"Arkadasi cok yakismis" demise takilmis kac kisi. Arkadasin demesi sebep olmus da,arkadas sevabini,dogrusunu bilerek,şuurlu kapanmis sonucta. Uzun yillar kapali olup,sonradan acilinca insan ister istemeZ cevre baskisini dusunuyor. Bu dusunceye sahip olmak, "onlar icin" kapanmak değil!!
Yolunda bulunup,ayrilmak,hic kapanmamaktan daha kötü. Ben de 15 yas gibi kapandim. 25 li yaslarda canim o kadar sacimi acip suslenmek istedi ki,bir yandan da bu kadar emek,yillar bosa mi gidecek diye dusunuyordum. Ailem benim de baskici. Hani kapan diye kimse Zorlamadi ama acilmami normal karsilamazlardi. Eski esim onay verince pek bisey diyemediler. 30 yasimdaydi sanirim, 6 ay kadar acildim. Kendi istegimle geri kapandim. Suan evliyim, 36 yasimdayim. Zaman zaman aklima geliyo, sonra diyorum bu yasa kadr sabrettim. Gecici dunya. Namazi bile oflayarak da kilsak sevap olmasa da borcumuzu oduyoruZ. Bu guzel yoldan donmenizi istemem. NamaZlariniZi akstmassaniz dusunceleriniz de duzelir insaallah guzel kardesim.