kapalı yerde kalmaktan çok korkuyorum..

PASALIKIZ

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2014
12
1
6
35
İstanbul
selam kızlar benım derdıdm kapalı yerde kalamıyorum metro otobus asansör gibi seylere binemiyorum.metroda kapılar kapanınca ordan cıkamıycakmısım gibi hissedip panıklıyorum ne yapmam lazım bana yardım edebılırmısınız .

Asansöre asla binemem.Aklım gider.Taksim lewent metrosuna bindim bi kere bayılıyorum zannettim onada asla binemem artk.Nasıl aşılır bu durum hç fikrim yok.Çok ileri derecdyse bir uzmandan yardım alabilirsin.

Bi uzmandan yardim almayi düşündünüz mü hayatinizi ciddi etkiler çünkü

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Bi uzmandan yardim almayi düşündünüz mü hayatinizi ciddi etkiler çünkü

düşündüm ama bi türlü gidemedim bildiğim bi yer yok cünki ama artık hayatım olumsuz etkılenıyor baya alısverıs merkezıne bıle gırsem daralıyorum bılmedıgım sehırlere gıdınce bıle ya bı daha evıme dönemessem dıye korku gırıyor ıcıme

En yakin zamanda bi uzmanla gorusmelisiniz kesinlikle

Ben de metroda yerin altı olduğu için asansörde de çok dar olduğu için dua ede ede biniyorum mecburiyetten. Yabancı bi'yerde teksem 10.kat da olsa merdiven kullanıyorum. Zorundaysam binmeye derin derin nefes alıp güzel şeyler düşünüyorum:1:

bende aynı sekılde aklıma baska seyler getırıyorum ama gecmıyo ter ıcınde kalıyorum stresten ölüyorum kalbım yerınden cıkacak gibi oluyor seni çok iyi anlıyorum

Bende çok sevmem kapalı,havasız ortamları .. :31:
doktor yardımı alın dilerim geçer sağlıklı günler..
:3:

teşekkur ederim inş gecer bıktım artık normal davranamıyorum arkadaslarım bıyere gidelim dedıklerınde kaçıyorum bazen orda daralıcagımı dusunup:D

çok zor bir durum,insallah gecer :39:
şifalar diliyorm, iyi geceler :3::3:

Back
X