- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.043
- 138
- Konu Sahibi Bademli_Magnum
İçeceklerin yanına bir de ekmek alın.
Bakkala ciktik demek icin mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İçeceklerin yanına bir de ekmek alın.
DoğrudurBakkala ciktik demek icin mi?
Birkaç gün daha erteleyip rahat rahat sohbet edin bence. Polis sık sık geçiyor bu arada, evet.Hanımlar iyi pazarlar
Date uygulamasından yaklaşık bir buçuk aydır biriyle konuşuyordum. Daha önce kapanmadan ve kendimizin iş durumundan dolayı bir türlü buluşmaya fırsat bulamamıştık. Bugün artık buluşmaya karar verdik. Aynı semtte oturduğumuz için görüşmemiz kolay olacak.
Yasaklardan dolayı ben sahilde (tam denizin dibi değil, sahil yolunun karşı tarafı) bir parkta oturup, marketten de içecek birşeyler alıp öyle sohbet ederiz diye düşündüm.
Size sorum şu; parklara polis geliyor mu? Para cezası falan yazarlar diye korkuyorum.
Bilgisi ya da önerisi olan var mı?
İyi yaptınız hiçbir şey olmaz. Hatta ben de yürüyüşse çıkacağım birazdanKızlar şuan yoldayım, dışarısı insan kaynıyor her zamanki gibi. Market torbamda yanımda nolur nolmaz diye çantama attım
Bir iki saat oyalanırız artık ne yapalım![]()
Kızlar şuan yoldayım, dışarısı insan kaynıyor her zamanki gibi. Market torbamda yanımda nolur nolmaz diye çantama attım
Dönüşte yorumlarını bekliyorum.Kızlar şuan yoldayım, dışarısı insan kaynıyor her zamanki gibi. Market torbamda yanımda nolur nolmaz diye çantama attım
Yüzünü görmemiş miydiniz daha önce ?Kızlar iyiki buluşmuşuz.Herkes sokaklarda, polis falan da yok ortalıkta. Mahalle arasındaki parklar, banklar çoluk çocuk hep dolu.
Neyse zaten aynı ilçede oturuyoruz, semt turu yapmış olduk biraz.Hem yürüyüş, hem sohbet iyi oldu.
İlk intibaya gelecek olursak; tip ve karakter olarak beklediğim gibiydi. Karakterlerimiz de birbirine çok uyuyor. Kafa dengi biri. Bir buçuk aydır konuşmamızın nedeni de bu aslında. Normalde bu kadar uzun konuştuğum olmamıştır bu tür programlarda. Ortak arkadaşımız da çıktı bir de:)
Şimdilik böyle kızlar.![]()
Teşekkürler:) İlk kez yüz yüze geldik. Bazen fotoğraflar yanıltabiliyor ya öyle bir şok yaşamadım en azından:)Yüzünü görmemiş miydiniz daha önce ?
Buluşmanın iyi geçmesine sevindim![]()
A buluşmuşsunuz bile güzel de geçmiş sevindim. Aman ha hemen ilişkiye başlamayın flörte devam merkür retrosundayız vallaKızlar iyiki buluşmuşuz.Herkes sokaklarda, polis falan da yok ortalıkta. Mahalle arasındaki parklar, banklar çoluk çocuk hep dolu.
Neyse zaten aynı ilçede oturuyoruz, semt turu yapmış olduk biraz.Hem yürüyüş, hem sohbet iyi oldu.
İlk intibaya gelecek olursak; tip ve karakter olarak beklediğim gibiydi. Karakterlerimiz de birbirine çok uyuyor. Kafa dengi biri. Bir buçuk aydır konuşmamızın nedeni de bu aslında. Normalde bu kadar uzun konuştuğum olmamıştır bu tür programlarda. Ortak arkadaşımız da çıktı bir de:)
Şimdilik böyle kızlar.![]()
Evet haklısınız:)A buluşmuşsunuz bile güzel de geçmiş sevindim. Aman ha hemen ilişkiye başlamayın flörte devam merkür retrosundayız valla![]()