merhaba kızlar.gecen gün sevgilimle birlikte bi akrabasının yanına gittik düğünde beni görmüştü açıktım.ama normalde kapalıydım 1 sene olcak nerdeyse.dediki bunun gözü açıklara kayar sen niye kapalısın ilerde evledniğinizde bu seni tasıyamaz karakteride huyuda açıklara bakmaya yatkın dedi bende zaten biliyorum sırf kıskandığı iöin benim kapalı olmamı evledniğimizde açılmamı istediğini.bu düsünmek beni sıkıyo hele akrabasının öle bisey demesi tüm bunalttı.açılırım diyorum ama çalıştığım iş yeri ve cevre yadırgar diye çekiniyorumda ne yapıcağımı bilmiyorum.
Yani "açıklara bakılır, kapalılara bakılmaz"gibi bir mana mı çıkıyor buradan..
Bu konu da polemiğe açık..
Konun kapanabilir..evet..
Yalnız bu aralar çok sık açılmaya başladı bu tip konular bdv'de..
Hayırlısı
merhaba kızlar.gecen gün sevgilimle birlikte bi akrabasının yanına gittik düğünde beni görmüştü açıktım.ama normalde kapalıydım 1 sene olcak nerdeyse.dediki bunun gözü açıklara kayar sen niye kapalısın ilerde evledniğinizde bu seni tasıyamaz karakteride huyuda açıklara bakmaya yatkın dedi bende zaten biliyorum sırf kıskandığı iöin benim kapalı olmamı evledniğimizde açılmamı istediğini.bu düsünmek beni sıkıyo hele akrabasının öle bisey demesi tüm bunalttı.açılırım diyorum ama çalıştığım iş yeri ve cevre yadırgar diye çekiniyorumda ne yapıcağımı bilmiyorum.
başkası için kapanmak ya da açılmak???
bu eşin bile olsa ne kadar doğru:26:
ki sen iş çevren kapancak kocan için açılcaksan ne anladım o işten?
senin bi fikrin yok mu hayat görüşün
biri için bişey için değil hatta allah için de değil kendin için kapanmalısı
kapanmak lafı da ayrıca deli ediyo beni de neyse
haklısın kap-an-mak çok saçma bi sözcük. en iyi başörtüsü takmak denmeli.
sözlerinize dikkat edin siz ben size fikir danıstım isyan falan da etmedim din düşmanıymısım gibi konusmayın benimle öle konusanda yorum yapmasın lütfen kafamı kurcalıyodu sordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?