Ben tam bilemiyorum cunku hic siparis etmedim bilhassa kendim gittim begendim aldim.Bence kapalisin diye buna hakkin yok zannetme.Rahatlikla gidip begenip alabilirsin.Neden cekineceksinki hem.
canım benim madem kapalısın hiç netten sipariş verme, git bayan tezgahtarların çalıştığı bir mağazadan al
utanmana gerek yok çünkü onlar alışkınlar
netten kesinlikle alma dememin sebebi ise ben o hatayı yaptım
sonra kafama dank etti
ben seçip beğeneceğim, sipariş vereceğim, adamlar sipariş ettiğim ürünü buluyor bana yolluyor, siparişi hazırlarken de o iç çamaşırlı mankenleri görüyorlar
bu beni fazlasıyla rahatsız etti çünkü sebep olmak istemedim
madem dikkat ederek yaşamaya çalışıyorum, o halde başkasına neden vesile olayım ki
ayrıca artık kredi kartı da kullanmıyorum, bankalar az da olsa komisyon aldıkları için
benden komisyon almıyorlar ama neden benim paramı işletmelerine sebep olayım ki
işte böyle arkadaşım, belki dikkat eden olur diye detaylı olarak yazdım
rahatlıkla gidip mağazadan almak daha iyi
o kadar müşterinin içinde sana mı bakacaklar
bayan tezgahtarların çalıştığı bir yerden rahatlıkla alırsın
canım eşine giyeceksin abartısı olmaz da keşke buraya koymasaydın resmi
yine dediğime geldi laf
önemli olan başkası görmesin
özelden resim gönderseydin kimse görmezdi tatlım
acaba resmi kaldırsan mı
meraba
canım bu gecelik güzelmiş ben beğendim
sonuçta eşine giyeceksin canım abartı olsa ne yazarki
çok teşekkür ederim. benim için problem yok aslında. ama insanlar kapalı olunca sanki böyle şeylerde yapılmayacak gibi yaklaşyorlar.bakışlar rahatsız eder diye korktum.sonuçta eşime giyecem. her türlüsünü çeknmeden alabiliyor musun sen
haklısın canım nerden kaldırabilrim bulamadım
Tabikide istedigim herseyi alabiliyorum.Kotu birsey yapmiyoruz esimize giyinecegimiz icin sende icini rahat tut.Git bak begen cekinme bence bakan bile yok cunku gittigin yer belli herkese acik bir yer.yani kapaliymis acikmis fazla dikkat edilmiyor.Ayrica cok guzel bende cok begendim.
o mesajın altında mesaj düzenleme paneli var
orayı tıklayıp silebilirsin
ama ben sana mesaj yazalı çok oldu, eğer silinmezse yöneticiye mesaj atıp sildirebilirsin
sen de kapalısın sanırım..jartiyer felan da alabilir miyim bu şekilde(
eşin için yaptığın bir şeyden utanmana gerek yok
eşin için yaptığın bir şeyden utanmana gerek yok
Kapalılarda iç giyim farklı mı ki?
Valla istedigin herseyi alabilirsin.Ayrica kapaliyim alamam utanirim diye sorun yapan bir seni gordum .Bence bu konuyu fazla uzatmada alacaksan git al sana sinir koyan yok. Ama internetten alma cunku gorup almak daha iyi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?