yarışmalarda hiç türbanlı yarışmacı görmedim sanmıyorum problem olacağını ama sırf bu amaçla kapanacaksan bence hiç kapanmaKizlar ya benim sacimda baya sorun oldugu icin tam 2 senedir hic sacimi acmadim hep sapka hep sapka bugun gina geldi ve burdan bir kac kiz arkadas turban tak dediler dusundum mantikli geldi ama sorun su ben sarki söylöuyorum suan bir yarismanin 3 uncu elemelerine girdim yani 4 kisi elendi 6 kisi kaldi ve ben kapanirsam sarki söyleyemem mi ? sahne ye cikamam mi ?
Kizlar ya benim sacimda baya sorun oldugu icin tam 2 senedir hic sacimi acmadim hep sapka hep sapka bugun gina geldi ve burdan bir kac kiz arkadas turban tak dediler dusundum mantikli geldi ama sorun su ben sarki söylöuyorum suan bir yarismanin 3 uncu elemelerine girdim yani 4 kisi elendi 6 kisi kaldi ve ben kapanirsam sarki söyleyemem mi ? sahne ye cikamam mi ?
Kizlar ya benim sacimda baya sorun oldugu icin tam 2 senedir hic sacimi acmadim hep sapka hep sapka bugun gina geldi ve burdan bir kac kiz arkadas turban tak dediler dusundum mantikli geldi ama sorun su ben sarki söylöuyorum suan bir yarismanin 3 uncu elemelerine girdim yani 4 kisi elendi 6 kisi kaldi ve ben kapanirsam sarki söyleyemem mi ? sahne ye cikamam mi ?
Avrupa da bir Türk yarışması Allah izin verirse kanal d de yayınlanacak perugum var ama çok zor Peruk la ya 4 gün önce taktım en son yarışma da dahala kafamin yanlarında kızarıklık var perugun yapışkanindan bende ilk kapanmayi onaylamadim da başka çare bulamadım .s
Avrupa da bir Türk yarışması Allah izin verirse kanal d de yayınlanacak perugum var ama çok zor Peruk la ya 4 gün önce taktım en son yarışma da dahala kafamin yanlarında kızarıklık var perugun yapışkanindan bende ilk kapanmayi onaylamadim da başka çare bulamadım .s
zaten inançtan türban takılır, sorun gizlemek için değil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?