Kapalı bayanlara bir soru..

Canım kendine zaman verme 'Şu tarihe kadar' gibi. Yavaş yavaş olur o. Zaten açıldığın zaman rahatsız olup tekrar kapanma durumun da olabilir.

Kesinlikle..

Bi de hiç giymese bile uzunca bir süredir kapalı olduğuna göre 'yeni' aldığı bu elbiseyi kapalıyken almış olmalı

Çekim elbisede cüretkar ama

Ilk defa bir konuya yorum yaptığım için pişman oldum.
Diğer konuna da yorum yapmış biri olarak"pes" diyorum.

Orada ablamin kınasi için deyip bir de siyah mini bir elbise göstermiştin.
Yanlardan siyah tül yaptıracaktin hatırladın mı? Ne yaptın? Yakıştı mı?
Güzel bacaklarına..

Açık biriymissin zaten bu konuyu niye açtın?
Burada kırk kadın toplandık yorum yaptık. Nasıl güzel miydi?
Hoşuna gitti mi? Güldun mü ardimizdan? Ama bak son gülen iyi güldü.
Canını yiyeyim bu atasozlerinin. Haydi kızım daha da Allah bir dediginden
başkasına inanmam..

Allah hidayet versin. .

Bi de hiç giymese bile uzunca bir süredir kapalı olduğuna göre 'yeni' aldığı bu elbiseyi kapalıyken almış olmalı

daha önce bir kaç konuda böyle şeyler içeriyordu
ve hep aynı yorumu yaptım
bence kasti açılıyor bu konular
insanların kafalarında soru işaretleri bırakılıyor
zaten tek bi soru işareti yeterli devamı gelir
bu çok iyi biliniyor

öncelikle güzel kardeşim sen yaptiğini vicdanın sor mutlu olucakmısın?bak ne güzel açılırsanda maneviyatını kaybedeceksin bunun bilincindesin.her şeyden evvel kapanmanın rabbimizin emri olduğunu unutmamak lazım benim içim iyi kalbim temiz gerisi önemli değil klişe laflarıda boşver kimin içi temiz değil bunu anca yaradan bilir.kendini rahat hissedeceksen açıl diye de bişey yok şuan şeytan seninle uğraşıyor açılıp kat kat günaha girmen için sakın böyle bir cahillik yapma madem kapandın onun verdiği sorumluluğu bil ne kadar güzel sevaplar kazandığını da namazlarında dua et sakın boşluğa düşüp açılma güzel kardeşim sana tesettürle ilgili kitaplar tavsiye ederim ama önce kuranı kerimden ahzap süresinin açıklamasına bak bak ki mevlam kadın kullarına nasıl tesettür emrediyor hem öğrenmiş hem de aklında ki soru işaretleri kalkmış olr.dilerim bu nefis imtihanını kazanırsın canım...

Aynı sorulara öbür konumdada cevap vermiştim tekrar ediyorum o arkadaş ile fizik ten olarak çok benzediğimiz için ekstradan belirtmemiştiö onda beğendiklerde yada onda beğenmediklerde bendede beğenirler yada bendede beğenmezler gibisinden . Bayan bayana olduktan sonra istenilen şey giyilebir benim için bu benim fikrim kadınlar arasında bunu giyiyorsa dışlarda kapalı olamaz diye bir saçmalıkta duymamıştım hiç . Asıl dışarıda kapalı olan bayanlar bu tarz yerlerde kendilerini ancak gösterebildileri için açık ve süslü olurlar başka yerde bu imkanları yoktur çünkü ayrıca bir şeyi ya tam yapıp ya hiç yapmamak taraftarıyım kot giyinme üstüne bir tşhört bütün vücut yapım belli olacak sonra sırf kafamda eşarp var diye ben kapalı olumam karşıdaki açık mantıklı değil ..

hepsini geçtim şu kısma aşırı takıldım ;

ve son zamanlarda bunu sergileme isteğim kabarcıkta kabarıyor örtünmek istemiyorum

ve hayretler içinde kaldım..

yorum bile yapamıyorum...kal geldi bana...

Son düzenleme:
Konuyu başından beri okuyorum. İçinizdeki açılma isteğini bi vesvese olarak düşünmüştüm.

Fakat diğer konunuzu görene kadar..

Haydaaaa yeminim etmem gerekiyor inandırmak için kına kız kızaydı ablamın kınasaydı ne var bunda

Kimi kınalarda çalgıcılar da bayan oluyor,sizde de öyleydi inşallah.

Kırmızılı yere sesli güldüm. Kendini gösterme,fazlasıyla açık ve süslü olma hevesi egosu fazla şişmiş insanlarda olur. 7 yıldır kapalıyım,dediğiniz furuma hiç düşmedim,Rabbim düşürmesin de.

Ne giyersen giyin hayat senin ama ben kapalıyım şöyleyim böyleyim kendimi sergilemek istiyorum derken yeterince sergilediğini gördük zaten

Kına kadınlar arasındaysa bile sen oraya ışınlanmıyosun dimi bi yerlerden gidiyosun ve görünmez olmadığından kaıdn gibi erkek te görüyo seni

Her koyun kendi bacağından asılır istersen dışarda da öyle gez beni enterese etmez de çok çelişkilisin
Sadece o elbise değil beğendiğin tüm elbiseler bir çok açığın giymek istemeyeceği türden fazl abartılı teşhirci elbiseler çünkü

bende tam konu sahibine nasihatte bulunacaktım çünkü benide çok gaza getirirlerdi yurt dışında yaşıyordum orda kapalı olmak zaten ayrı bir dert...
mecbur işyerinde açıyordum ve bakımlı olmak zorundaydım çünkü özel hastaneydi her türlü hastalarımız olurdu...yoksa işsiz kalacaktım (ama o ayrı bir konu...açmak için sebep değil aslında ama oldu bi kere)bazen sanatçı bile geliyordu beni öyle gören dışarda kapalı olduğuma inanamazdı hep derlerdi ooo bu güzel saçları niye saklıyorsun aslında ne kadar güzelsin bunu herkesin görmesi lazım çok büyük bir kayıp senin güzelliğinin görülmemesi ayyyy nasıl ego pufpufları nasıl şoşurtmalar...

bence bakımlı olan her kadın güzeldir kapalı veya açık fark etmez şimdi evliyim ordan ayrıldım ve Istanbula yerleştim artık eşime süsleniyorum ve çokta mutluyum o vesveseler yüzünden gerçekten ciddi ciddi açılmayı düşünüyordum Şükür Allahıma öyle olmadı kendime hakim olabildim....
ama bu kardeşimizin konuyu bence gırgırına açtığını düşünüyorum hiçbir kapalı bayan ben açılırsam mini etek bile giyerim demez...o yavaş yavaş oluşur...ki kapalı olupta açılan çok kız gördüm en sonunda herkesten beter giyinirlerdi neyi ıspatlamaya çalışıyorlardıysa artık bilemem... resmen...o...gibi çok afedersiniz...

ama dediğim gibi bu arkadaşın samimi bi şekilde ikilemde olduğuna inanmıyorum... kompleksli olduğu açık nolur hakaret olarak görülmesin ben psikolojik tarafından bakıyorum birşey ispatlama derdinde gibi...kızların erkeklerin ilgisinin nasıl çektiğini görüyor ve bende açık olsam banada bakarlardı benide isterlerdi diye düşüncelere kapılıyor ben onlardan daha güzelim diye nede olsa gaza getirenlerde var...ama eğer bunlar gerçekse bu bir fake hikaye değilse söyleyeceğim tek şey şu: o gaza getirenler sen açılıp mucizevi bir şekilde kraliçe ilan edileceğini beklediğin sırada hepsi sırtını dönmüş olacak bunu bilmiş ol...

Son düzenleme:
üzldümm sadece bi insan şeytana uyacak dedım ve yorum yaptım sürekli yorum yapmayan bırı olarak üstelik. neden başörtüyü kullandınkı madem konu acacaktın baska bsey bulsaydın kendıne Allah aşkına yeter artık bu başörtüyü alet etmeyın artık ne yalanlarınıza nede menfaatlerinize yazıklar olsunn yazıkklarr ayıp yaa sinirlerim bozuldu

arkadaşım sen nıye kendını göstermeye taktın anlamış değilim kimse et parçası görmemişmi asıl ben bu saçmalığı yenı duyuyorum

bayılıyorum size ajan gibisiniz hemen herşeyi ortaya çıkarıyosunuz bayanlar

kapalı biri olarak sadece kına için o elbiseyi seçtiğine göre, açıldığında sokakta ne giyeceksin merak etmedim değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…