Yaw bişey olmaz o zman takma kafana. Sakın ama sakın iletişime gecip eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürme.Millet birbirine nude atıyor sex videosu cekiyor ayrılıyor bu kadar tantana yapmıyor.Sadece saçım açıktı
Öyle bir anlattın ki çıplak sandıkSadece saçım açıktı
Dediğim gibi üstünden geçti biraz durulmuştur diye şansımı denesem mi ki diye içimde sıkıntı olduZor kurtuldum ama yine de yazayım fotoğraflarımı sil diye yalvarayım...
Ben de vücudunun açık fotoları sandım. O görüntülerde yayacak bir şey yok zaten, bi sosyal medyayı bile açsa milyonlarca saçı açık kadın var.Başörtüsüz
Ya bi hata ettim gerçekten pişmanım o fotoğraflar onda duruyodur.Ona yazıp silmesini söylesem mi? O zamanlar da dedim ama silmemiştir bundan eminim. Korkuyorum ve pişmanım zaten bi kac sene gecti ustunden aptallık ettim ergen kafasındaymışım.Benim numaram da duruyo onda sanırım zaten zor kurtuldum ondan bende numarası yok ama instagramdan yazabilirim.
Siz kendinizi hatırlatırsanız daha çok yaparYani belki yapar diye ya onda sıkıntı vardı zaten kaç defa ayrilmak istedim zor kurtuldum.Benim içim hiç rahat değil
Neden böyle düşündugumu bir bilseniz.Biz o çok kısa süre birlikteydik ve benden önce nişanlanmış nişan bozmuş falan ama onda onun kizla fotograflar videolari falan hep duruyodu.Niye silmedin deyince hatıra,bakmiyorum zaten demişti.O fotoyu çoktan silmistir. 3-4, yıl önce diyorsunuz benim telefon 1.5, yillik kac foto sildim inanın iki yıl silmediyse sonunda illaki siler yer kalmıyor
Sadece başı açık fotolarmış ya yanlış alarm aldık hepimizSonuçta iki ihtimal var. Bu adam ya düzgün bir insan ya da kötü bir insan. Ki bunlardan hangisi olduğunu aslında sizin bilmeniz gerekiyor.
Eğer düzgün bir insansa zaten bu fotoğrafları yaymaz. Büyük ihtimalle ilişki bitince de silmiştir. Bu durumda da endişelenecek bir şey yok. Haliyle bir şey söylemeniz de gerekmiyor.
Eğer kötü bir insansa herşeyi yapabilir. Fotoğrafları yaymamak için size şantaj yapabilir. Bu durumda da eşeğin aklına karpuz kabuğu kaçırmaya gerek yok.
Yani iki durumda da mantıklı olan bir şey yapmamanız.
Saçmalama. Niyetin kendini hatırlatıp hayatina aksiyon çekmekse mesaj at.Dediğim gibi üstünden geçti biraz durulmuştur diye şansımı denesem mi ki diye içimde sıkıntı oldu
Sadece başı açık fotolarmış ya yanlış alarm aldık hepimiz
Psikolojisi bozuk bir insan ama şantaj yapsa çoktan yapardı.Bu fotograflar da snapchatten cekilmis fotograflardi profil falan yapsa fake açip öyle fotograflar degildi yani ama bilmiyorum çok takıntılıyımSonuçta iki ihtimal var. Bu adam ya düzgün bir insan ya da kötü bir insan. Ki bunlardan hangisi olduğunu aslında sizin bilmeniz gerekiyor.
Eğer düzgün bir insansa zaten bu fotoğrafları yaymaz. Büyük ihtimalle ilişki bitince de silmiştir. Bu durumda da endişelenecek bir şey yok. Haliyle bir şey söylemeniz de gerekmiyor.
Eğer kötü bir insansa herşeyi yapabilir. Fotoğrafları yaymamak için size şantaj yapabilir. Bu durumda da eşeğin aklına karpuz kabuğu kaçırmaya gerek yok.
Yani iki durumda da mantıklı olan bir şey yapmamanız.
Psikolojisi bozuk bir insan ama şantaj yapsa çoktan yapardı.Bu fotograflar da snapchatten cekilmis fotograflardi profil falan yapsa fake açip öyle fotograflar degildi yani ama bilmiyorum çok takıntılıyım
Sıkıntı etmiş zaten ama sadece saçı açık kadın fotoğrafı yaysa ne yaymasa ne, sokakta bir sürü görülen şey için kimse yayma işine girmez bence.Sanırım konu sahibi için saçının göründüğü fotoğrafların yayılması da sıkıntı...
Valla zaten yapay zeka arşa çıkmış. Bence kimse artık sosyal medyada yüzünü paylaşmamalı. Hele çocukların yüzü asla paylaşılmamalı.
Neden böyle düşündugumu bir bilseniz.Biz o çok kısa süre birlikteydik ve benden önce nişanlanmış nişan bozmuş falan ama onda onun kizla fotograflar videolari falan hep duruyodu.Niye silmedin deyince hatıra,bakmiyorum zaten demişti.
Değil mi ya yapmaz çok takıntılıyım gerçektenÖyle bir anlattın ki çıplak sandıkadamın aklına bile gelmez böyle bir şey yapmak rahat ol.
Sıkıntı etmiş zaten ama sadece saçı açık kadın fotoğrafı yaysa ne yaymasa ne, sokakta bir sürü görülen şey için kimse yayma işine girmez bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?