Kapalı tüpler

benim raporda iki tüp de kapalı deniyor selektif hsg öneriliyor bu işlemi yapan bir tek Cevat bayrak mıdır ? Var mı başka bildiğiniz bir yer

benim raporda iki tüp de kapalı deniyor selektif hsg öneriliyor bu işlemi yapan bir tek Cevat bayrak mıdır ? Var mı başka bildiğiniz bir yer
Kesinlikle echomar'da kateterli hsg tavsiye ederim. Kendi yaşadıklarımı yazayim, kararı siz verin...

****""""
2013 yilinda 3 yillik evliyken rahim filmi cekildim, malesef iki tüpüm de kapalı cikti. Hemen laporoskopik cerrahi oldum yine acilmadi. Tup bebeğe başvurduk doktorum, ameliyat sonrasi durumu gorelim bir daha hsg cektir dedi çektirdim, yine kapali cikti. 4 tup bebek denedik hepsi negatif sonuclandi. 5. İcin basvurduk dr. İsrarla "
ECHOMAR da CEVAT BAYRAK
KATETERLİ RAHİM FİLMİ cekiyor orda bur kez daha cektir dedi. 25-12-2017 gunu gittik cektirdik. Kateteri ilerletti ve "SAĞ TÜPÜN AÇILDI" dedi biraz sonra "SOL TÜPÜN DE ACİLDİ" dedi. Şok oldum. Hic ummadigimiz anda bu guzel haberle dünyalar bizim oldu. Ben bu durumu kanıksanmıştim ve acilma ihtimali aklimin ucundan bile geçmiyordu, sadece doktor istedi diye mecburen gittim. Ama nasib oldu. Yıllarca nette "TÜPLERİ KAPALİ OLUPTA HAMİLE KALANLAR VARMİ" basligiyla yazılar aradım, bi umut dedim bakındım durdum. Yine aklima geldi bu seferde arayan birileri varsa okusunlar dedim ve sizlerin topigini buldum. Nolur umudunuzu kaybetmeyin. Sunu söylemeden gecemiycem, bu 4 tedavi surecinde bir suru bitkisel kurler, buhara oturma, tamponlar,hacamat, ve RAHİME SÜLÜK koydurdum.
RABBİM hangisini vesile kıldı bilemem ama butun yaşadıklarımı, yaptiklarimi vs instagramdaki "tupbebekdayanisma"adindaki sayfamda da paylastim halada paylaşıyorum. Sayfamida okuyun umut olsun. Sormak istedikleriniz olursa mesaj atin elimden geldigi kadar yardımcı ve destek olurum. RABBİM HEPİMİZE HAYIRLA NASİB ETSİN ANNE OLABİLMEYİ amin.Sevgilerimle mmssll

Benim tıkanıklık tüplerde değil daha önde rahim çıkışında olduğu için ve yapışıklık gibi değil de oldukça sıkı olduğu için ztn laporoskopide bile sadece denendi ve zorlanması bile tehlikeli çünkü .. o yüzden bi rahim filmi daha riskine giremedim çünkü kendisi yüzde 80 açarım demişti ama böyle bir tıkanıklık olmadığını çok farklı doktordan ve ameliyat doktorumdan dinledik .. iyiki gitmemişim diyorum hala gaza gelip .. bu durumda ztn tüp bebek tek yol kalıyo .. şu an ikinci denemem hayırlısı bakalım

doğrudur canim, herkes kendi durumunu bilir detayli olarak tabiki. Benimde hsg de sadece rahim görünüyor tupker daga baslangic noktasından kapaliydi. Ne biliim belki bi umut olur bi sifa vesilesi olur diye paylastim. inşaallah hayirlia nasib etsin Mevla'm hepimize..

Âmin cnm işallah gönlümüze göre olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…