- Konu Sahibi tourmaline
-
süleyman taşı ilk defa sizden duydum fiyatı nedir acaba merak ettim?merhaba kızlar, bildiğim kadarıyla emre ilhan ve süleyman taş kapalı teknik kullanıyor. Bunlar haricinde başka bildiğiniz doktorlar var mı kapalı teknik kullanan? Emre İlhan hem çok pahalı hem de 1 yıl sonrasına gün veriyor; Süleyman Taş da çok genç bir doktor kendisine çok güvenemedim..Uygun fiyat veren hangi doktoru önerirsiniz acaba?
fiyatı uygunmuş ben de bu forumda duydum, kendisinden bir fiyat almadım..s
süleyman taşı ilk defa sizden duydum fiyatı nedir acaba merak ettim?
teknik konusunda karasızım ama bu ameliyat için 10.000tl de vermek istemiyorum, uygun fiyatlı güzel burun yapan hangi doktorları önerirsiniz?instagramda fotoları inceledim evet hepsi birbirine benziyo ama kotü de görünmüyorlar.
bende araştırma aşamasındayım bende siz hangi şehirde olmak istiyosunuz?teknik konusunda karasızım ama bu ameliyat için 10.000tl de vermek istemiyorum, uygun fiyatlı güzel burun yapan hangi doktorları önerirsiniz?
ohoooaSuleyman Bey bir kac 3/4 hafta once 6000 tl ye burun estetigi yapiyordu, benim gittigimde 10.000 tl dediler :) Zam yapmis.
%66,667 zam yapmış bu demek oluyo ki müşteri sayısı artmış :) siz yüz yüze mi görüştünüz birden bu kadar artması tuaf geldi banaSuleyman Bey bir kac 3/4 hafta once 6000 tl ye burun estetigi yapiyordu, benim gittigimde 10.000 tl dediler :) Zam yapmis.
istanbul 'da olmak istiyorumbende araştırma aşamasındayım bende siz hangi şehirde olmak istiyosunuz?
salih emre üregen bence iyi bi doktor ama fiyatı 8-9,5 arası aşmıyorsa bütceni düşün derim ayşe öztürkünde ameliyatını gerçekleştirmiş biri fotografını da paylaşmış var forumda istersen ona bi bak derim.Şu an Salih Emre Üregen'e bakıyorum bir de Ayşe Öztürk'e ..bilginiz var mı acaba?
ohoooa
%66,667 zam yapmış bu demek oluyo ki müşteri sayısı artmış :) siz yüz yüze mi görüştünüz birden bu kadar artması tuaf geldi bana
Süleyman taşa ben msj attım 7 bin dedi revizyondur sizin dediginiz
Evet Salih Emre bey hakkında bilgim derya deniz :)çünkü 1,5 ay önce ameliyat oldum kendisine. Güvenimin yerinde olduğunu ve doğru tercih yaptığımı bir kere daha anladım.Çok şükür sıkıntısız atlattım ameliyatımı .Şimdi gören kimse estetik yaptırdığımı anlamaması bir tarafa şirinmi şirin bir burnum oldu hokka mübarek:)))Burayada eklerim özeldende yollayabilirim istersen canım.Sana kolaylıklar darsı isteyen herkeze olsun inş:)Şu an Salih Emre Üregen'e bakıyorum bir de Ayşe Öztürk'e ..bilginiz var mı acaba?
özelden gönderebilirsen çok sevinirim canım, hayırlı olsun..Evet Salih Emre bey hakkında bilgim derya deniz :)çünkü 1,5 ay önce ameliyat oldum kendisine. Güvenimin yerinde olduğunu ve doğru tercih yaptığımı bir kere daha anladım.Çok şükür sıkıntısız atlattım ameliyatımı .Şimdi gören kimse estetik yaptırdığımı anlamaması bir tarafa şirinmi şirin bir burnum oldu hokka mübarek:)))Burayada eklerim özeldende yollayabilirim istersen canım.Sana kolaylıklar darsı isteyen herkeze olsun inş:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?