Kapali kadinlar

birde su var, birine falan kisi nasil birisidir diye sorunca hemen lafa atlayip kapali abdestli namazli yani cok cok iyi insanlar diyorlar. Bende anlamiyorum insanlari hemen gorunusune gore yargilayanlari. Kapali=abdestli namazli cok iyi birisi , acik=cok rahat ucuk birisi . Ona bakarsan ne kapalilar var ne turlu turlu seytanliklar pesindeler. Konu sahibi arkadasim sen kendini biliyorsan birak o eski sevgilinin ailesi ne dusunurse dusunsun . Ilerde daha iyileriyle karsilasirsin .

Bu sozleri kim size iletiyor, geliyor birde ne dediklerini, yeni gelin icin anlatıyor.. Allah aşkına ilk once hayatindan sana laf tasiyani cikar at... Sonra ileriye bak gul ve gec...
Ah onu bi yapabilsem aylardir sosyal medya olsun ortak es dost akraba olsun hayatimin odak noktasi o ikisi oldu acaba mutlumu diye dusunup kenara itilmis olmanin verdigi gurur kirici durum yok mu bi kabullenebilsem yenilgiyi

İyi de sizi istemeyen bi aile için konu açmaya bile değmez. Ne yazık ki bazı insanlar cahil olup kapaliligi iyi insan olarak adlandıriyor. Bende kapalıyım kapanmadan önce kapalı insanların doğru insanlar olduğunu iyi insanlar olduğunu yumuşak kalpli anlayışlı egolarindan sıyrılmış insanlar olduğunu düşünürdüm. Ama içlerine girdikçe anladım ki kapalilik acıklık hiç önemli değilmiş önemli olan İNSAN olabilmekmis iyi insan dürüst insan olabilmekmis. Kalbi temiz tutabilmekmis. Eğer bu aile gerçekten sizin hakkınızı yediyse Rabbim en iyi cevabı verecektir.
Boşver allah yardimcn olsun

[QUOTEbozulmuşka1, post: 48055059, member: 785643"]Evet ben onceden hiiic takilmazdim dikkatimi bile cekmezdi esarbi insanlarin zaten kuzenlerimin arasinda da var kapali hatta cok guzel kombin yapiolar kapalilar derdim ama bu nisanlimin ailesi kapali gelin hayali benim piskolojimi bozdu [/QUOTE]
İyiki bozulmuş nişanin.sevin bence

Ayyy ayyy neler cektim ben hep yanimda laf sokardi nisanlima kayinvalidem yok felancanin oglu da evlenmis felan kizida gordum hanim hanim kapali .. Bana bakardi burun kivirarak

Ah onu bi yapabilsem aylardir sosyal medya olsun ortak es dost akraba olsun hayatimin odak noktasi o ikisi oldu acaba mutlumu diye dusunup kenara itilmis olmanin verdigi gurur kirici durum yok mu bi kabullenebilsem yenilgiyi
Ne yenilgisi yahu kime yenildin düello mu var.
Bu düşüncelerden kurtul lütfen

Bu dedigim yanlis anlasilmasinda benim yengem acik rus bide bizde herkes kapalidir sulalede bir tek ben acigim amcamin gelinide kapali ama her halti yemege megilli biri yengem se abime bagliliginda giki cikmaz yani anlatacagim su kapali acik farketmez herkes kendi dinini yasiyo bende cok yargilandim ama gozum gram disarda degil acik oldugum halde o yuzden rabbim nasip etmemis demekki sana onu evlenirsende ailesinden cok sorun olurmus ki olmamis onune bak kapali gordugunde de hic bisey dusunmemeye bak en iyisi

Evet

Siz bence destek alın bir insanın yanlış konuşması yüzünden öfkenizi kapalılara yöneltmişsiniz ki alakasız.Siz açıklar kötü mü sorgusuna kadar gelmişsiniz.Sizin derdiniz onlarla değilki evlenmek istediğiniz kişinin ailesinin bakış açısıyla.Ayrıca fazla üzmeyin kendinizi.Bir adam bir kadını gerçekten sevse her türlü evlenir bence.Yani aileyi fazla suçlamayın.Böyle olması gerekiyormuş.Yaşamanız gerekiyormuş.

Yani eski nişanlınız sırf kapalı bir bayanla evlendi diye ,eski kayınvalideniz sırf onu övdü diye kapalı insanlar ile açık
İnsanları bukadar kutuplaştırabiliyprsanız kusura bakmayın da hiç öyle ben kul Hakkı yemem şöyleyim böyleyim dediğiniz gibi bir insan olduğunuza inanasım gelmedi.yani bukadarcık şeyden bukadar fitne düşünceler ???acaba yaranız falan mı var bilemedim ...

arkadaşım sakın üzülme. öyle insanlarla akraba olmadığın için şükret. inşallah Allah seni iyi insanlarla karşılaştırsın. ayrıca sen sadece kendine eş bakmıyorsun, eşin aileside önemli.

ben esimden once bi yuzuk attim iyiki de atmisim rabbim daha hayirli olani nasip etti,en iyi formul bu canim yorum yapani dinleme gul gec onune bak dusunme bile ...sonradan aklina bile gelmicek unutma ki eski copu kedi ve kopek karistirir,millete rahatsiz oldugunu belli etmezsen konusur durur....

+1 Hazır mune bayram telaşındayken patlatın hanımlar Konu sahibi seni sen olduğun için seven insanları umursa sadece bu konu üzerinden çok dini, siyasi tartışma döner buralarda, bir arkadaşınıza dertlenseydiniz daha iyiydi sanki. Neyse, herkese renkli konulu bayramlar efenim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…