- 4 Aralık 2010
- 1.444
- 738
- 323
- 39
tesettür tarz değil farzdır diye bi söz var, hoşuma gitmişti.
ben kapalı değilim, düşünmüyorum kapanmayı da, ancak kapansam bile şu devrin çoğu kapalısı gibi kapanmam sanırım. kapanmak benim için renkli kıyafetlerden tamamen vazgeçmek, vücut hatlarımı belli eden şeylerden tamamen uzak durmak olurdu...
5-6 kapalı kombin yeter eğer maksadın dikkat çekmeye çalışmak değilse, ki değildir...
çok görüyorum dışarda kafada fıstık yeşili şal, altında acaip abartılmış bir topuzla, şalın üstünde kocaman güneş gözlükleri, üstte kalça hizası tunik, altta tayt... yani ben başörtüsü taksam hanımefendiden daha kapalı olucam nerdeyse. sevmiyorum ben ne yaptığı belirsiz insanları... kapalıysan kapalı gibi giyinirsin, değilsen istediğin gibi giyinirsin... böylesi tesettürü rezil etmek oluyor...
kısacası temiz giyindiğin sürece bence 5-6 kombin kapalı bir hanıma yeter... gerçek tesettür güzel, 2013 modelini sevmiyorum.
bence alacaksan da koyu renkler çoğunlukta olan pardesüler ve tunikler alabilirsin, insan diğer türlüsü komik geliyor, özenti geliyor.
Kapalı olan insanlar güneş gözlü takmasınmı hanım efendi.kapanmak demek karalara bürünmek demekmi ?
yeşilde takarlar,mavide açıksan istediğini giy kapalıysan karalara bürün mantığı nekadar saçma
Bende ilk kapandığımda,bir tuniğim birde narçiçeği şalım vardı
2 yıl önce yani
Bende dediğiniz gibi çok süslü giyime önem veren biriyken her yere o tunikle gittim ilk 1 ay kabustu benim için
Fazla tunikte bulunmuyordu o zamanlar,tesettür giyimleri yaygın değildi:26:
Yavaş yavaş doldu dolabım..
Bu yıl içinde dolabınız tıka basa dolacak merak etmeyin..
merhaba.. ben acik olmama ragmen kapali giyimler cok hosuma gider oldu.. tabi dedigin gibi dikkat cekmek icin kapanilmamali fakat cok güzel kapananlar var..
Facebook varsa bir göz at derim: Gönül Kolat var mesela.. cok güzel tasarimlari var kapalilar icin... sipariste verebiliyorsun..
bir kac resim paylasacagim fikir olur belki..
Kapalı olan insanlar güneş gözlü takmasınmı hanım efendi.kapanmak demek karalara bürünmek demekmi ?
yeşilde takarlar,mavide açıksan istediğini giy kapalıysan karalara bürün mantığı nekadar saçma
gönül kolat resimlerini kopyalamiyorum buraya ama dedigim gibi mutlaka bak, begenecegine eminim..
ayrica bu sayfayada bak facebookta: hijab is my Diamond
o arkadas cok güzel kombinler yapiyor.. ayrica nereden aldiginida yaziyor kiyafetleri.. oda cok güzel
bunlarda nisa giyimden...
Eki Görüntüle 848240 Eki Görüntüle 848241 Eki Görüntüle 848242
kusura bakmayın ben kapalılara neon renkler yakıştıramıyorum, o sizin fikriniz, bu benim fikrim... neon renk kapalılığın ilkesine ters. trafik ışığı gibi gezmekle ziynetini göstermemek pek bağdaşmıyor gibi. kapalı olsam koyu renkler tercih ederdim, kapalılık bana göre bunu gerektirir.
güneş gözlüğü, neon renk şal ve kedi kadar topuz hiç yakıştırmadığım bir üçleme olduğundan örnek verdim.
mesela burdaki 3. kombin tesettürmüdür? bana öyle gelmiyor, çok fazla dikkat çekici. ve göğüs çok belirgin... şu renkte giyinip dikkat çekmemek mümkün mü?
kusura bakmayın ben kapalılara neon renkler yakıştıramıyorum, o sizin fikriniz, bu benim fikrim... neon renk kapalılığın ilkesine ters. trafik ışığı gibi gezmekle ziynetini göstermemek pek bağdaşmıyor gibi. kapalı olsam koyu renkler tercih ederdim, kapalılık bana göre bunu gerektirir.
güneş gözlüğü, neon renk şal ve kedi kadar topuz hiç yakıştırmadığım bir üçleme olduğundan örnek verdim.
Güneş gözlüğü sizce süs içinmi kullanılıyor.güneş gözlüğünün kapalı olan arkadaşlarıma ne gibi zararı var açıklayında bilelim
kapalı arkadaşlarımda öğrensin gözlüğün günah olduğunu.
şimdi ben açıksam herşeyi giyerim takıştırırım ama kapanınca herşeye vedamı edeceğim karalara bağlanım oturacağımmı
saçmalıyosunuz renkli eşarplarında sakıncalı olduğunu sizden duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?