jun_jandi İllede Sen Kayıtlı Üye 2 Şubat 2013 2.724 529 323 28 7 Temmuz 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi jun_jandi #1 Arkadaşlar yeni fal sitesi Binnaz abla arayüzüne sahip ve çok ucuz falcılar var kesinlikle Canan hanımı öneririm ona baktırdım ben güzel bir site... Amacım kesinlikle reklam yapmak değil beğendiğimi sizinle paylaşmak istedim birde hem ucuz hem detaylı olunca...
Arkadaşlar yeni fal sitesi Binnaz abla arayüzüne sahip ve çok ucuz falcılar var kesinlikle Canan hanımı öneririm ona baktırdım ben güzel bir site... Amacım kesinlikle reklam yapmak değil beğendiğimi sizinle paylaşmak istedim birde hem ucuz hem detaylı olunca...
jun_jandi İllede Sen Kayıtlı Üye 2 Şubat 2013 2.724 529 323 28 7 Temmuz 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi jun_jandi #2 Ayrıca arkadaşlarını üye yaptıranlara hediye fal varmış bir kez ücretli baktırdıktan sonra
G Gevezeyiz Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Haziran 2017 69 49 88 45 16 Temmuz 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi jun_jandi #3 Ben de o sitede 3aydir Fatma, medyum makbule ve gulten şen müptelası oldum. Fal ücretleri çok uygun bir site kapabakalim.com
Ben de o sitede 3aydir Fatma, medyum makbule ve gulten şen müptelası oldum. Fal ücretleri çok uygun bir site kapabakalim.com
jun_jandi İllede Sen Kayıtlı Üye 2 Şubat 2013 2.724 529 323 28 16 Temmuz 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi jun_jandi #4 Gevezeyiz .!.: Ben de o sitede 3aydir Fatma, medyum makbule ve gulten şen müptelası oldum. Fal ücretleri çok uygun bir site kapabakalim.com Genişletmek için tıkla... Aynen çok uygun ve çok iyi
Gevezeyiz .!.: Ben de o sitede 3aydir Fatma, medyum makbule ve gulten şen müptelası oldum. Fal ücretleri çok uygun bir site kapabakalim.com Genişletmek için tıkla... Aynen çok uygun ve çok iyi