- 16 Temmuz 2016
- 566
- 697
- 103
- Konu Sahibi Sonneschein
-
Benmde yasm 24 bende 3yil once kurtaj oldm acaba ondan dolayimi kapandi diye dusunuyrm korkuyrm cok seneye evlenicem ya cocugm olmzsa diye yumurtlama gunleri cok agrim bicak batmasi oluyo bnm sol kasigimda sag da hic agrm olmuyo acaba sol mu tikali dyrm bndeMerhaba canım, ameliyat oluncaya kadar bi tüpümün kapalı olduğunu bilmiyordum.neden dolayı kapandığını da bilmiyorum..belki Kistten dolayı kapanmıştır. .ama bir çok şeyden dolayı kapana biliyor..seni korkutmak istemem canım. Belki farklı şeylerdir. İnşallah öyle bir sıkıntın yoktur..ama ben kendimi zorladığım zaman orda sert bir damar olduğunu hissediyorum.ağrısı filan yok..27 yaşındayım canım.
Yaptirdm cnm hormon vs. Falan herseym normal cikti bi tek rahim ic yukari duvarda 1cm kdr cok kucuk bi myomun ckti endiselenicek bsey yok dedi doktorlar cok sukur ondan bska bseyn yok iste ama bi 6ay kadr cocugm olmadi bnm 1 yila kdr deneyeblrmism ama 6ayda olmadiysa 1 yildada olmz gbi gliyor korkuyrm sen hic dusuk falan kurtaj yaptrdn mi?Yumurtlama gunlerim de benimde ağrım oluyor .sanki adet oluyormuş gibi.aslında bu guzel bi isaret..çok sukur yumurtlama da sikintimiz yok..korkma canım...mevlam alnımiza ne yazdıysa o olur..ama sen yinede bi doktora git.zamanlica kontrollerini yaptır. Gönlün rahat olsun..
Cnm sen nasi kaldn hamile dis gebelikmi gecrdn dha onceden ayrica allah bgislasinilk defa duydum hissedildiğini.Yani bence o kas falandır öksürünce kasılıyodur.
Ben de dış gebelik geçirene kadar tüpün kapalı olabileceği bile aklıma gelmemişti
Canım benim umudünü kesmemelisin..biliyorum çok zor.bak ben 9 yıldır evliyim ve henüz hiç hamile kalmadım. Düsuk yada kürtaj olmadım. .önceleri esimle sorunlarımız vardı çocuk dusunmuyorduk.ama son bir senedir istiyoruz. Ama martta ameliyat esnasında tüpün kapalı olduğunu teşhis ettiler.bunu öğrenmek yıktı beni açıkçası..seninde söylediğin gibi bir daha hiç çocugum olmayacak düşüncelerine kapıldım. .şükürler olsun seninde yumurtlaman da sıkıntın yok ve hormon sonuçların güzel...bu bile umudunu kesmemek için sebep olmalı...bi vakti zamanı vardır. Bebislerimiz gelicek bize.Yaptirdm cnm hormon vs. Falan herseym normal cikti bi tek rahim ic yukari duvarda 1cm kdr cok kucuk bi myomun ckti endiselenicek bsey yok dedi doktorlar cok sukur ondan bska bseyn yok iste ama bi 6ay kadr cocugm olmadi bnm 1 yila kdr deneyeblrmism ama 6ayda olmadiysa 1 yildada olmz gbi gliyor korkuyrm sen hic dusuk falan kurtaj yaptrdn mi?
Cnm sen nasi kaldn hamile dis gebelikmi gecrdn dha onceden ayrica allah bgislasin
Canım benim allah bağışlasın...hangi tüpün kapalıydı.dogal yollardan mi hamile kaldinilk defa duydum hissedildiğini.Yani bence o kas falandır öksürünce kasılıyodur.
Ben de dış gebelik geçirene kadar tüpün kapalı olabileceği bile aklıma gelmemişti
Baya bisey gecirmissiniz bende korkuyrm acaba benmkidemi tkali dyeİlk hamileliğim sorunsuzdu. İkinciye niyetlenince dış gebelik geçirdm .
Baya bisey gecirmissiniz bende korkuyrm acaba benmkidemi tkali dye
Iste suan daha evlenmedigim icin acikcasi cekiniyrm film cktirmeye suan nisanliyim nisanlim blmiyo bnm eskiden kurtaj flan oldgmu aslada soyleyemem kendm gbip cktrsem nasi olr blmyrm bnde dusundm onuBnce direk hsg çektirin şüphelerinizden kurtulun. Hem de bişey varsa tedavi olursunuz
Çok geçmiş olsun ..benim gittiğim doktor kapali tup açılmaz birşey yapılamaz diyor.sen ameliyatla tüplerin açıldığını yazmışın canım...çok şaşırdım doğrusu. Bunun mümkün olduğunu bilmiyordumMerhaba canjm ben de 24 yaşındayım 5 yıllık evliyim hic korunmadik ve hiç hamile kalmadan. Şimdiye kadar sebepsiz kısırlık denildi. En son ki doktorum hiç birşey sebepsiz değil o yüzden laparoskopi histeroskopi yapicam dedi kabul ettim nisan 13 te ameliyat oldum. İki tupum de vahim bir şekilde kapaliymis çok sukur actilar ameliyatla. Tüp belli basli bir sebeple tikanmaz bir enfeksiyon bile tüpü tıkılabilir . Ustelik iki yıllık evliyken hsg cektirmistim ve açık olduğunu öğrenmiştim. Ben de senin gibi kapali olduğunu yogunca hissettim fakat öksürerek ya da aksirarak hissetmedim tamamen içten hislendim olmamanın sebebi olarak onu gordum.
Çok geçmiş olsun ..benim gittiğim doktor kapali tup açılmaz birşey yapılamaz diyor.sen ameliyatla tüplerin açıldığını yazmışın canım...çok şaşırdım doğrusu. Bunun mümkün olduğunu bilmiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?