- 25 Ağustos 2016
- 433
- 533
- 23
- 44
Keske benim yerime koysaniz once.. Kapali olmadigim icin yargilandim ve terk edildim beni cok seven iki sene ciktigim adam nisanlanmak icin atla karayi secen adam isin icine aileler girince fikri degisti.. Tabiki yaram var tabiki yaraliyim tabiki cok ama cok gucume gitti kiyaslanmam.. Ben kotu biri degilim neden kapalilar iyi gibi dusunuyolarYani eski nişanlınız sırf kapalı bir bayanla evlendi diye ,eski kayınvalideniz sırf onu övdü diye kapalı insanlar ile açık
İnsanları bukadar kutuplaştırabiliyprsanız kusura bakmayın da hiç öyle ben kul Hakkı yemem şöyleyim böyleyim dediğiniz gibi bir insan olduğunuza inanasım gelmedi.yani bukadarcık şeyden bukadar fitne düşünceler ???acaba yaranız falan mı var bilemedim ...
Aman birak simdi ovup dursunlar. Bakarsin hersey kopruyu gecene kadardirbiliyorum beni elestireceksiniz.. Bende kendime kiziyorum ama elimde degil. Zaten takintimdan kurtulabilsem boyle bi konu acmaZdim ;( eski nisanlimin yeni sevgilisi ailesinin istedigi gibi kapali bi kiz.. Benim artik ruhum daraliyo kapali bi genc kiz gorunce sinirlerim bozuluyor ne yani diyorum kapali diye hanim hanim ve evlenilcek kiz mi oluyorlar.. Ben inanclarina bagli bi insanim en onemliside kimsenin kalbini kirmamak icin ugrasirim cunku en korktugum seydir kul hakki kendim defelarca kullanilmis kirilmis olsamda kimseye kotuluk yapamam.. Ama sirf kapali olmadigim icin ki icimden gelmiyor benim kotu bi insan oldugumu dusunmustu ailesisimarik ve bencil demislerdi simdi simdi o kapali yeni gelin adayini ove ove anlatiyormus heryerde eski kayinvalidem.. Gelinimİz kapali nur yuzlu hanim hanim diyormus benim ne kotulugumu gorduler cok gucume gidiyor.. Kapali kizlar bukadar cokmuydu herkez kapali sanki onlar melek yuzlu de biz azinlik aciklar seytanmisiz gibi hissediyorum piskolojim cok bozuldu
tesekkur ederimYa birkac kisi de fitne dusunce fitne dusunce demis. Ne alakasi var. Kadin yasadigi bir seyden sonraki bunalimini anlatmis, ayrica cok hakli resmen kapali kadinlarin melek oldugu sanilan bir ulkede yasiyoruz. Ya ben yemedigi nane kalmadiktan sonra durusmaya kapanip gelen kadin gordum, niye? Iste bu algi yuzunden; kapali kadin=tovbe etmis dininde imaninda melek.
Sevdiginiz adami boyle sacmaliklar yuzunden kaybettikten sonra tercih edildiginiz kadina bakar, dusunursunuz. Hepimiz kadiniz bu cok normal. Kadin da kapalilar seytan dememis ya, toplumdaki bu alginin onu uzdugunu anlatmis. Cok da hakli kapali olanlara tuhaf gelmeye bilir ama bu ulkede insanlar sosyal medyada "acik kadin perdesiz evdir" gibi pervasizca seyler paylasiyorlar. Bir yorum yaparken kendinizi o kadinin yerine koyun lutfen.
Gel gel yanımdaki sandalye boş :)Geldimmmmnn
Benim dunya tatlisi kapali arkadaslarim var oma bu pikolojim onlardan bile uzaklastirdi beniBen de kapalıyim ama seni anlıyorum boşver kurtulmussun
Çok saçma bir bahane Allah vicdan versin
Sevmemiş o adam sizi gerçekten üzgünüm ama böyle.Seven adamın fikri değişmezKeske benim yerime koysaniz once.. Kapali olmadigim icin yargilandim ve terk edildim beni cok seven iki sene ciktigim adam nisanlanmak icin atla karayi secen adam isin icine aileler girince fikri degisti.. Tabiki yaram var tabiki yaraliyim tabiki cok ama cok gucume gitti kiyaslanmam.. Ben kotu biri degilim neden kapalilar iyi gibi dusunuyolar
Sevmemis oldugu gerceginede ayri bi yanio kalbimSevmemiş o adam sizi gerçekten üzgünüm ama böyle.Seven adamın fikri değişmez
Daha once ki cevaplarinizi okumadan yaziyorum. Soyle dusunun konu sahibesinin ex kaynanasi sarisin gelini olsaydi. Konuyu acan arkadasin sarisinlara karsi on yargisi olacakti. Yani psikolojisi bozulmus olan insandan mantikli seyler beklemeyin. Sevgilim beni terkettiginde. Evlerine molotofla saldirma. Cam cerceveleri indirme kiz kardesini kacirma hayalleri kurdum bol bollGercekten çok iyi niyetlisiniz.maşaallah içinizde hiç kin yokmuş tertemiz bide olsaydı neler yazardınız
Aynen hanımefendi aslında kendinize kızgınsınız siz ben bu kadar sevdim hala üzülüyorum adam arkamda durmadı diye neden bu kadar değer verdim diye?Hayatta değer verip değer görmeyen insan çok fazla.Siz kendinize kızgınlığınızı bitirin affedin.Haber falan da almayın eski nişanlınızdan.Daha çabuk geçer.Sevmemis oldugu gerceginede ayri bi yanio kalbimhersey yalanmishalbuki okadar gercekciydiki sevgisi
Kayınvalideniz size bencil vs demiş .bunun kapalılıkla ne alakası var .belki siz farkında değilsiniz gerçekten var o huylarınız velev ki o huylar olmasın sizde en son alakalandırılacak şey kapalılık .sevmemiş kayınvalide sizi belli ki ...sevmek zorunda da değil.siz herşeyde böyle takıntılı davranıyorsanız normal hayatınızda bilerek yada bilmeyerek farketmiş de olabilrKeske benim yerime koysaniz once.. Kapali olmadigim icin yargilandim ve terk edildim beni cok seven iki sene ciktigim adam nisanlanmak icin atla karayi secen adam isin icine aileler girince fikri degisti.. Tabiki yaram var tabiki yaraliyim tabiki cok ama cok gucume gitti kiyaslanmam.. Ben kotu biri degilim neden kapalilar iyi gibi dusunuyolar
Evet bunu deniyecegimAynen hanımefendi aslında kendinize kızgınsınız siz ben bu kadar sevdim hala üzülüyorum adam arkamda durmadı diye neden bu kadar değer verdim diye?Hayatta değer verip değer görmeyen insan çok fazla.Siz kendinize kızgınlığınızı bitirin affedin.Haber falan da almayın eski nişanlınızdan.Daha çabuk geçer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?