Kapanirsam ( Turban takarsam ) sarkici olamam mi ?

ellan17

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2013
177
3
38
İsveç
Kizlar ya benim sacimda baya sorun oldugu icin tam 2 senedir hic sacimi acmadim hep sapka hep sapka bugun gina geldi ve burdan bir kac kiz arkadas turban tak dediler dusundum mantikli geldi ama sorun su ben sarki söylöuyorum suan bir yarismanin 3 uncu elemelerine girdim yani 4 kisi elendi 6 kisi kaldi ve ben kapanirsam sarki söyleyemem mi ? sahne ye cikamam mi ?

yarışmalarda hiç türbanlı yarışmacı görmedim sanmıyorum problem olacağını ama sırf bu amaçla kapanacaksan bence hiç kapanma

Son düzenleme:

tebrik ederim.. hangi yarışma bu ulusal kanallarda yayınlanan yarışmalardan biri felan mı ?
kapanırsanız neden şarkı söylemeyesiniz ki, olabilirsiniz tabi.
yetenek varsa gerisi önemli değil bence

kapali bi tip degilim dusunmuyorum ama merak ettim turban tkainca sesinmi kısılıyomus zara en guzel vokallerden biri degilmi ?neden soyleyemicekmissin?

katıldığın yere sorabilirsin bunu ..
insanlar seçebiliyo malesef ..
benim için sorunda değil .. tercih meselesi ..

şapka takmaya devam et canım bence. türban dinsel düşünce sonucu kapatılır. saç rahatsızlığı için örtülmez. peruk vs. kullanabilirsin. ayrıca geçmiş olsun saç rahatsızlığınız nedir?

Bence bunun için kapanmayın. Peruk takın olmaz mı ?

Avrupa da bir Türk yarışması Allah izin verirse kanal d de yayınlanacak perugum var ama çok zor Peruk la ya 4 gün önce taktım en son yarışma da dahala kafamin yanlarında kızarıklık var perugun yapışkanindan bende ilk kapanmayi onaylamadim da başka çare bulamadım .s

Türban takma nedeniniz çok şaşırtıcı,bunu gerçekten inandığınız ve istediğiniz için yapsaydınız keşke sorunlu saçınızı gizlemek için değil.

tebrik ederim tekrar, bende az çok bu işlerin içerisindeyim yani meslek olarak değil de bazen hafta sonları kafelerde felan canlı müzik yapıyorum..
peruklardan anlamıyorum ama saç sorununuz ne ?
saçınızın gür olmaması felan mı ?

Islamda kadin sesi haramdir ve evet cok absurt olur basortu takan birinin sarki soylemesi. Tesetture girecegine peruk taksana? Kiyafet sorunun da olmaz

Saclarinda zaten problem varmis kapali bayanlarin genelinin saclari hava almadigi icin sıkınti yasiyorlar.onuda dikkate al derim

Bu sebepten kapanıcaksan saçındaki sorun gidince çıkarıcaksın türbanı oyuncak etmeyin bencede peruk yada şapka takın yada erkek saç kesimi gibi farklı saç kesimleri var baya kısa tarz yapabilirsin o sekilde

[video=youtube;H5TDjydBick]http://www.youtube.com/watch?v=H5TDjydBick[/video]

Yanlış anlamayın ama yarışmadan bile elenebilirsiniz.
Şuan hala ve hala başörtüsü dinde yeri vardan çok parti muhabbetine kayıyo (böyle düşünenler gerçekten az bir kitle değil özellikle türban).
Hala o kısmı aşamadığımızı düşünüyorum ve ne yazık ki önyargı olacağından da eminim neredeyse.

Şuan Sıla, Candan Erçetin vs kapansa dinlemeyi bırakanlar da çıkacaktır.
İnsanımız sanatçı deyince sırf ses istemiyor malesef.
Çok tuhaf ama geçmiş zaman bi'sanatçının sürekli kilosunu sorun yapıyolardı o kadın da arkadaşlar ben sesimle şarkı söylüyorum demişti.
Aşamıyoruz yani bazı şeyleri, ne biçim bi'kafa yapımız var anlamıyorum gerçekten

bence sadece dini inaçtan dolayı takılmaz türban..
madem peruk rahatsız ediyor, türban takıp girin yarışmaya..
elenirseniz de canınız sağolsun ..

Bu amacla takacaksan takma zaten
Zaten türbanın adını yeterince lekeleyen var bide sen yapma.
Anlamıyorum zaten başında türban altında dar pantolon daracık gömlek giyip gezenleri,türbanla şarkı soyleyenide gordum geçen gün internette ve çok kötü duruyor.
Bi arastir istersen video paylaşım sitesinden türbanlı şarkıcı yaz çıkar.Hakkında yazılanları soylemiyim hiç dini yorum yasak çünki sen bakınca görürsün.

yarışmaya başından türbanla girseniz tavır farklı olurdu belki ama bu aşamaya kadar türbanlı gelip , şimdi kapancak olmanız başka anlamlara çekilebilir bunada dikkat edin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…