Merhabalar derdimi anlatmadan önce sizlerden ricam lütfen olayı farklı boyutlara çekip konumun kapanmasına sebeb olmayın gerçekten yardıma ihtiyacım var tartışmayalım bana yardım edin ... Ben 20 yaşında bir Üniversite çğrencisiyim üç sene önce kendi rızam ile kapandım fakat üniversiteye başladıktan sonra sanki işler değişti bende değiştim büyüdüm güzelleştim belki egoist gibi olacak ama kendimi çok beğeniyorum muhteşem bir güzelliğe sahib gibi hissediyorum ve son zamanlarda bunu sergileme isteğim kabarcıkta kabarıyor örtünmek istemiyorum ama işin dini boyutundanda haberdarım açıldığımı düşününce kalbim sıkışıyor sanki İslami terketmiş gibi olacağım . Halbuki namazlarıma devam ediyorum bana ne oldu bilmiyorum aranızda benim gibi kapanıp açılmak isteyen yada açılan varsa ne hissettiğini paylaşabilecek mi . Örtü bir nevi kişinin dünya görüşünü yansıtıyor ve ben bunu çıkardığım zaman belkide bu görüşte bir insanlara evlilik yapamiycam bilmiyorum kafam çoooook karıştı Eylül'e kadar karar vermek istiyorum yardımlarınızı bekliyorum ikna edilmeye ihtiyacım var ..
çok beğenerek ve yeni aldığından ablasının kına gecesinde giyeceğinden bahsediyor
doğrusu beğenerek yeni aldığım ve ablamın kınasında giyeceğim kıyafeti ben giymeden başka bi arkadaşıma vermezdim
"yüce gönüllü insan"
Bi de hiç giymese bile uzunca bir süredir kapalı olduğuna göre 'yeni' aldığı bu elbiseyi kapalıyken almış olmalı
Bi de hiç giymese bile uzunca bir süredir kapalı olduğuna göre 'yeni' aldığı bu elbiseyi kapalıyken almış olmalı
merhabalar derdimi anlatmadan önce sizlerden ricam lütfen olayı farklı boyutlara çekip konumun kapanmasına sebeb olmayın gerçekten yardıma ihtiyacım var tartışmayalım bana yardım edin ... Ben 20 yaşında bir üniversite çğrencisiyim üç sene önce kendi rızam ile kapandım fakat üniversiteye başladıktan sonra sanki işler değişti bende değiştim büyüdüm güzelleştim belki egoist gibi olacak ama kendimi çok beğeniyorum muhteşem bir güzelliğe sahib gibi hissediyorum ve son zamanlarda bunu sergileme isteğim kabarcıkta kabarıyor örtünmek istemiyorum ama işin dini boyutundanda haberdarım açıldığımı düşününce kalbim sıkışıyor sanki islami terketmiş gibi olacağım . Halbuki namazlarıma devam ediyorum bana ne oldu bilmiyorum aranızda benim gibi kapanıp açılmak isteyen yada açılan varsa ne hissettiğini paylaşabilecek mi . örtü bir nevi kişinin dünya görüşünü yansıtıyor ve ben bunu çıkardığım zaman belkide bu görüşte bir insanlara evlilik yapamiycam bilmiyorum kafam çoooook karıştı eylül'e kadar karar vermek istiyorum yardımlarınızı bekliyorum ikna edilmeye ihtiyacım var ..
Merhabalar derdimi anlatmadan önce sizlerden ricam lütfen olayı farklı boyutlara çekip konumun kapanmasına sebeb olmayın gerçekten yardıma ihtiyacım var tartışmayalım bana yardım edin ... Ben 20 yaşında bir Üniversite çğrencisiyim üç sene önce kendi rızam ile kapandım fakat üniversiteye başladıktan sonra sanki işler değişti bende değiştim büyüdüm güzelleştim belki egoist gibi olacak ama kendimi çok beğeniyorum muhteşem bir güzelliğe sahib gibi hissediyorum ve son zamanlarda bunu sergileme isteğim kabarcıkta kabarıyor örtünmek istemiyorum ama işin dini boyutundanda haberdarım açıldığımı düşününce kalbim sıkışıyor sanki İslami terketmiş gibi olacağım . Halbuki namazlarıma devam ediyorum bana ne oldu bilmiyorum aranızda benim gibi kapanıp açılmak isteyen yada açılan varsa ne hissettiğini paylaşabilecek mi . Örtü bir nevi kişinin dünya görüşünü yansıtıyor ve ben bunu çıkardığım zaman belkide bu görüşte bir insanlara evlilik yapamiycam bilmiyorum kafam çoooook karıştı Eylül'e kadar karar vermek istiyorum yardımlarınızı bekliyorum ikna edilmeye ihtiyacım var ..
Ilk defa bir konuya yorum yaptığım için pişman oldum.
Diğer konuna da yorum yapmış biri olarak"pes" diyorum.
Orada ablamin kınasi için deyip bir de siyah mini bir elbise göstermiştin.
Yanlardan siyah tül yaptıracaktin hatırladın mı? Ne yaptın? Yakıştı mı?
Güzel bacaklarına..
Açık biriymissin zaten bu konuyu niye açtın?
Burada kırk kadın toplandık yorum yaptık. Nasıl güzel miydi?
Hoşuna gitti mi? Güldun mü ardimizdan? Ama bak son gülen iyi güldü.
Canını yiyeyim bu atasozlerinin. Haydi kızım daha da Allah bir dediginden
başkasına inanmam..
Allah hidayet versin. .
Aynı sorulara öbür konumdada cevap vermiştim tekrar ediyorum o arkadaş ile fizik ten olarak çok benzediğimiz için ekstradan belirtmemiştiö onda beğendiklerde yada onda beğenmediklerde bendede beğenirler yada bendede beğenmezler gibisinden . Bayan bayana olduktan sonra istenilen şey giyilebir benim için bu benim fikrim kadınlar arasında bunu giyiyorsa dışlarda kapalı olamaz diye bir saçmalıkta duymamıştım hiç . Asıl dışarıda kapalı olan bayanlar bu tarz yerlerde kendilerini ancak gösterebildileri için açık ve süslü olurlar başka yerde bu imkanları yoktur çünkü ayrıca bir şeyi ya tam yapıp ya hiç yapmamak taraftarıyım kot giyinme üstüne bir tşhört bütün vücut yapım belli olacak sonra sırf kafamda eşarp var diye ben kapalı olumam karşıdaki açık mantıklı değil ..
Aynı sorulara öbür konumdada cevap vermiştim tekrar ediyorum o arkadaş ile fizik ten olarak çok benzediğimiz için ekstradan belirtmemiştiö onda beğendiklerde yada onda beğenmediklerde bendede beğenirler yada bendede beğenmezler gibisinden . Bayan bayana olduktan sonra istenilen şey giyilebir benim için bu benim fikrim kadınlar arasında bunu giyiyorsa dışlarda kapalı olamaz diye bir saçmalıkta duymamıştım hiç . Asıl dışarıda kapalı olan bayanlar bu tarz yerlerde kendilerini ancak gösterebildileri için açık ve süslü olurlar başka yerde bu imkanları yoktur çünkü ayrıca bir şeyi ya tam yapıp ya hiç yapmamak taraftarıyım kot giyinme üstüne bir tşhört bütün vücut yapım belli olacak sonra sırf kafamda eşarp var diye ben kapalı olumam karşıdaki açık mantıklı değil ..
arkadaşım sen nıye kendını göstermeye taktın anlamış değilim kimse et parçası görmemişmi asıl ben bu saçmalığı yenı duyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?