Kapalıyken açılmak

Allah ne düşünecekmiş hakkında?
Sen mi belirliyorsun ne düşüneceğini?

Kardeş senin dinin sana benim dinim bana hadi selametle.

ne alakası var?
yıllarca deve sidiği kutsal zannedilip içilmiş şimdi alıp için desek içmezsiniz değil mi?
bazı şeyleri sorgulamadan kabul etmek onları doğru yapmaz.
O zaman cahillikmiş şimdi şükür yol aydınlatanlar var.

Bu yorumu yaptın Yandın kardeşim geçmiş olsun.

Siz burada harcanmayın ve Adnan Oktar’ın yanına gidip dini yeniden yazıp daha çok insana ulaşın lütfen.
onun kızları gibi konuşuyorsunuz zaten

en başta elalemi cehennemlik ilan ediyordun işine gelmeyince birden hoşgörü saçmaya başladın hayırdır?
bir daha bilip bilmeden fetva verme olur mu?
Asabımı bozma,
Sendenmi emir alacagım ?
Kime cehennemlik dedim kafanmı güzel nedir,
Çattık gece gece tövbe yarabbim.

ne tesadüf bunu yazdıktan hemen sonra avatardaki güzelim kızın yerine çiçek böcek konmuş.. acaba neden :)

Asabımı bozma,
Sendenmi emir alacagım ?
Kime cehennemlik dedim kafanmı güzel nedir,
Çattık gece gece tövbe yarabbim.
Boşver canım buna göre kuranda neler yazaıyor neler bi bilsen, eğer başkasıyla Orsa ilişkiye giriyosan zina oluyormuş isteyerek oluyorsa bişey oynuyormuş, kuran zinayı nasıl tanımlamış bi anlatsa o zaman anlarsın bunu nasıl biri oldugunu

Güzellikle anlatayım dedim kendimce ama anlamamakta ısrar ediyor,
Bide emir veriyor üstüne.

onun kızlarının ne konuştuğunu bilmem ama siz çok takip ediyorsunuz maşallah
Bir kedi miyav dedi evet her düşünceyi takip ediyorum ki senin gibi insanları kandıran kişilere pirim vermemek için. Ve düşünceler yorumlar aynı. Zina yaklaşımı , Kabe ve tesettür hakkında ki yorumların aynı sen bir kedicik değilsen bile kimlerin düşüncelerini kelime kelime aynı yazdığın belli. Yani gittiğin yol kedicik yolu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…