluğun adet sancıların falan evt dedim güya elle muayene edecekti ama bence niyeti başkaydı bence bir dahiliyeci ne diye muayene etsin hemde elle en son bacaklarınıbük ddi ve ön tarafa geçti bende muayene olmak istemiyorum dedim .taciz edildim aslında ama geçti

benim dr umda erkek eşimle beraber gidiyoruz hatta bekliyor ben perdenin arkasında muayene oluyorum hala ister istemez utanıyorum kıpkırmızı oluyorum ama sonuçta bu sağlık ben onu erkek oda beni kadın olarak görmüyor doktor ve hastayız bu kadar böyle kendini kirlenmiş gibi düşünmem çok tuhaf

Son düzenleme:

iyki muayene olmamışsın bencde taciz etmeye çalışmış şüphen varsa yönlendir kadın doğumcuya ahlaksız adam

şikayet etiim amam başhekimmişa hlaksız müdüre çık dediler müdüre çıktım adam şok oldu biz ailecekte görüşüyoruz falan namazında niyazında bi doktor falan ama sonuç çıkmadı

Benim anlamadığım sizi nerenizden muayne etti ? Bende bekarken defalarca kadın doğumcu yada jinekologlara gitmiştim.Regl düzensizliği yada başka problemlerden gittiğinizde sizi alttan muayne etmiyorlar zaten.Genelde erkekdi DR.lar ve ilk sordukları da bakiremisin sorusu olurdu.Ben evet dediğimde de asla alttan muayne etmediler.Yazınızı okuduğumda ilk aklıma bu geldi siz eğer bakire iseniz sizi niye alttan muayne etsinler ki? Eğer değilseniz yine de alttan muayne isteğe bağlı istemezseniz DR.zorla bakacam demiyor.Ayrıca çok kapalı bir ortamda yetiştirilmişsiniz sanırım çünki DR. erkek olunca bu kadar utanmanız bana garip geldi doğrusu.O insanlar işlerini yapıyorlar başka bir düşüncenin içerisinde olacaklarını sanmıyorum.Her zaman erkek DR.lara çok güvenmişimdir.Gebeliğimde bile eşimle tercihimiz erkek DR.dan yana olmuştur.Bu düşünceleri kafanızdan silin.

peki benim yaşadığım duruma ne dersiniz bence arkadaşım haklı tamammen görüyorsunuz doktor deyip güvenmemmek lazım

Sizinde kapalı bir ortamdan geldiğinizi az çok daha önceki yazılarınızdan anladım.Erkek deyince sizlerde bilinç altında hemen bir antipati oluyor zaten.Senin yazını da okudum ve çok saçma buldum.Dahiliye DR. adı üzerinde DAHıLıYE tabiki muayne edecek.Gerekirse elleyecek.Nasıl tanı koyar başka türlü? Siz hiç meme muaynesi oldunuzmu? O zaman nasıl kaçardınız merak ettim doğrusu? Size göre meme muaynesi yapan DR. da sizi taciz ediyor olurdu. Bir hasta gördüm memesinde kocaman bir şişlik var dahası meme ucundan sıvı akıyor ama memesi ellenecek diye DR. a gitmek istemiyor.Bırakın bu zihniyeti ya nedense zaten hep sizler taciz edilirsiniz bize niye hiç rastlamıyor anlamadım ya neyse ? :))

dahiliyeci ne diye alttan muayene etsin ben kilo problemi için gitmişim oraya

hiçbir kadın doğumcu bana bu dahiliyecinin yaptığını yapmadı

Ya ben sizlere inanmıyorum.Hele böyle bir ortamda inanmakda zorunda değilim.Soruçta sanal bir ortam ve herkes kafasında bir şeyler yaratıp burada yazıyor.Daha fazla sizinle polimiğe giremem.Benim fikrim bu saygılar.....

defalarca kadın doğuma gittim erkek doktor da vardı biride gelip özel bölgemi elle muayene etmedi kaldıki dahiliyeci işine baksın adam resmen beni taczi etti ne diye ön tarafa geçip bacaklarını yukarı kaldır diyo sizde lütfen doktorları masum görmeyin

Ya ben sizlere inanmıyorum.Hele böyle bir ortamda inanmakda zorunda değilim.Soruçta sanal bir ortam ve herkes kafasında bir şeyler yaratıp burada yazıyor.Daha fazla sizinle polimiğe giremem.Benim fikrim bu saygılar.....

benim günlerce psikolojim bozuktu şikayete gittiğimde müdür beni dinledi hemde ağlayarak

eğerki herkes bişeyler uyduruyorsa sizde uyduruyosunz demekki.amma benim şu ana kadar yazdığım herşey gerçek itraflarımı bile yazdım yeri geldi tepki aldım herkesin harcı değil gerçekçi olmasaydım bunları yazamazdım

sacmalamissin,deli ya..ne haksizligi...sonuc sen oraya sagligin icin gittin guzelim...boyle seyleri lutfen dusunup kendine haksizlik etme,sende sakin kafayla dusununce sacma oldugunu anlarsin:)
keyfinden yapmadin ya:) deli kiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…