Cok tatlisiniz :) bende gardimi aldim ne diyeyimMısırları getirdim millet şuraya geçeyim ben de
Eskiden bisey demezdi ama ben manikur yaptiriyorum her ay diye annesi kizmisti oda onun lafina uyup bana ne meraklisin suslenmeye diyip kizmisti hic unutmam beni boyle begenen insanErkek arkadsiniz salak mi peki sizi bu yuzden ailesinin lafiyla terkediyo?
Evet ben onceden hiiic takilmazdim dikkatimi bile cekmezdi esarbi insanlarin zaten kuzenlerimin arasinda da var kapali hatta cok guzel kombin yapiolar kapalilar derdim ama bu nisanlimin ailesi kapali gelin hayali benim piskolojimi bozduMalesef toplumumuz o kadar gelişmedi..öyle düşünebiliyorlar.hickimse yanliş anlamalisin kapali kadinlaa kötü demiyorum. Ama böyle bir düşünce var malesef benim etrafimdada var
Konu dışından güme gitmeyim diye mesajı düzenlediydimCok tatlisiniz :) bende gardimi aldim ne diyeyim
Ettigim ahlari Allah duyduysa zaten o kadinin yatacak yeri yokvalla müge anlıda öyle kapalı teyzeler var seni beni cebinden çıkarır
millete nişan yapıp altınları toplayıp kaçan bir nur yüzlü teyze vardı bir ara aranıyordu
öyle şeyler kapalılıkla ölçülmez anlar bi gün nişanlının annesi de elbet...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?