kapalı teknik yapan doktorlar

tourmaline

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Mart 2009
5.548
198
688
- Yurtdışı
merhaba kızlar, bildiğim kadarıyla emre ilhan ve süleyman taş kapalı teknik kullanıyor. Bunlar haricinde başka bildiğiniz doktorlar var mı kapalı teknik kullanan? Emre İlhan hem çok pahalı hem de 1 yıl sonrasına gün veriyor; Süleyman Taş da çok genç bir doktor kendisine çok güvenemedim..Uygun fiyat veren hangi doktoru önerirsiniz acaba?

s
merhaba kızlar, bildiğim kadarıyla emre ilhan ve süleyman taş kapalı teknik kullanıyor. Bunlar haricinde başka bildiğiniz doktorlar var mı kapalı teknik kullanan? Emre İlhan hem çok pahalı hem de 1 yıl sonrasına gün veriyor; Süleyman Taş da çok genç bir doktor kendisine çok güvenemedim..Uygun fiyat veren hangi doktoru önerirsiniz acaba?
süleyman taşı ilk defa sizden duydum fiyatı nedir acaba merak ettim?

instagramda fotoları inceledim evet hepsi birbirine benziyo ama kotü de görünmüyorlar.

Suleyman Bey bir kac 3/4 hafta once 6000 tl ye burun estetigi yapiyordu, benim gittigimde 10.000 tl dediler :) Zam yapmis.

Suleyman Bey bir kac 3/4 hafta once 6000 tl ye burun estetigi yapiyordu, benim gittigimde 10.000 tl dediler :) Zam yapmis.
ohoooa
%66,667 zam yapmış bu demek oluyo ki müşteri sayısı artmış :) siz yüz yüze mi görüştünüz birden bu kadar artması tuaf geldi bana

Şu an Salih Emre Üregen'e bakıyorum bir de Ayşe Öztürk'e ..bilginiz var mı acaba?
salih emre üregen bence iyi bi doktor ama fiyatı 8-9,5 arası aşmıyorsa bütceni düşün derim ayşe öztürkünde ameliyatını gerçekleştirmiş biri fotografını da paylaşmış var forumda istersen ona bi bak derim.

ohoooa

%66,667 zam yapmış bu demek oluyo ki müşteri sayısı artmış :) siz yüz yüze mi görüştünüz birden bu kadar artması tuaf geldi bana

Evet yuz yuze gorustum. Bir hafta once ki hastalariyla da irtibat halindeydim. 5000 e indirim yapmis olanlar da vardi aralarinda.. Bir hafta icerisinde 4000 tl zam yapmis olmalari benide cok sasirti.

Süleyman taşa ben msj attım 7 bin dedi revizyondur sizin dediginiz

Hayir revizyon degil benim bahsettigim. Dedigim gibi bana telefonda 6000 tl fiyat soylediler oraya vardigimda 10.000 fiyat bicildi. Nasil olur vs. dedigimde 8000 indirdiler, kabul etmedigimde en son 7000 ineriz ozaman size yanlis bilgi verildigi icin dediler. Suleyman bey ucret ile ilgilenmiyor, muhasebeci ilgileniyor. Ve cok kotu buldum ordaki organiszasyonu.

Suleyman beyin kendisi ilgiliydi.

Şu an Salih Emre Üregen'e bakıyorum bir de Ayşe Öztürk'e ..bilginiz var mı acaba?
Evet Salih Emre bey hakkında bilgim derya deniz :)çünkü 1,5 ay önce ameliyat oldum kendisine. Güvenimin yerinde olduğunu ve doğru tercih yaptığımı bir kere daha anladım.Çok şükür sıkıntısız atlattım ameliyatımı .Şimdi gören kimse estetik yaptırdığımı anlamaması bir tarafa şirinmi şirin bir burnum oldu hokka mübarek:)))Burayada eklerim özeldende yollayabilirim istersen canım.Sana kolaylıklar darsı isteyen herkeze olsun inş:)

Hastanesi prof. Dr. Seyhan cenetogluna muayene oldum kararim seyhan hocadan yana oldu kapali ameliyat yapicak ama amelyat gununu henuz kesinlestirmedik kendisi burnumun sorunu olmadiginu dusun tasin dedi kesin karar verince yapariz dedi ben acik olur diye dusunuyodum kapali olmasi daha mi avantajli bilgisi olan var mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet Salih Emre bey hakkında bilgim derya deniz :)çünkü 1,5 ay önce ameliyat oldum kendisine. Güvenimin yerinde olduğunu ve doğru tercih yaptığımı bir kere daha anladım.Çok şükür sıkıntısız atlattım ameliyatımı .Şimdi gören kimse estetik yaptırdığımı anlamaması bir tarafa şirinmi şirin bir burnum oldu hokka mübarek:)))Burayada eklerim özeldende yollayabilirim istersen canım.Sana kolaylıklar darsı isteyen herkeze olsun inş:)
özelden gönderebilirsen çok sevinirim canım, hayırlı olsun..

Bende Zühtü Demire ameliyat oldum kapalı yöntem ile yaptı çok çabuk iyileşti hiç bir sorun yaşamdım. Çevremden birçok kişi yine aynı doktora olanlar var hepsi çok memnunlar

Back
X