- Konu Sahibi Karakzglnhl
-
Bence gitme canım neden dersen bizde eşimle sahilde geziyoruz içkili bi yerde dışardaki masada 3 bayan oturmuş 3. De kapalı herkes dönüp dönüp bakıyordu hatta yanımızdan geçen birileri fena yorum yaptı dine gelince kimseye laf ettirmezler senden benden meraklılar içkiye barlara örümcek kafalılar dedi yabancılardı çok üzüldüm bende bir müslüman olarak
Bence gidilebilir, problem yok. Ha bazı küçük insancıklar yargılayabilir, yadırgayabilir ama bence bunun önemi yok. Sizin için önemliyse gitmeyin, değilse zaten kimseyi umursamamanız gerekir.
Bizim sülalenin yarısı dindardır yarısı değildir. Kapalı olanlar, namazında niyazında olanlar başta annem olmak üzere bizim rakı soframıza oturur. Hatta annem bir çok kez rakı sofrası kurmuştur bize. Dışarı yemeğe gittiğimiz de olur, kimsenin benim yanımdaki kapalı bayana ya da alkol almayan erkeğe yan gözle baktığını görmedim.
Bızım aılelede kapalı bayanlar var ama eslerıne rakı sofrası kurabılıyorlar tabıkı kendılerı ıcmıyorlar.
Benim iş arkadaşımın eşi vardı kapalı ama her ortama ayak uydururdu. yılbaşı eğlencesine gitmiştik eşiyle gayet edepli bir biçimde eğlenmişti herkes hayran kalmıştı yapısına. ama yeni arkadaş olduğum bir insan var sevgililer gününde eşlerimiz plan yapmış bilmeden alkol da alınabilen yere arkadaşım iptal ettirdi orayı günah diye. insanlara göre değişiyor sanırım. ayrıca insanları kapalı açık olarak gruplandırmak ayrı bir cehalet göstergesiMerhaba kızlar ben reşit olmuş genç kapalı bir bayanım. Günümüzde bazı şeylere çok ön yargıyla kaşılaşabiliyoruz. Kapalı açık olmadanda birçok şeye maruz kalabiliyoruz. Bana göre asıl insaniyet ve allah sevgisi insanın kalbinde ve içindedir onun yeri zaten ayrıdır. Zaten alkol almıyorum gittiğim bir alkollü restorantta falanda olsun kapalı olduğumdan içmiyorum. Canlı muzık dınlemek çok hosuma gıder elbette ve zevk alırım cunku mzık dınlemeyı seven bır ınsanım canlı canlı outrup birşey içip muzık dınlemek sizce kapalı olunca sakıncalı bır durum mu? Artık her yerde neredeyse alkol satılır oldu oturdugumız bazı yerlerde bıle menulerde oluyor.
Allahın şartlartına göre zaten allah avret yerlerımızı ortmeyı bıze zaten emrettı ve zaten hatlarımı cıkarıcak seyler gıymıyorum. Ama sizlerın goruslerınızı merak edıyorum sızce kapalı birinin alkollü bir yere gırmesı canlı muzıge gıtmesı ama alkol kullanmaması durumunda gene on yargıyla yaklasılır mı
Merhaba kızlar ben reşit olmuş genç kapalı bir bayanım. Günümüzde bazı şeylere çok ön yargıyla kaşılaşabiliyoruz. Kapalı açık olmadanda birçok şeye maruz kalabiliyoruz. Bana göre asıl insaniyet ve allah sevgisi insanın kalbinde ve içindedir onun yeri zaten ayrıdır. Zaten alkol almıyorum gittiğim bir alkollü restorantta falanda olsun kapalı olduğumdan içmiyorum. Canlı muzık dınlemek çok hosuma gıder elbette ve zevk alırım cunku mzık dınlemeyı seven bır ınsanım canlı canlı outrup birşey içip muzık dınlemek sizce kapalı olunca sakıncalı bır durum mu? Artık her yerde neredeyse alkol satılır oldu oturdugumız bazı yerlerde bıle menulerde oluyor.
Allahın şartlartına göre zaten allah avret yerlerımızı ortmeyı bıze zaten emrettı ve zaten hatlarımı cıkarıcak seyler gıymıyorum. Ama sizlerın goruslerınızı merak edıyorum sızce kapalı birinin alkollü bir yere gırmesı canlı muzıge gıtmesı ama alkol kullanmaması durumunda gene on yargıyla yaklasılır mı
neden kapali olunca asik olunmuyor mu? Asik olmak ayip birseyse, aciklar el ele tutusunca terbiyesiz mi oluyorlar?
neden kapali olunca asik olunmuyor mu? Asik olmak ayip birseyse, aciklar el ele tutusunca terbiyesiz mi oluyorlar?
Benim iş arkadaşımın eşi vardı kapalı ama her ortama ayak uydururdu. yılbaşı eğlencesine gitmiştik eşiyle gayet edepli bir biçimde eğlenmişti herkes hayran kalmıştı yapısına. ama yeni arkadaş olduğum bir insan var sevgililer gününde eşlerimiz plan yapmış bilmeden alkol da alınabilen yere arkadaşım iptal ettirdi orayı günah diye. insanlara göre değişiyor sanırım. ayrıca insanları kapalı açık olarak gruplandırmak ayrı bir cehalet göstergesi
buo insanlarin terbiyesizligi ama degil mi? Asil orumcek kafali olanlar onlar. Biz boyle o insanlara prim verdikce, onlar hep boyle olacaklar. Halbuki herkes artik suna alismali. Kapali bir bayanin da istedigi yerde oturmaya hakki var. Ama kapalilar kendilerini cektikce, bu insanlar kendilerini hic egitemeyecekler.Bence gitme canım neden dersen bizde eşimle sahilde geziyoruz içkili bi yerde dışardaki masada 3 bayan oturmuş 3. De kapalı herkes dönüp dönüp bakıyordu hatta yanımızdan geçen birileri fena yorum yaptı dine gelince kimseye laf ettirmezler senden benden meraklılar içkiye barlara örümcek kafalılar dedi yabancılardı çok üzüldüm bende bir müslüman olarak
buo insanlarin terbiyesizligi ama degil mi? Asil orumcek kafali olanlar onlar. Biz boyle o insanlara prim verdikce, onlar hep boyle olacaklar. Halbuki herkes artik suna alismali. Kapali bir bayanin da istedigi yerde oturmaya hakki var. Ama kapalilar kendilerini cektikce, bu insanlar kendilerini hic egitemeyecekler.
aynen canım çok haklısın.Keşke Herkes Açıklığa ve Kapalılıga göre değerlendırmese, İnsanların davranıslara gore edebıne gore agırlıgına gore degerlendırse, bana gore ortama uymak gunah degıl kı, o ortamda tabıkı esınle ve baska bır yakınınla eglenebılırsın gulebılırsın. Sarkıya eslık edebılırsın,
"Bu dindarlar" dediginiz kisiler "insan". Evinde kiminle nasil oturdugunu bilmiyorsunuz, ayrica disaridaki adam kocasi da olabilir. Ama mesele zaten bu da degil, Sevgilisi de olsa ayni sekilde dusunurum. Dinle alakasi yok bunun. Kimse kimsenin ne yaptigini elestirmesin artik allah askiniza.Bu dindarların evine gittiğinizde haremlik selamlık oturuyorlar ama sokakta kadımın elini tutuyor erkek ondan dedim
Olaya "başkaları ne der" açısından bakarsak evet insanların tamamına yakını yadırgar. Ben kapalı değilim ama o tarz yerleri kendime de yakıştırmıyorum.
Dini açıdan bakarsak, alkol satılan yerlerde bulunmamak gerek. Ben alkol satışı yapan marketlerden alışveriş yapmıyorum mesela.
Bence en güzeli canlı müzik dinlemek için alkolsüz yerleri tercih etmek olur. Ama hayat sizin hayatınız tabi ki son karar sizin. Sevgiler
Merhaba kızlar ben reşit olmuş genç kapalı bir bayanım. Günümüzde bazı şeylere çok ön yargıyla kaşılaşabiliyoruz. Kapalı açık olmadanda birçok şeye maruz kalabiliyoruz. Bana göre asıl insaniyet ve allah sevgisi insanın kalbinde ve içindedir onun yeri zaten ayrıdır. Zaten alkol almıyorum gittiğim bir alkollü restorantta falanda olsun kapalı olduğumdan içmiyorum. Canlı muzık dınlemek çok hosuma gıder elbette ve zevk alırım cunku mzık dınlemeyı seven bır ınsanım canlı canlı outrup birşey içip muzık dınlemek sizce kapalı olunca sakıncalı bır durum mu? Artık her yerde neredeyse alkol satılır oldu oturdugumız bazı yerlerde bıle menulerde oluyor.
"Bu dindarlar" dediginiz kisiler "insan". Evinde kiminle nasil oturdugunu bilmiyorsunuz, ayrica disaridaki adam kocasi da olabilir. Ama mesele zaten bu da degil, Sevgilisi de olsa ayni sekilde dusunurum. Dinle alakasi yok bunun. Kimse kimsenin ne yaptigini elestirmesin artik allah askiniza.
mayolular hasemalilari, hasemalilar bikinilileri elestirmesin mesela. HERKES BIRBIRINE SAYGI DUYSUN. Cok mu sey istiyorum toplumumuz icin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?