Kapalı bayanlara bir soru..

Açılmak istiyorsun ama kapanıp açılmak günah biliyorsun değil mi?
Ya hiç kapanmıcaktın ya da şimdi açılırsan günaha girmeyi göze alacaksın
Ve günahın şuan açık olan insandan daha büyük olacak açıldığında..

Siz kapalı falan değilsiniz bence.

Yok ferace giyiyormuş da,yok siyah eşarp...

Ufak atın da yiyelim bari.

Bukadar kişi dalga geçerken önemseyecek yorum yazdığınız için teşekkür ederim . Dediğinizin doğruluk payı benim için ne kadar geçerli bilmiyorum fakat baba ile bağlar kopuk hakikaten

tamamen katılıyorum bende ablamın kına gecesinde güya bizbizeyiz diye saçlarımı yaptırmıştım kadınlar arası nede olsa diye....o kadar pişman oldumki elbisemde tamamen kapalıydı sadece başım ve boğazım açık....hayatımda hiç bu kadar pişman olmamıştım kuzenler girdi çıktı kameraman derken..... hiçde bizbize olmuyormuş

Bukadar kişi dalga geçerken önemseyecek yorum yazdığınız için teşekkür ederim . Dediğinizin doğruluk payı benim için ne kadar geçerli bilmiyorum fakat baba ile bağlar kopuk hakikaten

konunuzla dalga geçmedik bakın yorumlara dalga geçen yok sadece ıkı konu arasında uçurumlar var ve bazı anlatımlarınızda açık kalan şeyler var bunlar bulunup ortaya çıkarıldı yoksa herkes nefs mucadelenızı sıze bıraktı

Biryere kaçmadım sadece gerçekten girdiğim bu ikilemden belki buradaki yardımlarda kurtulabilirmiş sanmıştım ne yalancılığım kaldı ne narsistliğim ne hakka girdiğim Birşey işine şu yönden bakın yalan söylemiyorum inanmasanızda ve şuanda siz sizden yardım isteyen birinin hakkına giriyorsunuz ve bende hakkımı dünya ahiret size helal etmiyorum

Son düzenleme:

Çok da tın.

Burda onca kişinin hakkına giren biziz zaten.

Arkadaşlar bu konuda dini bilgisi olan arkadaşlara soruyorum: kadin kadına ortamlarda mini etek, askılı, dekolte giyinmek caiz mi?

Konu sahibesine de son birşey demek istiyorum, herşeyi uçlarda yaşamak zorunda degilsin.. Kot pantolon tişörtlü kapalilari eleştirmişsin ama vücudumu sergilemek istiyorsun diyorsun.. Bu dusuncedeyken onları eleştirmek sana düşer mi acaba.bir düşün..

Bir parağraf yazı okuyarak kişinin iç dünyasını çözemezsiniz herşeyde kendimce mantıklı bir cevabım var keşke içimde kalsaydı paylaşmaktansa yanlış kara verecek dahi olsam böyle olduğunu görmektense

şeytan kalbe vesvese verebilir..

Ancak kalpler Allahın elindedir.
nasıl olurda namazını kılan biri bu derece şeyler dşünebilir.

sadece bunu soruyorum size

yardım edebilmek adına.......

açıldığın gün başına bir kaza gelse ve ölsen... misal... son pişmanlık fayda vermez kardeş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…