yab bende bekarım gittiğim her doktor ultrasonla karın bölgeme ve kasıklarıma baktı.kimse alttan muayene etmedi bekarlar ne diye alttan muyene ediliyo anlamadım.bi dahiliyeciye gitmiştim bi kaç şey sordu hormon bozukluğun adet sancıların falan evt dedim güya elle muayene edecekti ama bence niyeti başkaydı bence bir dahiliyeci ne diye muayene etsin hemde elle en son bacaklarınıbük ddi ve ön tarafa geçti bende muayene olmak istemiyorum dedim .taciz edildim aslında ama geçti
Benim anlamadığım sizi nerenizden muayne etti ? Bende bekarken defalarca kadın doğumcu yada jinekologlara gitmiştim.Regl düzensizliği yada başka problemlerden gittiğinizde sizi alttan muayne etmiyorlar zaten.Genelde erkekdi DR.lar ve ilk sordukları da bakiremisin sorusu olurdu.Ben evet dediğimde de asla alttan muayne etmediler.Yazınızı okuduğumda ilk aklıma bu geldi siz eğer bakire iseniz sizi niye alttan muayne etsinler ki? Eğer değilseniz yine de alttan muayne isteğe bağlı istemezseniz DR.zorla bakacam demiyor.Ayrıca çok kapalı bir ortamda yetiştirilmişsiniz sanırım çünki DR. erkek olunca bu kadar utanmanız bana garip geldi doğrusu.O insanlar işlerini yapıyorlar başka bir düşüncenin içerisinde olacaklarını sanmıyorum.Her zaman erkek DR.lara çok güvenmişimdir.Gebeliğimde bile eşimle tercihimiz erkek DR.dan yana olmuştur.Bu düşünceleri kafanızdan silin.
Sizinde kapalı bir ortamdan geldiğinizi az çok daha önceki yazılarınızdan anladım.Erkek deyince sizlerde bilinç altında hemen bir antipati oluyor zaten.Senin yazını da okudum ve çok saçma buldum.Dahiliye DR. adı üzerinde DAHİLİYE tabiki muayne edecek.Gerekirse elleyecek.Nasıl tanı koyar başka türlü? Siz hiç meme muaynesi oldunuzmu? O zaman nasıl kaçardınız merak ettim doğrusu? Size göre meme muaynesi yapan DR. da sizi taciz ediyor olurdu. Bir hasta gördüm memesinde kocaman bir şişlik var dahası meme ucundan sıvı akıyor ama memesi ellenecek diye DR. a gitmek istemiyor.Bırakın bu zihniyeti ya nedense zaten hep sizler taciz edilirsiniz bize niye hiç rastlamıyor anlamadım ya neyse ? :))
Ya ben sizlere inanmıyorum.Hele böyle bir ortamda inanmakda zorunda değilim.Soruçta sanal bir ortam ve herkes kafasında bir şeyler yaratıp burada yazıyor.Daha fazla sizinle polimiğe giremem.Benim fikrim bu saygılar.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?