kapali bi tip degilim dusunmuyorum ama merak ettim turban tkainca sesinmi kısılıyomus zara en guzel vokallerden biri degilmi ?neden soyleyemicekmissin?
Kizlar ya benim sacimda baya sorun oldugu icin tam 2 senedir hic sacimi acmadim hep sapka hep sapka bugun gina geldi ve burdan bir kac kiz arkadas turban tak dediler dusundum mantikli geldi ama sorun su ben sarki söylöuyorum suan bir yarismanin 3 uncu elemelerine girdim yani 4 kisi elendi 6 kisi kaldi ve ben kapanirsam sarki söyleyemem mi ? sahne ye cikamam mi ?
Kizlar ya benim sacimda baya sorun oldugu icin tam 2 senedir hic sacimi acmadim hep sapka hep sapka bugun gina geldi ve burdan bir kac kiz arkadas turban tak dediler dusundum mantikli geldi ama sorun su ben sarki söylöuyorum suan bir yarismanin 3 uncu elemelerine girdim yani 4 kisi elendi 6 kisi kaldi ve ben kapanirsam sarki söyleyemem mi ? sahne ye cikamam mi ?
Bu amacla takacaksan takma zaten
Zaten türbanın adını yeterince lekeleyen var bide sen yapma.
Anlamıyorum zaten başında türban altında dar pantolon daracık gömlek giyip gezenleri,türbanla şarkı soyleyenide gordum geçen gün internette ve çok kötü duruyor.
Bi arastir istersen video paylaşım sitesinden türbanlı şarkıcı yaz çıkar.Hakkında yazılanları soylemiyim hiç dini yorum yasak çünki sen bakınca görürsün.
başını kapatırsan kıyafetini de o ölçüye sokman gerekir çünkü senin başını kapatma sebebinin saçlarından dolayı oluşan rahatsızlık olduğunu senden başka kimse bilmez. Baş örtüsü dini inanç gereği olduğu için insanlar nezdinde yaşamın da o standartlardaymış gibi algılanır ve öyle yaşaman beklenir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?