Kapalı olup kendine çok özenmek

Kendini sevip kendin için bakım yapman çok güzel bir şey. Kapalısın kim görecek diyenler saçmalamış. İnsan kendisini aynaya bakınca güzel görmek istiyor doğal olarak.

Ben kapanınca kuaför yolunu unuttum ama bir gün gitcem kuaföre istiyorum onun harici cilt bakımı vs yaparım
Uyumlu ve temiz giyinmekten hoşlanırım
Bir dtane kadın seni görünce tesettüre özeniyorum dedi sevindim

Tebrik ederim kendine sevgi gösteriyorsun

Öz bakımına önem veriyorsun ve kendini değerli hissediyorsun bundan daha güzel bir şey var mı? Kimseye aldırış etmeyin böyle devam edin. Saçım açık ama millet görsün diye küpe takmıyorum takmak istediğim için takıyorum saçlarımı kendimi iyi hissetmek için boyuyorum. Yani bazı şeylerin açığı kapalısı yoktur

Bundan daha doğal ne var. İnsan önce kendisi için kendine özen gösterecek. Asıl banane milletten

Ben arkadaşım tesettürlü ama ev hali benden açık giyiniyor hak veriyorum ve gayette normal ev içinde

İnsanların dediklerini niye kafaya takıyorsunuz bunu hala anlamadım gitti. Hele senin kıyafetinden evde giydiğinden tokandan bakımından onlara ne ki bu konu hakkında yorum yapıyorlar? Bu hakkı onlara verme olsun bitsin.

Bence çok güzel bir şey bayılıyorum böyle hayat dolu yazılar gelince.

Bende senin gibiyim biz kendimizi görüyoruz yeter takılmayın boşverin

Karşı komşum da bende kapalıyız geçen akşam kapıya geldi bişi sormak için beni görünce dişil enerji diyincede sen bee falan dedi yaş olarak o benden genç ama ben mal meydanda gezerken o esofmanini çenesine kadar çekmiş Ev için de bende çok bakarım kendime dışarı çıkarken makyaj falan yapmaya üşeniyorum ama

Tesettürlü olmak bakımsız olmak demek değil ki, iyi yapıyorsunuz. Millete ne oluyor onu anlamadım, isterseniz saçınızı mor boyayıp full makyaj gezersiniz.
Kapalı değilim, insanlar da benden sürekli bakımlı makyajlı olmamı bekliyor, bazen istemiyorum kardeşim salın
Bunun tesettürlü olmak ya da olmamakla ilgisi yok kadın olmakla ilgisi var. Saçlarınızı kapattınız diye kadın olmaktan vazgeçmediniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…