kapalı kızlar

askzor

canımın içi sevdiğim ♡ Kızlarım ❤️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2013
2.511
En iyi cevaplar
1
2.866
333
31
Kkkizlar sallarinizi nasl sakliyorsunuz katlayip koysam kirisiyo asacak yerim yok yani nssml asaacagmmi blmiyorum yardm eder msiniz? Optum hpinizi

aynı durumdan bende şikayetçiydim duş perdesi hiç aklıma gelmemişti.Süpersiniz teşekkürler.

bEN perdeye sıraladım:) kıvrışıyorlar 1 kere örttüğüm zaman o yüzden ben yine de ütülüyorum:)

sütyen askıları olur ya onlarda saklıyorum fular ve şalları tabı alırken koyarken cok cok itina istiyo hatta onları ayrı bir yere koydum mecburen :)

bEN perdeye sıraladım:) kıvrışıyorlar 1 kere örttüğüm zaman o yüzden ben yine de ütülüyorum:)

Telden girdigimden anlamadim bn yaaaa resmi goremedim tam :)ld

Kkkizlar sallarinizi nasl sakliyorsunuz katlayip koysam kirisiyo asacak yerim yok yani nssml asaacagmmi blmiyorum yardm eder msiniz? Optum hpinizi

Canım senin için foto çektim ama yetkim yok :( yükleyemiyorum bazı askılar var etek askısı diye satılıyor birkaç bölmeli ben onlara asıyorum yüklemeyi isterdim ama olmuyor maalesef :(

Ben kapiya civi cakmadan bir kurdeleyi bagladim etrafindan sardim diyeyim :) sonra bi pakette mandal aldim uclarindan asiyorum hep ama, ne yaparsan yap her defasinda utulemezsen olmuyor. Hele de ipek sallar tek kullanimda sanki yillarca basindaymis gibi kaliplasiyor. O yuzden utu her defasinda sart.

Allala acaba bende mi soru var benim şallarım hiç buruşmuyor niyeyse:3:

bnm arkadasm esarplarni perdeye ignekiyo:50:du sallardaq ignelenmzkl anam neresnden tutcen :) bi cozzm yokk mu yaniiii

çamaşırları atığımız askıya annem bir bez giydirdi o bezin üzerine asıyorum. bez de odamda kapımın arkasında ki duvarda.
ama ben her taktıktan sonra kırışıyor bir dahakine takmak için yine ütülüyorum :1:

$20130402_172743.webp $images (1).webp $images (2).webp $images (3).webp $images.webp $IMG_1950.webp $mandal_aski_4.webp $paper_rattan_28_ring_hanger_scarf_rack.webp $......................webp Eki Görüntüle 803172 $.........webp $.......webp $.....webp $DSC03955.webp $IKEA-Komplement-DOLAP-ICI-ESARP-VE-FULAR-ASKISI__52070317_0.webp $IMG_3010-682x1024.webp $space-saving-diy-coathooks-1.webp

İnternette değişik askılar ve kendince çözüm bulan arkadaşların kullandığı yöntemler var. Birkaçını buraya yüklüyorum..

Bunlar cok guzel :)

Back
X