Kapali kadinlar

Kendinize boş yere takıntı yapmişiniz ,sorun kapalı yada açık olmak değil ki sorun eski Kv nin kafa yapısı ,herkes onun gibi düşünmez.O tabiki yeni gelini övecek,ne yapacaktı daha kotu bir gelin aldım mi diyecekti.bu saplantılı halden kurtulun ,kendinize bir şans verin ,orda bir yerde sizin kıymetinizi bilecek bir yakışıklı var....hadi kalk toparlaan hayat akip gidiyor.

Keske benim yerime koysaniz once.. Kapali olmadigim icin yargilandim ve terk edildim beni cok seven iki sene ciktigim adam nisanlanmak icin atla karayi secen adam isin icine aileler girince fikri degisti.. Tabiki yaram var tabiki yaraliyim tabiki cok ama cok gucume gitti kiyaslanmam.. Ben kotu biri degilim neden kapalilar iyi gibi dusunuyolar

Ya birkac kisi de fitne dusunce fitne dusunce demis. Ne alakasi var. Kadin yasadigi bir seyden sonraki bunalimini anlatmis, ayrica cok hakli resmen kapali kadinlarin melek oldugu sanilan bir ulkede yasiyoruz. Ya ben yemedigi nane kalmadiktan sonra durusmaya kapanip gelen kadin gordum, niye? Iste bu algi yuzunden; kapali kadin=tovbe etmis dininde imaninda melek.

Sevdiginiz adami boyle sacmaliklar yuzunden kaybettikten sonra tercih edildiginiz kadina bakar, dusunursunuz. Hepimiz kadiniz bu cok normal. Kadin da kapalilar seytan dememis ya, toplumdaki bu alginin onu uzdugunu anlatmis. Cok da hakli kapali olanlara tuhaf gelmeye bilir ama bu ulkede insanlar sosyal medyada "acik kadin perdesiz evdir" gibi pervasizca seyler paylasiyorlar. Bir yorum yaparken kendinizi o kadinin yerine koyun lutfen.

Aman birak simdi ovup dursunlar. Bakarsin hersey kopruyu gecene kadardir

tesekkur ederim

Gercekten çok iyi niyetlisiniz.maşaallah içinizde hiç kin yokmuş tertemiz bide olsaydı neler yazardınız

Ben de kapalıyim ama seni anlıyorum boşver kurtulmussun
Çok saçma bir bahane Allah vicdan versin
Benim dunya tatlisi kapali arkadaslarim var oma bu pikolojim onlardan bile uzaklastirdi beni gordukce sinir olmaya basladim zaten bu yuzden actim konuyu bu dusunceler beni aslinda rahatsiz ediyor ben eski kelebeka olmak istiyorum ama yapamiyorum cok kotuyum tedavi almayi dusunuyorum is o boyuta ulasti

Sevmemiş o adam sizi gerçekten üzgünüm ama böyle.Seven adamın fikri değişmez

1. Cisi ayip etmisler. Alakasi yok acik kapali hanim hanimciklar diye.
Acik olup cok oturakli hanim hanimcik kizlar kapali olup hopdiri kizlar var.

2. Olarak bende kapaliyim esimin eski sevgilisi acikti diye butun acikalri gordugumde kizayim mi yani?

Ozaman herkes birbirini yesin dunyada

Bence iki tarafta baya baya sacmalamis. Sende onlarda.

İstemsizce gördüm.

Ben de dışarıda ne zaman bir kapalı kadın görsem yönetimin değişeceğine ve kapanmak zorunda bırakılacağıma inanırdım.

Bazen hala bunu düşünüyorum açıkçası özellikle kkda bazı kadınların yorumlarına denk gelince. Zehra mahvettin beni zehra

Neyse, forumda çok sevdiğim birkaç dost edindim. İçimi döktüm hayatımı fotoğraflarımı adımı paylaştım..
Daha sonra kendisini gördüğümde ise bütün bu düşüncelerim geçti.
Ofişim de kapalıymış meğer. Korkmam gereken o başörtü değil, düşüncelermiş. Açıklar da katlanamayacağın baskın düşüncelere sahip olabilirmiş.

Nişanlının ailesine cahil der geçerim de, bence bu saplantıdan kurtulman gerek..

Gercekten çok iyi niyetlisiniz.maşaallah içinizde hiç kin yokmuş tertemiz bide olsaydı neler yazardınız
Daha once ki cevaplarinizi okumadan yaziyorum. Soyle dusunun konu sahibesinin ex kaynanasi sarisin gelini olsaydi. Konuyu acan arkadasin sarisinlara karsi on yargisi olacakti. Yani psikolojisi bozulmus olan insandan mantikli seyler beklemeyin. Sevgilim beni terkettiginde. Evlerine molotofla saldirma. Cam cerceveleri indirme kiz kardesini kacirma hayalleri kurdum bol boll

Canim adam seni unutmus yeni birisini bulup nisanlanmis bile, sende hala kalkmis bu adam icin üzülüp, düşünüyorsun bos koy allah askina, bakma arkana falan herseyin ilaci zaman...allah hayir yazsin hayir gostersin senin icin..

Sevmemis oldugu gerceginede ayri bi yanio kalbim hersey yalanmishalbuki okadar gercekciydiki sevgisi
Aynen hanımefendi aslında kendinize kızgınsınız siz ben bu kadar sevdim hala üzülüyorum adam arkamda durmadı diye neden bu kadar değer verdim diye?Hayatta değer verip değer görmeyen insan çok fazla.Siz kendinize kızgınlığınızı bitirin affedin.Haber falan da almayın eski nişanlınızdan.Daha çabuk geçer.

Kayınvalideniz size bencil vs demiş .bunun kapalılıkla ne alakası var .belki siz farkında değilsiniz gerçekten var o huylarınız velev ki o huylar olmasın sizde en son alakalandırılacak şey kapalılık .sevmemiş kayınvalide sizi belli ki ...sevmek zorunda da değil.siz herşeyde böyle takıntılı davranıyorsanız normal hayatınızda bilerek yada bilmeyerek farketmiş de olabilr

Evet bunu deniyecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…