Keşke benimde enerjim olsa böyle yapsam. Ben bi sorun görmedim aksine kendine değer veren ve özenen bir kadın gördümArkadaşlar ben kapalıyım ama kendime çok özen gösteriyorum saçlarımı düzenli boyarım düzleştiririm yakıştırdığım için. Kulaklarımda birsürü delik var küpeyle geziyorum sürekli evde bile. Ev için kıyafetlerim ayrıdır dışarıda giyemediğim içimde kalan şeyleri evde giyerim vs insanlara çok garip geliyor işte herkes zaten kapalısın kim görecek falan diyor ben görüyorum diyorum böyle olan var mı aranızda?
Sen dee teşekkür ederimbeeen..
kendine olan saygını kaybetme, böyle devam
Ay gerçekten anlamıyorum neyi garip kendini sevmenin,biz böyle devam .Ben de kapalıyım. Açıkken en sevdiğim şey oje sürmekti evde bazen oje sürüyorum, saçlarıma maşa yapıyorum ve bunları biri görsün diye değil kendim için yapıyorum nesi garipmiş anlamadım
YaKeşke benimde enerjim olsa böyle yapsam. Ben bi sorun görmedim aksine kendine değer veren ve özenen bir kadın gördüm
Yalnız değilmişim sevindimAhahahah suan beni tanımladın gibi oldu zaten insan önce kendini sevmeli baskası beğenecek diye giyinmemeli kendini mutlu hissetmeliki mutlu olsun isteyen istediğini desin sen nasıl mutluysan öyle davran gerisinin önemi yokk
Dert?Arkadaşlar ben kapalıyım ama kendime çok özen gösteriyorum saçlarımı düzenli boyarım düzleştiririm yakıştırdığım için. Kulaklarımda birsürü delik var küpeyle geziyorum sürekli evde bile. Ev için kıyafetlerim ayrıdır dışarıda giyemediğim içimde kalan şeyleri evde giyerim vs insanlara çok garip geliyor işte herkes zaten kapalısın kim görecek falan diyor ben görüyorum diyorum böyle olan var mı aranızda?
Nereye yazıcağımı bilemedim
Yaşasın çok sevindim kendimizi seviyorsak kime ne canımBenim de öyle traguslarim.falan delik, hep laf ediyorlar ne gerek var yani diye, bende diyorum.kapanmakla ne alakası var sevdiğim şeyleri yapmamın, kime ne yani, normal bence, kapalıyız diye ne olmuş yani
Nemlendirici bile sürmeye zamanım olmuyor o kadar yoğunum ki kendime zaman ayıramıyorumYanasıl enerjin yok mesaj bile enerji saçıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?