bende arkadaşlar gibi kapalı değilim ama mutluyum
sonuçta insan kendini nasıl mutlu huzurlu hissediyorsa öyle olmalı
gayette inançlı bir insanım
kendimi dinden uzaklaşmışta hissetmiyorum
Haydaaaa yeminim etmem gerekiyor inandırmak için kına kız kızaydı ablamın kınasaydı ne var bunda
Aynı sorulara öbür konumdada cevap vermiştim tekrar ediyorum o arkadaş ile fizik ten olarak çok benzediğimiz için ekstradan belirtmemiştiö onda beğendiklerde yada onda beğenmediklerde bendede beğenirler yada bendede beğenmezler gibisinden . Bayan bayana olduktan sonra istenilen şey giyilebir benim için bu benim fikrim kadınlar arasında bunu giyiyorsa dışlarda kapalı olamaz diye bir saçmalıkta duymamıştım hiç . Asıl dışarıda kapalı olan bayanlar bu tarz yerlerde kendilerini ancak gösterebildileri için açık ve süslü olurlar başka yerde bu imkanları yoktur çünkü ayrıca bir şeyi ya tam yapıp ya hiç yapmamak taraftarıyım kot giyinme üstüne bir tşhört bütün vücut yapım belli olacak sonra sırf kafamda eşarp var diye ben kapalı olumam karşıdaki açık mantıklı değil ..
Bak evladım kapalı hanımlarımıza sor bakalım kaç tane arkadaşımız bu kıyafetleri kadın kadına iken giyer acaba ?
Bak evladım kapalı hanımlarımıza sor bakalım kaç tane arkadaşımız bu kıyafetleri kadın kadına iken giyer acaba ?
Bence açıklara da sorsa burdan ona oy çıkmaz
üstüne para verseler giymem ablagerçi benim mikemmel bir fiziğim yok konu sahibi gibi ondan olabiler
Bi de aşağıda Ceylinimdeceylinim diye bir nick var
Ceylin'in yavuklusu değildir dimi
yok cnm dıyetısyene gıtmedım kendı doktorum kendım oldum yedıklerıme dıkkat ettım ,günlük hareketımı cogaltım, bıtkı cayı ve su bol bol tukettım ve günde en az 30-60 dk spor yaptım, bazı besınlerı hayattımda azaltım kısa bı zamandada verdım cok sukurKonuyla alakasız ama 21 kiloyu nasıl verdiniz ya diyetisyen yardımıyla falan mı:26:
orası tabıkı ole ama maalesef bu zıhnıyette olan ınsanlar var .Allah herkese hıdayet nasıp etsınYok beni ilgilendirmez de
Ferace giyen biriyim, dua ediyorum açılmak istemiyorum diyen biri
Birçok açıktan daha açık giyinince, kendiyle çeliştiğini düşünüyor insan
Yoksa herkesin saçı, başı, dekoltesi kendisini ilgilendirir
6. sayfanın en altındaki yorumunda ben değilim ama fiziğim tenimiz çok yakın olduğu için arkadaşlar düşünüp yorum yazmış ses etmedim yorumlarını beğendim demiş konu sahibi...
Cidden anlaşamayacağız galiba
Arkadaş çok farklı ortamda giyiniyomuş
Biz ondan anlamıyoruz cemiyet farkı bu olsa gerek
Bizde iki şık şık bi tık tık sonra yüksek yüksek tepeler eşliğinde kına yakılıyo
İster sadece kadın kadına ister karma olsun, normal şifon ya da kumaş dizlerde veya uzun sıfır kol elbise giyiniliyo
Kız ağlayınca iş tamam, sonra bi de iki şık şık oynanıyo çerezi dağıtılıyo bu kadar
Yani podyuma çıkar gibi her yerden dekolteli 'ben burdayım' tarzı teşhirci giyinmiyo davetliler
Düğünde de abiye giyilebiliyo da bi 'ağırlığı' oluyo yani
AhahaYeğenim Ceylin
Aynı sorulara öbür konumdada cevap vermiştim tekrar ediyorum o arkadaş ile fizik ten olarak çok benzediğimiz için ekstradan belirtmemiştiö onda beğendiklerde yada onda beğenmediklerde bendede beğenirler yada bendede beğenmezler gibisinden . Bayan bayana olduktan sonra istenilen şey giyilebir benim için bu benim fikrim kadınlar arasında bunu giyiyorsa dışlarda kapalı olamaz diye bir saçmalıkta duymamıştım hiç . Asıl dışarıda kapalı olan bayanlar bu tarz yerlerde kendilerini ancak gösterebildileri için açık ve süslü olurlar başka yerde bu imkanları yoktur çünkü ayrıca bir şeyi ya tam yapıp ya hiç yapmamak taraftarıyım kot giyinme üstüne bir tşhört bütün vücut yapım belli olacak sonra sırf kafamda eşarp var diye ben kapalı olumam karşıdaki açık mantıklı değil ..
bizdede öyle böyle giyinen bırı gelse bizim kınalara dansöz tutmuşlar sanır herkez
bizdede öyle böyle giyinen bırı gelse bizim kınalara dansöz tutmuşlar sanır herkez
Pardon
Konu sahibi Ceylini
Siz de Ceylinimdeceylinim olunca
Sandım ki siz konu sahibinin şu meşhur muhteşem güzelliğine hayran olan birisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?