Kapalı bayanlara bir soru..

bende arkadaşlar gibi kapalı değilim ama mutluyum
sonuçta insan kendini nasıl mutlu huzurlu hissediyorsa öyle olmalı
gayette inançlı bir insanım
kendimi dinden uzaklaşmışta hissetmiyorum

canım yaa senin durumun kötü keşke açılmasaydın dinden uzaklaşmış gibi hissetme ama şeytana izin vermişsin kapanmak allah rızası için olmalı gerçekten allah rızası için olunca açılamıyor insan bence karamsarlığı içinden at ve allah rızası iiçin davran baş örtünün dinden uzaklaşmayla alakası yok ben bir kapalı olarak fikrim bu

Haydaaaa yeminim etmem gerekiyor inandırmak için kına kız kızaydı ablamın kınasaydı ne var bunda

yemin etmen gerekmiyorda boyle bir konu sence mantıklımı ?

namazımıda kılıyorum ama muhteşem güzelliğimi sergilemek istiyorum

bu nasıl bişeydir ya..

açılmak istiyorum bana göre değil desen anlıycamda sergilemek istiyorum ne demek bunu açıklayabilirmisin

kına elbisesini felan geçtim gayet hoş ister giyersin ister giymesin o senın tercihin

Bak evladım kapalı hanımlarımıza sor bakalım kaç tane arkadaşımız bu kıyafetleri kadın kadına iken giyer acaba ?

muhteşem bir güzelliğin varsa çarşaf giymediğin müddetçe görünür zaten çok kasmaya gerek yok şekerim

Niye her şeyi uçlarda yaşamak zorundasınız ben ona pek anlam veremedim normalde ferace giyiyorum ama açılınca illa mini giyerim başka türlüsü kesmez beni diyorsunuz adeta . Siz de sanırım biraz narsistlik var yoksa bir insan elbette kendinin güzel olduğunu bilir ama bunu illa da sergilemek için ölüp bitmez yani bence önce narsizm konusunda bir psikologtan yardım alın. Bir de babanızla çocukluğunuzdan beri ilişkiniz nasıl genelde yeterli baba şefkati, sevgisi ve ilgisi görmeden büyüyen kız çocuklarında böyle kendini özellikle erkeklere beğendirme hep ilgi çekme çabası oluyor.

1 ay önce üye olmuşsunuz ve 1 ayda 6 konu açmışsınız maşallah

burda bu kadar insanın hakkına girdiğinizin bilinciindesinizdir umarım..

ayrıca evlen kocana sergile

güzel görunmeyı çıplaklıkla karıştırdığınızı düşünüyorum inanın bu kadar çıplaklık erkeklere bile güzel gelmıyor böyle çıplak bayan görünce amanda ne guzel demıyor çok başka şeyler geçiyor akıllarından

Konuyla alakasız ama 21 kiloyu nasıl verdiniz ya diyetisyen yardımıyla falan mı:26:
yok cnm dıyetısyene gıtmedım kendı doktorum kendım oldum yedıklerıme dıkkat ettım ,günlük hareketımı cogaltım, bıtkı cayı ve su bol bol tukettım ve günde en az 30-60 dk spor yaptım, bazı besınlerı hayattımda azaltım kısa bı zamandada verdım cok sukur
orası tabıkı ole ama maalesef bu zıhnıyette olan ınsanlar var .Allah herkese hıdayet nasıp etsın
6. sayfanın en altındaki yorumunda ben değilim ama fiziğim tenimiz çok yakın olduğu için arkadaşlar düşünüp yorum yazmış ses etmedim yorumlarını beğendim demiş konu sahibi...

dedıgım gıbı cok fazla sayfa okumadım 3-4 sayfa okuduktan sonra bıraktım nıtekımde cok daha sonra kendısı olmadığını ıfade etmıs

Cidden anlaşamayacağız galiba
Arkadaş çok farklı ortamda giyiniyomuş
Biz ondan anlamıyoruz cemiyet farkı bu olsa gerek

Bizde iki şık şık bi tık tık sonra yüksek yüksek tepeler eşliğinde kına yakılıyo
İster sadece kadın kadına ister karma olsun, normal şifon ya da kumaş dizlerde veya uzun sıfır kol elbise giyiniliyo
Kız ağlayınca iş tamam, sonra bi de iki şık şık oynanıyo çerezi dağıtılıyo bu kadar

Yani podyuma çıkar gibi her yerden dekolteli 'ben burdayım' tarzı teşhirci giyinmiyo davetliler
Düğünde de abiye giyilebiliyo da bi 'ağırlığı' oluyo yani

bizdede öyle böyle giyinen bırı gelse bizim kınalara dansöz tutmuşlar sanır herkez

Bizde kapalı feraceli insanlara kız verdik kız aldık.
Hele bir tanesi camide yapılmıştı. Kadın kadına ve sohbetli.
Burada herkes nasılsa öyle giyinmisti. Kapalı kapalı açık açık.

Giriş çıkışta bile kendine çeki düzen veriyorsun ya.:))
Kot pantolon gitmiştim. Şık olmasına rağmen üzerimdeki
bakışlardan etkilendim. Bu bakışlar bayanlara aitti.
Birde muhakkak erkeklerin de dahil olması gereken anlar oldu.
Birileri birşey sordu etti.

Kısacası bayan bayana kına gecesi, bayan bayana pijama partisine hiç benzemiyormus!!!

bizdede öyle böyle giyinen bırı gelse bizim kınalara dansöz tutmuşlar sanır herkez

sesli güldüm
walla ben açığım o kıyafeti giymeyi aklımdan geçirsem eşim keser beni
eşimi geçtim hadi onu ikna ederim bi şekilde de
babam benim başıma dansöz mü oldun der çeker vurur walla

kız işin içinden çıkamadı kaçtı galiba...yalanı ortaya çıkınca...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…