- 11 Nisan 2022
- 2.011
- 7.281
- 108
Yok hayır o zaman karışmadılar ama şuan açılmam konusunda hani el alem ne der lafı var ya o tabiri kullanıyorlar
Elalem kendine baksın. Bu senin hayatın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok hayır o zaman karışmadılar ama şuan açılmam konusunda hani el alem ne der lafı var ya o tabiri kullanıyorlar
Ben imam hatip okudum günahını biliyorum ama nefsimi yenemiyorum insanlardan bu şekilde yardım etmesini istedim ama insanların bazısı yine rencide etme kırıcı olma peşindeAllah hayırlı karar almayı nasip etsin. Bir müslüman kardeşimin yanlışa sürüklenmesini istemem ancak tesettür kararınıda insanlara göre almayın. Önce tesettürün sebebini, gereğini anlayın yapacaksanız Allah için yapın.
Anne babanız ne karışıyor bu hayatı onlar yaşamıyorSize bir sorum olacak ben 25 yaşındayım 15 yaşında kapandım evliyim ama açılmayı düşünüyorum annem babam izin vermiyor, Kocam karışmıyor seninle beraber ben yanmıcam karar senin diyor. Ben napcam bana bir yol gösterin kapalıyım ibadetlerimi yerine getirmeye çalışıyorum ama şöyle dini bayram, kandillerde kuran okuyorum ama onun dışında okumuyorum namazı da başlıyorum sonra bırakıyorum. Yardım edin lütfen ya kararımdan döneyim ya da ailemi ikna edeyim. Kırıcı olmamanız sizden ricam günah olduğunu biliyorum ama nefsimi yenemiyorum.
10 yıl az bir süre değil aksesuar olarak kullanmadım saçımın telini görmedi kimse 10 yıl boyunca bol pantolon giydim dar hiç giymedimarkadaşınız çok yakıştı dedi diye aksesuar gibi kullandığınızı kendiniz söylüyorsunuz ,geri çıkarmak üzerine bu kadar düşünmeniz de enteresan
arkadaşım çok yakıştı dedi diye tesettüre girdim demediniz mi ?10 yıl az bir süre değil aksesuar olarak kullanmadım saçımın telini görmedi kimse 10 yıl boyunca bol pantolon giydim dar hiç giymedim
Burnumda hızma var onu bile sorun ettiler ağladım sızladım sonra alıştılar bazen babam hâlâ çıkar bunu diyor ama çıkarmayacağımı bildiği için ses etmiyorKüsmezler merak etme küsselerde uzun sürmez hem sular dalgalanmadan durulmaz.
Aksesuar gibi kullanmış da olabilir. O yaş çocuğundan zaten fazlası beklenmez. Öyle kullandıysa bile 10 yılın alışkanlığı, kafasına işlemişliği var. Soru işaretlerinin olması çok doğal. Sürekli enteresan kelimesini kullanmışsınız ama ben enteresan bir durum göremedim. Tabi zorla kapatılmalar, açılmaya izin verilmemeler, yanacaksın denmeler falan dışında.arkadaşınız çok yakıştı dedi diye aksesuar gibi kullandığınızı kendiniz söylüyorsunuz ,geri çıkarmak üzerine bu kadar düşünmeniz de enteresan
Kocam o anlamda demedi aslında destek oluyor kararının arkasındayım diyor yani günahında sevabında senin diyorCanınız nasıl istiyorsa öyle yapın. Kocanız da önce kendi yanma sebepleriyle ilgilensin. Hadsiz.
Çok çok teşekkür ederim desteğiniz içinAksesuar gibi kullanmış da olabilir. O yaş çocuğundan zaten fazlası beklenmez. Öyle kullandıysa bile 10 yılın alışkanlığı, kafasına işlemişliği var. Soru işaretlerinin olması çok doğal. Sürekli enteresan kelimesini kullanmışsınız ama ben enteresan bir durum göremedim. Tabi zorla kapatılmalar, açılmaya izin verilmemeler, yanacaksın denmeler falan dışında.
Bu hayat size ait. Hiçbir insan hayatınız üzerinde bir karar mekanizması yaratamaz. İyi ya da kötü yönde etkilemeye çalışamaz sizi. İçinizden gelen neyse onu yapın. 70 yaşında kendinizi nasıl görüyorsunuz, o yaşa geldiğinizde “keşke” diyecekleriniz neler? İçinizde bir acıyla gelmeyin o yaşa. Hiçbir konuda. Gönlünüze göre yaşayın.Kocam o anlamda demedi aslında destek oluyor kararının arkasındayım diyor yani günahında sevabında senin diyor
sizden farklı birşey söylemiyorum zaten ?Aksesuar gibi kullanmış da olabilir. O yaş çocuğundan zaten fazlası beklenmez. Öyle kullandıysa bile 10 yılın alışkanlığı, kafasına işlemişliği var. Soru işaretlerinin olması çok doğal. Sürekli enteresan kelimesini kullanmışsınız ama ben enteresan bir durum göremedim. Tabi zorla kapatılmalar, açılmaya izin verilmemeler, yanacaksın denmeler falan dışında.
Biraz eleştirileri üzerinden çekip eşini öne sürün ozaman. Eşim istiyor ne yapabilirdim ki dersen fazla sesleri çıkmaz. Çünkü o tip aileler ataerkil ve eşiniz ile aranınız bozulması işlerine gelmezBurnumda hızma var onu bile sorun ettiler ağladım sızladım sonra alıştılar bazen babam hâlâ çıkar bunu diyor ama çıkarmayacağımı bildiği için ses etmiyor
Enteresan değil hem de hiç enteresan değil hatta o kadar enteresan değil ki kadının yaşadığı sadece bir destek arayışı, dolayısıyla destek aramak bir insan evladı için de enteresanlıktan muhteşem enteresanlıkta bir uzaklıkta konumlanıyor.sizden farklı birşey söylemiyorum zaten ?
enteresan olan kişinin sizce saçımı açayım mı kapatayım mı diye bizlere sorması, ilk kapatma sebebide arkadaşının kapat demesiyle olmuş,biz ne dersek onu yapacak enteresan hemde çok enteresan şimdi kendisine mayonun çok yakıştığını söylesem anında tesettürden çıkıp mayo mu giyecek yani ? enteresan değil mi ?
insanların aç demesiyle açmaması gerektiğini kapat demesiyle kapatmaması gerektiğini söylüyorum ve böyle yapmasını enteresan buluyorum enteresan bulduğum iiçinde enteresan diyorum kaç kere enteresan demem gerektiğiyle ilgili bir kota var sanırım ?
size iyi forumlar .
Çok çok teşekkür ederim desteğinizAksesuar gibi kullanmış da olabilir. O yaş çocuğundan zaten fazlası beklenmez. Öyle kullandıysa bile 10 yılın alışkanlığı, kafasına işlemişliği var. Soru işaretlerinin olması çok doğal. Sürekli enteresan kelimesini kullanmışsınız ama ben enteresan bir durum göremedim. Tabi zorla kapatılmalar, açılmaya izin verilmemeler, yanacaksın denmeler falan dışında.
Haklısınız sanırımNormalde karışmam ama madem sordunuz o halde cevap vereyim. Yerinizde olsam tesettür nedir ve inananlar için ne anlam ifade eder bu konuda sohbet dinler kitap okurum.Hepimizin bir nefsi var ve genelde nefis insan için iyi şeyler istemez..Uğraşır durur.Bunun bilincinde olursanız belki kararınızı tekrar gözden geçirirsiniz.Ben bir Müslüman olarak sizi açılın diyemem.Tabiki son karar sizindir benim naçizane tavsiyem bunlardır..
Keşke herkes sizin gibi olsa gözlerim doldu okurken bile desteğiniz için çok teşekkür ederimEnteresan değil hem de hiç enteresan değil hatta o kadar enteresan değil ki kadının yaşadığı sadece bir destek arayışı, dolayısıyla destek aramak bir insan evladı için de enteresanlıktan muhteşem enteresanlıkta bir uzaklıkta konumlanıyor.
“İçinden geleni yapmalısın”ı duymak, güvenini güçlendirmek istiyor sadece. Her insanın herhangi bir konuda yaşayabileceği bir durum bu.
Umarım gerçekten kalbinin sesini dinler ve içinden ne geliyorsa onu yapar…
insanların lafıyla hareket etme, kendi içinden geleni yap dedim zaten. destek budur bizim açıl veya kapan dememiz destek değil yönlendirmedir . açıl veya kapan demek iyilik değildir çünkü hala kendi kararıyla değil insanların lafıyla hareket ediyor demektir.Enteresan değil hem de hiç enteresan değil hatta o kadar enteresan değil ki kadının yaşadığı sadece bir destek arayışı, dolayısıyla destek aramak bir insan evladı için de enteresanlıktan muhteşem enteresanlıkta bir uzaklıkta konumlanıyor.
“İçinden geleni yapmalısın”ı duymak, güvenini güçlendirmek istiyor sadece. Her insanın herhangi bir konuda yaşayabileceği bir durum bu.
Umarım gerçekten kalbinin sesini dinler ve içinden ne geliyorsa onu yapar…
Kadın “kapan derseniz kapanıcam, açıl derseniz açılıcam” diye bir şey yazmamış zaten. İma bile etmemiş bunu. Konuları enteresan bulmak ve konu sahibi üzerine gitmek hangi enteresan amaçla yapılıyor bilmiyorum ancak, neyse.insanların lafıyla hareket etme, kendi içinden geleni yap dedim zaten. destek budur bizim açıl veya kapan dememiz destek değil yönlendirmedir . açıl veya kapan demek iyilik değildir çünkü hala kendi kararıyla değil insanların lafıyla hareket ediyor demektir.
ayrıca enteresan kötü bir anlam ifade etmez ''ilginç'' demektir insanların lafıyla bu kadar yaşaman ilginç diyorum bu dediğim kötü birşey değil
size iyi forumlar demiştim, lütfen.