Kapandımm

Canım cok sevındım bır konunda tereddutlerınden bahsetmıstın ve nacızane sana fıkırlerımı soylemıstım.
Kendın ıcın en dogru kararı verdın emın ol,Su hayatta yapılabılecek sayılı guzellıklerden bırı oldugunu dusunuyorum
Rabbım Yar ve Yardımcın olsun

Ben kadinalr kulübünden alisverimi yapmıştım tunikleri ve sallar aldım öyle bir cesaretle çıktım sanki herkes bana bakiyormus gibi hissettim ama hiç öyle değilmiş inanın ki bir günde bile alistim sizde hiç ertelemeyin en kısa zamanda en doğru kararınızı verin hiç tereddütle kalicak birşey yokmuş :))
Hayırlı olsun canim nasil karar verdin bugun disari ciktin mi ne giydin kiyafet basortusu onceden mi almistin bende dusunuyorum da

İyi hoş da umarım hakkını verirsiniz kapali olmanın.
Örneğin deve horgucu topuz yapmak
Topuklu giymek
Dar giymek
Makyaj Yapmak
Parfüm kullanmak

Bunlar kesinlikle yakışmıyor tesettüre. Rabbim daim etsin, hakkini vermeyi nasip etsin hepimize inşallah

bir de dar kesim pantolon üstüne kalcaya kadar yırtmaçlı tunik giymek.... çok şık şeyler var halbuki hakkını veren gerçekten kapalı adledilecektir öbür dünyada bence hakkınızda haıyrlısı olsun :)

bi de dar pantolonun üstüne tunik bile giymeyenler var. Allah ıslah etsin, doğru yolu göstersin Rabbim
ben başı açık bir insan olduğum halde dar pantolon giymiyorum, popomu kapatmayacak hiç birşey giymiyorum, plajda bile olsam üstüme birşeyler alırım, birileri bakınca çok rahatsız oluyorum yaa bazılarının bu şekilde kapanıp kapalı olma iddiaları nasıl birşey ben anlamıyorum bir de öyle bir iddiaya sahip olmak ....

Bir de beli ortaya çıkartan pardesü olayı var ki ona hiç girmiyorum... Eee ben senin göğüs ölçünü görüyorum, bel ölçünü zaten kar kış demeden sen göstermişsin, kalçalar da üç aşağı beş yukarı meydanda e ne kaldı geriye ???? kaşlar yay gibi çekilmiş efenim "hafif bir makyaj " yapılmış. neden peygamber efendimiz güzel severmiş ya bir git. herşeyin bir dozajı var yaaa sen markette bakkalda kız kzıa dışarıda makyajlı olsan noolur olmasan noolur güzellik içinde nuru yüze yansır zaten değil mi ama ... bu laflar konu sahibine değil tatlım sakın yanlış anlama çok cici kapanan bıcır bıcır arkadaşlarım var benim. hele şimdi nasıl güzel şeyler var

Allah ım inşallah sana da nasip etsin hakkını vererek örtünmeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…