Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
selam kızlar benım derdıdm kapalı yerde kalamıyorum metro otobus asansör gibi seylere binemiyorum.metroda kapılar kapanınca ordan cıkamıycakmısım gibi hissedip panıklıyorum ne yapmam lazım bana yardım edebılırmısınız .
Asansöre asla binemem.Aklım gider.Taksim lewent metrosuna bindim bi kere bayılıyorum zannettim onada asla binemem artk.Nasıl aşılır bu durum hç fikrim yok.Çok ileri derecdyse bir uzmandan yardım alabilirsin.
düşündüm ama bi türlü gidemedim bildiğim bi yer yok cünki ama artık hayatım olumsuz etkılenıyor baya alısverıs merkezıne bıle gırsem daralıyorum bılmedıgım sehırlere gıdınce bıle ya bı daha evıme dönemessem dıye korku gırıyor ıcıme
Ben de metroda yerin altı olduğu için asansörde de çok dar olduğu için dua ede ede biniyorum mecburiyetten. Yabancı bi'yerde teksem 10.kat da olsa merdiven kullanıyorum. Zorundaysam binmeye derin derin nefes alıp güzel şeyler düşünüyorum
bende aynı sekılde aklıma baska seyler getırıyorum ama gecmıyo ter ıcınde kalıyorum stresten ölüyorum kalbım yerınden cıkacak gibi oluyor seni çok iyi anlıyorum