- 8 Eylül 2016
- 358
- 251
- 23
Ah onu bi yapabilsem aylardir sosyal medya olsun ortak es dost akraba olsun hayatimin odak noktasi o ikisi oldu acaba mutlumu diye dusunup kenara itilmis olmanin verdigi gurur kirici durum yok mu bi kabullenebilsem yenilgiyiBu sozleri kim size iletiyor, geliyor birde ne dediklerini, yeni gelin icin anlatıyor.. Allah aşkına ilk once hayatindan sana laf tasiyani cikar at... Sonra ileriye bak gul ve gec...
Ayyy ayyy neler cektim ben hep yanimda laf sokardi nisanlima kayinvalidem yok felancanin oglu da evlenmis felan kizida gordum hanim hanim kapali .. Bana bakardi burun kivirarakbirde su var, birine falan kisi nasil birisidir diye sorunca hemen lafa atlayip kapali abdestli namazli yani cok cok iyi insanlar diyorlar. Bende anlamiyorum insanlari hemen gorunusune gore yargilayanlari. Kapali=abdestli namazli cok iyi birisi , acik=cok rahat ucuk birisi . Ona bakarsan ne kapalilar var ne turlu turlu seytanliklar pesindeler. Konu sahibi arkadasim sen kendini biliyorsan birak o eski sevgilinin ailesi ne dusunurse dusunsun . Ilerde daha iyileriyle karsilasirsin .
Ne yenilgisi yahu kime yenildin düello mu var.Ah onu bi yapabilsem aylardir sosyal medya olsun ortak es dost akraba olsun hayatimin odak noktasi o ikisi oldu acaba mutlumu diye dusunup kenara itilmis olmanin verdigi gurur kirici durum yok mu bi kabullenebilsem yenilgiyi
Ne yenilgisi yahu kime yenildin düello mu var.
Bu düşüncelerden kurtul lütfen[/QUOTE eskiye ramen birazdaha iyiyim ama ona sorsan benden kuruldugunu simdi mutlu oldugunu soyluyorya anlamiyorum benim ne kotulugum oldu ayrilirkeb seni asla unutmucam sen benim ilk askimsin diyen adam kapali kiz bulunca arkamdan konusuo kurtulmusmus ne demek ya bu
ben esimden once bi yuzuk attim iyiki de atmisim rabbim daha hayirli olani nasip etti,en iyi formul bu canim yorum yapani dinleme gul gec onune bak dusunme bile ...sonradan aklina bile gelmicek unutma ki eski copu kedi ve kopek karistirir,millete rahatsiz oldugunu belli etmezsen konusur durur....Ah onu bi yapabilsem aylardir sosyal medya olsun ortak es dost akraba olsun hayatimin odak noktasi o ikisi oldu acaba mutlumu diye dusunup kenara itilmis olmanin verdigi gurur kirici durum yok mu bi kabullenebilsem yenilgiyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?