- 16 Temmuz 2016
- 566
- 697
- 103
- Konu Sahibi Sonneschein
-
Ben yurtdisindayim canım, yabancı doktor.en son cuma günü kontrole gittim.ve yine bu konu üzerine konuştuk. Kapalı tüpler açılamaz. Dedi ve kısa sürede aşılama yaptırmam ı önerdi. Mart'ta Laparoskopi ile kist aldırdım. Çikolata kisti ,çok büyükmüş. Bagirsaklarima kadar sarmış. Ameliyat esnasında da tüplerin açık olup olmadığını kontrol etmişler... sonuc itibariyle sağ tüpün kapali..doktorun öyle demesi üzerine ben herşeye umudu kestim..bu sene allah izin verirse tr ye izne geldiğimde oradada kontrol olucam.Ben de yazdıklarına çok şaşırdım o doktor şaka mı? Laparoskopi ameliyatı tüpleri açmak ya da kapatmak için yapılıyor genel de ! Artı kendini buna inandırma inandirmadan once de bir baksaydin keşke netten... Çok sukur açıldı benimkiler sonuç itibariyle tikanilmis bir damar dusun damarı temizliyolar işte. Bu arada tüpü kapalı olanlara hacamatta oneriyolar.
Ben yurtdisindayim canım, yabancı doktor.en son cuma günü kontrole gittim.ve yine bu konu üzerine konuştuk. Kapalı tüpler açılamaz. Dedi ve kısa sürede aşılama yaptırmam ı önerdi. Mart'ta Laparoskopi ile kist aldırdım. Çikolata kisti ,çok büyükmüş. Bagirsaklarima kadar sarmış. Ameliyat esnasında da tüplerin açık olup olmadığını kontrol etmişler... sonuc itibariyle sağ tüpün kapali..doktorun öyle demesi üzerine ben herşeye umudu kestim..bu sene allah izin verirse tr ye izne geldiğimde oradada kontrol olucam.
Insallah tez zamanda doğal yollarla bebeğimi kucağıma alırım...ayrıca mesajın için ,beni bilgilendirdiğin için teşekkür ederim canim
İnan basiYanlış mı okudum çok saskinim kapalı tüpe rağmen operasyon değil de aşılama mı istedi ? İyi de tüp kapaliysa açılmadan hiç bir doktor gözükür aşılama istemez yurtdışındaki sistemi bir turlu anlayamadım. İstersen diğer formları da oku bu konuyla ilgili ya da googleye yaz kapalı tüp açılır mı yazman yeterli . Canım benim anlam veremedim laparoskopi ile kist alınmışsa tüpü de acabilirlerdi neden böyle bisey olmus anlamadımsen de üzülme canım çaresiz degil cok sukur
Bende anlayamıyorum canım. İnan bende şuan bi tuhaf oldum..tek tupumde sıkıntı yok .sadece sağ tüp kapalı. .acaba sağ taraf çokmu hasar görmüştü. Açılmaz bi haldemıydı.offf .kafam çok karıştı. Netten baktım. Seninde söylediğin gibi ameliyat esnasında onu neden yapmadılar anlayamıyorum...Yanlış mı okudum çok saskinim kapalı tüpe rağmen operasyon değil de aşılama mı istedi ? İyi de tüp kapaliysa açılmadan hiç bir doktor gözükür aşılama istemez yurtdışındaki sistemi bir turlu anlayamadım. İstersen diğer formları da oku bu konuyla ilgili ya da googleye yaz kapalı tüp açılır mı yazman yeterli . Canım benim anlam veremedim laparoskopi ile kist alınmışsa tüpü de acabilirlerdi neden böyle bisey olmus anlamadımsen de üzülme canım çaresiz degil cok sukur
İnan basi
Bende anlayamıyorum canım. İnan bende şuan bi tuhaf oldum..tek tupumde sıkıntı yok .sadece sağ tüp kapalı. .acaba sağ taraf çokmu hasar görmüştü. Açılmaz bi haldemıydı.offf .kafam çok karıştı. Netten baktım. Seninde söylediğin gibi ameliyat esnasında onu neden yapmadılar anlayamıyorum...
Kistlerinden dolayimi ameliyat oldn cnm oyuzden mi kapandi?? Benmde annemin gencken 1 ymurtaligi kist yuzunden alindi cok buyuk kisti vardi tek yumurtalikla hamile kaldi dgrdu hep ama tupu falan tikanmamistiayy kızlar ya bende ameliyat oldum ve kistlerimden dolayı iki tüpmde kapanmıs ve dr acılamadı dedi ya peki o arkadasınkide vahim sekilde kapalı oldugu halde dr nasıl acmısta benim dr acamamıs aklım almıyor
Bzmde bi komsu vardi kadin 30 32 yaslarinda zamaninda dusuk gecirms 1 yil boyu hic kanamasi kesilmemis doktorada gtmemis doktorlar snradan tupun tikali hamile kalamazsn demisler aradab 2 3 yil snra kadin kendiliginden hamile kaldi cok sasirmisti nasi kaldm diye cnm olabiliyo zmnla acilada biliyo oyle dusun doktorlar genelde herseye olumsuz seyler soyluyo zten olmaz olmaz dyolar oluyo annemnde gencken alinmis ama kac kere hamile kaldi beni falan dgrduevet cnm kist ameliyatı oldum iki yumurtalıkdan da 3 4 cm kist alındı hatta yumurtalık alınma riski vardı ama olmadı sukur kistler alındı ama ameliyatdan sonra tupler tıkalı acılmadı tup bebekden baska care yok deyince soka gırdım resmen martdan bu yana belki bir umut dogal yoldan olurum dıyorum ama tık yok
Icini ferah tutmaya clis cnm allah blr neyin ne olucagini umudunu ytrme asla kmler neler cocuk dguruyo bzmi dguramicazmasallah cnm ya insallah amelıyatdan sonra soka gırdım narkozdan uyandım adam dırek cocugun olmaz acılmadı tuplerın dedi resmen agladım yıkıldım toparlayamıyorum kendımı saka gıbı gelıyor
Hacamat ne oluyoayy insallah cnm ya alternatif tıpba yöneldim hastaneyede baslayacagım yakında insallah sıfa oolur ben suuan acı elma yagı kullanıyordum sonra sut buharı sogan hacamat vs deneyecegım bakalım ne olacak tum isteyenlere rabbim nasip eylesin rabbim bizi kendinden baskasının kapısına göndermesin hastaneler cok zor ya
Insallah hyrlisi olur hpimize allah nasipeder evlat cnm allahsifa versnhacamat cnm kan aldırma denilyor halk arasında ama kanla alakası yok. şöyle ki peygamberimiz miraca cıktıgında her gordugu melek ummetıne hacamtı söyle ve sende yaptır demıs tıp ıse bunu daha yeni buluyor basta çin amerika gibi ülkeler yapıyor vucudunda birikmis toksin kalıntıları vs atıyorsun boynumda kireclenme vardı cnm yaptırdım inan ondan sonra dr a gittim kireclenmen gecmis dedi normalde fizik tedavi görecektim ve o cıkan kana baktım kan degil bildigin cıkolatalı puding gibi koyu bir atık cıktı ondan sonra duzeldım ve ınsallah tuplerıme de sıfa olacagına ınanıyorum cnm
Can'ım bende Avrupa'da yaşıyorum. Benim her iki tüpüm tıkalı, Avrupa'daki drlar açmıyor, açsa bile tekrar tıkanma riski yüksek o yüzden direk tüp bebek öneriyorlar.İnan basi
Bende anlayamıyorum canım. İnan bende şuan bi tuhaf oldum..tek tupumde sıkıntı yok .sadece sağ tüp kapalı. .acaba sağ taraf çokmu hasar görmüştü. Açılmaz bi haldemıydı.offf .kafam çok karıştı. Netten baktım. Seninde söylediğin gibi ameliyat esnasında onu neden yapmadılar anlayamıyorum...
Selam tüpler kapalı ikenmi dış gebelik gecirdiniz?ilk defa duydum hissedildiğini.Yani bence o kas falandır öksürünce kasılıyodur.
Ben de dış gebelik geçirene kadar tüpün kapalı olabileceği bile aklıma gelmemişti
Selam tüpler kapalı ikenmi dış gebelik gecirdiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?