Merhabalar derdimi anlatmadan önce sizlerden ricam lütfen olayı farklı boyutlara çekip konumun kapanmasına sebeb olmayın gerçekten yardıma ihtiyacım var tartışmayalım bana yardım edin ... Ben 20 yaşında bir Üniversite çğrencisiyim üç sene önce kendi rızam ile kapandım fakat üniversiteye başladıktan sonra sanki işler değişti bende değiştim büyüdüm güzelleştim belki egoist gibi olacak ama kendimi çok beğeniyorum muhteşem bir güzelliğe sahib gibi hissediyorum ve son zamanlarda bunu sergileme isteğim kabarcıkta kabarıyor örtünmek istemiyorum ama işin dini boyutundanda haberdarım açıldığımı düşününce kalbim sıkışıyor sanki İslami terketmiş gibi olacağım . Halbuki namazlarıma devam ediyorum bana ne oldu bilmiyorum aranızda benim gibi kapanıp açılmak isteyen yada açılan varsa ne hissettiğini paylaşabilecek mi . Örtü bir nevi kişinin dünya görüşünü yansıtıyor ve ben bunu çıkardığım zaman belkide bu görüşte bir insanlara evlilik yapamiycam bilmiyorum kafam çoooook karıştı Eylül'e kadar karar vermek istiyorum yardımlarınızı bekliyorum ikna edilmeye ihtiyacım var ..
Allah razı olsun . Belkide saplantı olmaya başladı bilemiyorum .. Şimdi mimi bir elbise giydim aynada kendime bakıyorum çok güzel görünüyor .. Hasta olmaya başladım galiba
Aç kapa yapmayı çok eleştirmiştim şimdi başıma geldi . Mesela diyorum bazen açık çıksam bütün gezsem kimsenin beni tanımadığı yerlerde o heves biraz dengelemiş olur bende kapalı hayatıma devam ederim tamamen açılıp hevesim geçince pişmanda olabilirim çünkü
Merhabalar derdimi anlatmadan önce sizlerden ricam lütfen olayı farklı boyutlara çekip konumun kapanmasına sebeb olmayın gerçekten yardıma ihtiyacım var tartışmayalım bana yardım edin ... Ben 20 yaşında bir Üniversite çğrencisiyim üç sene önce kendi rızam ile kapandım fakat üniversiteye başladıktan sonra sanki işler değişti bende değiştim büyüdüm güzelleştim belki egoist gibi olacak ama kendimi çok beğeniyorum muhteşem bir güzelliğe sahib gibi hissediyorum ve son zamanlarda bunu sergileme isteğim kabarcıkta kabarıyor örtünmek istemiyorum ama işin dini boyutundanda haberdarım açıldığımı düşününce kalbim sıkışıyor sanki İslami terketmiş gibi olacağım . Halbuki namazlarıma devam ediyorum bana ne oldu bilmiyorum aranızda benim gibi kapanıp açılmak isteyen yada açılan varsa ne hissettiğini paylaşabilecek mi . Örtü bir nevi kişinin dünya görüşünü yansıtıyor ve ben bunu çıkardığım zaman belkide bu görüşte bir insanlara evlilik yapamiycam bilmiyorum kafam çoooook karıştı Eylül'e kadar karar vermek istiyorum yardımlarınızı bekliyorum ikna edilmeye ihtiyacım var ..
tam olarak öyle olacak.açık saçıklık bu kadar had safhadayken sen başını açsan ama üstüne uzun gömlek giysen fark edilme miktarın çok az artacak.Asıl açık giyindiğinde ilgi çekici olduğunda daha hoş geleceğini düşüneceksin.Sonra da ipin ucukaçacak.İşin kötüsüinsan 1-2 günde kaymaz.O kadar sindire sindire düşersin ki anlamazsın.Zaten açılırsam normal bir açılma olmazki baya açık giyinirim diye düşünüyorum üsturuplu gıyıneceksem niye kafamı açayımkı madem açıyorum bari deysin yada madem üsturuplu gıyınıyorum ozaman kafamı kapatayım tam olsun
Bu konuda çok hassasım galiba bir sivilce çıksa krize girebilirim fondotensiz dışarı çıkamam
nasıl mutluysan onu yap diyen arkadaşlar var yaa...bak bende onlardan olabilirdimm..
şimdi bende saçlarımı fönler ..bu sıcaklarda ince bi badi giyip şortumda altımdaa ohh çıkardım dışarıı bu beniii çoooooooookk mutlu ederdii....dünyanın en mutlusu olurdum....salakmıyım üst üste giyinip bide başımıda bağlıyorum sımsıkı....
giderdim sahilee..güneş..denizz..kumm...giyerdim mayo bikinimii..suyun güneşin tadını çıkarırdım....buda BENİ ÇOOOOOKKK MUTLU EDERDİ...
akşama giderdim eğlenmeyee..alkollu kafa gbisi varmııı...gezer eğlenirr..acıkda içer dünyanın en mutlusu olurdumm...
ama ben böyle mutlulugu terçih etmiyorumm...iştee buradaki tercih etme olayıda sana kalıyorr...o aşamada ALLAH sana bırakıyor o işii...ne yapacagını bilmemezlik olmasın diyede..sana klavuz ve yön gösterici olarakk kuranı göndermişş...
doğruyu sen bulacaksın...yaa geciçi bi mutluluk için bunu sececeksin..yada ebedi mutluluguu....
yukarda dediğim mutlulukları bende yaşıyorum ama yer ve zaman önemli..saçımı fönler...şortumu giyer..istediğim gibi bakımımı yapar..evimde eşimlee en güzel mutluluğu yaşarım...ve oda asla istemezkii bu güzelliği bi onunla yaşamamı ister..bi ona ait olduğumu bilirr..
bayan arkadaşlarımla oldugum ortamlardada istediğim gibi giyinirim...ama dışarda ve haram olan kişiler yanında dikkat ederimm...
denizime girerim...daha uygun mayolar ve daha uygun ortamlarda....
gezerimde tozarımdaa...ama yaradanın rızasının olmadığı işler mutlu etmiyorr benii..o yönden bak sende olaya...o zaman gönlün serinleyecektinn...bizi yaradan ve bize verdiklerini düşününcee..onun için ve onun rızası doğrultusunda yaşamakk..yaşamaya çalışmakk..ve doğru olanı yaptığını bilmekk inan bana en büyük mutlulukk ve huzuzrrrr.....
ALLAH DOĞRU KARAR ALMAYI NASİP ETSİN SANAA...duam budur....
kapalısın ve ablanın kınasında o kıyafeti giydin mi merak ettim
sadece merak
evet bende kendini nasıl mutlu hissediyorsan öyle kal dedim kapalı değilim ama sizin yukarıda saydıklarınızı da yapmıyorum alkol vs. gibi
buradaki asıl sorun arkadaşın güzelliğini sergilemek istemesi.
bir insan güzelse kapalıykende güzeldir
Niye açık olmakla alkol hemen eşleşir ki, yoksa bu kırılamayan bir önyargı mı ?
Kına bayanlar arasıydı
Aç kapa yapmayı çok eleştirmiştim şimdi başıma geldi . Mesela diyorum bazen açık çıksam bütün gezsem kimsenin beni tanımadığı yerlerde o heves biraz dengelemiş olur bende kapalı hayatıma devam ederim tamamen açılıp hevesim geçince pişmanda olabilirim çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?