Kapalı düğün mekanları

Nevreste

Bir garip yolcu
Yönetici
Editor
16 Ağustos 2010
289.401
594.105
42
360%20%C4%B0stanbul.jpg


360 İstanbul

Hayatınızın en özel anına imza atarken, İstanbul'a panoramik bir açıdan bakmaya ne dersiniz? 360 İstanbul, özel zevklere hitap eden özel bir mekan. Kokteylleri ve doğu ile batıyı birleştiren füzyon mutfağı ile de ünlü olan mekan, düğün yemekleri ve düğün partileri için çok ideal.

İstiklal Caddesi, Mısır Apartmanı 8.Kat, No: 163 Beyoğlu, İstanbul Tel: 0212 251 10 42 – 43

Adile%20Sultan%20Saray%C4%B1.jpg


Adile Sultan Sarayı

'' Kadınların büyük tutkusu; aşkı ilham etmektir. İnsanı aşkın güzellikleri yaşatır. Sevginin saflığı, konuşmanın sevinci, heyecan, hüzün, kısacası aşka dair her şey paylaştıkça güzelleşmez mi? Biz de en mutlu gününüzü, en dürüst, en içten yemininizi paylaşıyoruz ’’ diyor saray yönetimi. Adile Sultan Sarayı’nda; son derece etkileyici bir Boğaziçi manzarasına hakim, altın varak işlemeli, yüksek tavanlı, tarihi dokuyu yansıtan görkemli Oval Salon’u kış düğünleri için kullanabilirsiniz. 500 kişilik salon, ayrıca geniş bir kokteyl alanına da sahip. Mutfağından çıkan eşsiz lezzetler de misafirlerinizi oldukça iyi hissettirecek.

Adres: Adile Sultan Sarayı - Kandilli İstanbul Tel: 216 332 23 33

A'jia%20Hotel.jpg


A’jia Hotel

The American Academy of Hospitality Sciences tarafından ‘The 5 Star Diamond Award’ ile ödüllendirilen A’jia Hotel’de düğün ve davetler için kış aylarında 120 kişilik yemek, 200 kişilik kokteyl prolonge ve 200 kişilik kokteyl organizasyonları yapılıyor. Çubuklu’daki Ahmet Rasim Paşa Yalısı’nın tarih kokan atmosferinde düğün sahipleri, düşündükleri konsepte uygun ve kendilerine özel menüler de hazırlatabiliyor. Otelden ses, ışık ve canlı müzik danışmanlığı da alabilirsiniz. A’jia Hotel, evlilik için son derece hoş mekânlardan bir diğeri.

Adres: Ahmet Rasim Paşa Yalısı Çubuklu Cad. No:27 Kanlıca İstanbul Tel: 216 413 93 00

Conrad1.jpg


Conrad İstanbul

Unutulmayacak bir düğün için bir başka adresiniz de Conrad İstanbul. Otelin deneyimli organizasyon ekibi ayrıcalıklı desteği ile düğün sahiplerine kendilerini özel hissettiriyor, rahatlamalarını sağlıyor. Sütunsuz, modern ve göz kamaştıran dekorasyonu ile oldukça geniş bir balo salonuna sahip otelde düğünlerde 750 kişiye kadar davetli ağırlanabiliyor. Salonun otelin girişinden ayrı bir yerde olması, geniş bir fuaye alanı da Conrad’ın lüksü ile birleşip konuklara eşsiz bir konfor sunuyor.

Adres: Cihannuma Mah. Saray Cd. No:5 Beşiktaş İstanbul Tel: 212 310 25 25

Divan%20Kuru%C3%A7e%C5%9Fme.jpg


Divan Kuruçeşme

Gözde konumu ve olağanüstü manzarası dışında her dönem beğenilen, zarafete düşkün hizmet anlayışı, Divan Kuruçeşme’nin en akılda kalıcı belli başlı düğün mekanlarından biri olmasını sağlıyor. Divan’ın geleneksel Türk ve dünya mutfağı gurme mirasını başarıyla devam ettiren Divan Kuruçeşme’nin tecrübeli ve yetenekli şefleri, düğününüz için son derece yaratıcı ve lezzetli örnekler sunuyor. 20 yıldan fazla bir süredir unutulmaz davetlere imza atmış olan Divan Kuruçeşme’de evleniyor olmak, gerçekten de bir ayrıcalık.

Adres: Kuruçeşme Caddesi No: 61 Kuruçeşme İstanbul Tel: 212 257 71 50

les_ottomans.jpg


Les Ottomans Otel

İstanbul Boğazı'nın en seçkin yerinde, o büyülü manzaraya hakim olan Hotel Les Ottomans çiftlere özel hazırladığı düğün paketlerinin yanısıra, nişan, kına, bekarlığa veda, kır düğünü, after party, doğumgünü organizasyonları ve tüm özel davetlerinize ayrıcalıklı bir boyut kazandırıyor. Boğaz’ın en seçkin yalısı olan Hotel Les Ottomans farklı mekan alternatifleri ile farklı kapasitelerde hem yaz hem de kış mevsiminde misafirlerimize hizmet vermektedir.

Adres: Muallim Naci Cad. No:68 34345 Kuruçeşme – Istanbul Telefon: +90 (212) 359 15 0

Liman%20Lokantas%C4%B1.jpg


Liman Lokantası

Galata Köprüsü’nden Boğaz Köprüsü’ne kadar oldukça geniş bir manzaraya sahip olan Liman Lokantası’nda biri 200, diğeri 250 kişilik iki ayrı salon var. Modern art-deco dekorasyonu ile şehirde seçkin ailelerin vazgeçilmeyen düğün adreslerinden bir olan restoran, bol alternatifli ziyafet menüleri ile de dikkat çekici. En mutlu gününüz için bir başka adres de misafirperverliği ve kusursuz hizmeti ile Liman Lokantası.

Adres: Rıhtım Cad. 52-3 Yolcu Salonu üstü, Kat 3 Karaköy Tel: 212 292 39 92

moda%20teras.jpg


Moda Teras

Kalamış Koyu’ndan Fenerbahçe Burnu’na, Adalar’dan Marmara Denizi’ne kadar uzanan son derece güzel bir manzaraya sahip olan Anadolu Yakası’nın gözde düğün mekânlarından Moda Teras, tarihi Moda İskelesi’ni de en güzel gören yer. Hem yaz hem de kış mevsimlerinde 300 kişiye kadar olan düğünleriniz için tercih edebilirsiniz. Özellikle brunchları ile ünlü Moda Teras, düğünler için de son derece iddialı.

Adres: Moda Mektebi Sok. No:1 Tel: 216 338 70 40

moda_deniz2.png


Moda Deniz Kulübü

Moda Deniz Kulübü, eşsiz konumu ve farklı mekanları ile nişan, düğün, iş toplantısı ve benzeri tüm seçkin davetlerin ilk adreslerinden biri. 76 yıllık deneyimi ve kuruluşundan bugüne sürekli geliştirdiği hizmet kalitesiyle, Moda Deniz Kulübü hem nefis manzarası hem de lezzetli yemekleriyle Anadolu Yakası'nın en güzel düğün mekanlarından biri.

Moda Caddesi, Ferit Tek Sokak, No:1 34710 Moda-Kadıköy, İstanbul Tel: 0216 346 90 72 /4 Hat

pera_palace_hotel_jumeirah_grand_pera_ballroom_hero.jpg


Pera Palace Hotel

Otelin nostaljik, kendine özgü atmosferinde yapılan düğünler, hafızalardan kolay kolay silinmiyor. Düğün organizasyonları ; seçkin menü alternatifleri, zarafet içeren süslemeler ve hassas detaylar düşünülerek tasarlanıyor. 220 kişilik düğünlere ev sahipliği yapan, son derece kaliteli adreste, evlendiğiniz gün aynı zamanda hayatınızın en mutlu günü olacak. Pera Palace Hotel, yüz yılı aşkın tarihiyle düğün törenleri için kesinlikle anlamlı bir yer.

Adres: Meşrutiyet Cad. No.52 Tepebaşı Beyoğlu Tel: 212 377 40 00

Qubbe.jpg


Qubbe

‘Rüya gibi olmalı’ diye düşlediğimiz o müthiş gece için Maslak Sheraton Oteli’nin 26. katında benzersiz bir manzaraya sahip bir yer var, Qubbe. Bu özel gününüz için üstün hizmet anlayışı ile ev sahipliği yapmaya aday bir başka yer. Yükseklerde evlenmek, şehre tepeden bakmak ve kendinizi prens ve prenses gibi hissetmek için tercih edebileceğiniz mekân, oldukça akılda kalıcı bir mimariye ve dekorasyona sahip. Yüksekten korkmayan gelin ve damat adayları için ideal bir yer!

Adres: Maslak Sheraton 26. Kat İstanbul Tel: 212 285 12 12

Sait_Halim_Pasa_Yalisi2.jpg


Sait Halim Paşa Yalısı

Sizi kendi düğününüzde misafir olarak hissettirecek deneyimli bir kadroya sahip olan Yeniköy’deki yalının Boğaziçi manzarası da paha biçilmez bir güzellik sunuyor. Boğaz’ın görkemiyle ışıldayan yalıda karşılama kokteylinin ardından leziz bir düğün yemeği, enfes bir düğün pastası, süit balayı odasında konaklama ve ertesi gün harikulade bir kahvaltı evliliğinizin ilk gününü adeta taçlandıracak. Hayalinizdeki bir düğün için bir başka adres de Sait Halim Paşa Yalısı.

Adres: Köybaşı Cad. No:83 Yeniköy İstanbul Tel: 212 223 05 66

Swiss%C3%B4tel%20The%20Bosphorus%20Istanbul%20d%C3%BC%C4%9F%C3%BCn.jpg


Swissôtel The Bosphorus İstanbul

İstanbul’un en seçkin 5 yıldızlı otellerinden biri olan Swissôtel The Bosphorus, düğününüz için adeta mükemmel bir hizmet kalitesi sunuyor. Özellikle Türk, Fransız, Uzakdoğu, İsviçre ve dünya mutfağından harikulade örnekler konuklarınızı bu önemli gecede fazlasıyla memnun edecek. Otelin balo salonlarının eşsiz ihtişamı, konfor ve kaliteyle birleşerek en mutlu gününüzü aynı zamanda unutulmaz kılıyor.En özel gecenizi, otelin etkileyici bir Boğaz bir manzarasına sahip odalarında konaklayarak geçirebilir, İsviçre çikolataları ve şampanyalarla ağırlanabilirsiniz. Ertesi gün ise Amrita Spa & Wellness sizi bekliyor olacak, tabii zengin içerikli evliliğinizin ilk kahvaltısı da.

Adres: Bayıldım Cad. No:2 Beşiktaş İstanbul Tel: 212 326 11 00

The%20Marmara%20Esma%20Sultan%20Yal%C4%B1s%C4%B1.jpg


The Marmara Esma Sultan Yalısı

Adını 32. Osmanlı Padişahı Abdulaziz’in kızı ve o dönemdeki sahibesi Esma Sultan’dan alan The Marmara Esma Sultan Yalısı, sadece yerli değil aynı zamanda birçok yabancının da evlenmek için tercih ettiği düğün mekânlarından. Hanedan yaşamının izlerini taşıyan, dünyaca ünlü birçok ünlü ismi ağırlamış olan, eşsiz bir manzaraya sahip bir yerde evleniyor olmak başlıbaşına heyecan verici olsa gerek. Yenilenen iç mekânda 350 kişilik yemek, 600 kişilik kokteyl daveti verilebiliyor. Gerek tarihi dokusu, gerekse sahip olduğu modern dokunuşlarıyla ayrıcalıklı bir düğün mekânı, The Marmara Esma Sultan Yalısı.

Adres: Muallim Naci Cad. Yalıçıkmazı Sok. No:20 Ortaköy İstanbul Tel: 212 334 83 00

%C3%A7ubuklu%2029.jpg


Çubuklu 29

Metin Fadıllıoğlu’nun sahibi olduğu 29 markasının sadece özel davet ve düğünlere ev sahipliği yapan tek adresi Çubuklu 29, seçkin ve eğitimli bir kadroya sahip. Dekorasyonu, eğlencesi ve yemekleriyle öne çıkan mekânda hayallerinizdeki gibi bir düğün gerçekleştirebilirsiniz. Davet ve düğünlerinizde organizatörler ile en ince ayrıntısına kadar istediklerinizi rahatlıkla konuşabiliyor, fikirlerinizi belirtebiliyor olmanız en mühim özelliklerinden. Kokteyl, nikah masası, yemek ve parti düzeninde farklı dekor seçenekleriyle ilave dekora ihtiyaç bırakmayan Çubuklu 29, nikah töreni için memurun rezervasyonu, müzik tesisatı, ışıklandırma, masa düzeni gibi önemli detaylara da hassasiyetle yaklaşıyor.

Adres: Paşabahçe Yolu No:24 Çubuklu İstanbul Tel: 216 322 28 29

%C3%87%C4%B1ra%C4%9Fan%20Palace%20Kempinski.jpg


Çırağan Palace Kempinski

Bir sarayda evlenmek için en doğru adreslerden biri Çırağan Palace Kempinski. Büyüleyici bir güzelliğe ve tarihin izlerini taşıyan oldukça romantik bir atmosfere sahip olan otel enfes bir Boğaz manzarasına sahip. Davet sahiplerinin arzularına göre ‘kişiye özel bir hizmet’ sunulabiliyor. İstenildiğinde ikiye bölünebilen balo salonunda 800 kişilik yemekli düğün verilebiliyor. Daha az sayıda davetlinin katılacağı düğünlerde ise 150-200 kişilik Yıldız Salonları, en fazla 80 kişinin ağırlanabileceği Bellini Özel Salonu veya Boğaziçi ve Şimal Odaları da tercih edilebilir. Düğün gecesinde bu harikulade manzaraya sahip odanızda gül yaprakları ile karşılanabilir, leziz şampanya eşliğinde düğününüz gibi unutulmayacak bir gece geçirebilirsiniz.

Adres: Çırağan Cad. No:32 Beşiktaş İstanbul Tel: 212 326 46 46

fuatpasa11.jpg


Fuat Paşa Yalısı

18. yüzyılda yaptırılan yalı, Büyükdere’de yer alıyor. Uzun süre II. Abdulaziz Sadrazamı Keçecizade Fuat Paşa tarafından ev olarak kullanılmış. 1991 yılından itibaren Fuat Paşa Oteli olarak hizmet vermeye devam ediyor. Peri masallarındaki gibi bir düğün için tercih edebileceğiniz Fuat Paşa Yalısı’nda son derece profesyonel bir ekip çalışıyor. Düğününüz, davetlilerin aynı zamanda ayrı bir keyif aldığı gece olacak. Garanti 250 kişilik davetler için Platin, Gümüş, Altın gibi paketler sunuluyor. Kokteyl ve kokteyl prolonge seçenekleriniz de mevcut.

Adres: Çayırbaşı Caddesi. No:148 Büyükdere- Sarıyer Tel: 212 242 98 60
 
X