• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KAPANMAK bakmadan geçmeyin inşallah :):):)

bu zero kesin erkek üye bu ekibin bir üyesi olmalı ne biçim konuşuyor argolu falan. yönetime bi şikayet edeyim seni araştırsınlar.

Oncelikle kapali degilim kapanmayi da dusunmuyorum suan ama Namazimida kilarim,kuranimi da okurum, kapalilara da saygim sonsuz yalniz bu konunun boyle cirkinlestirilmesini anlamadim tutuklu hanimefendi caniniz kavga etmek istiyor sanirim suan telefondan girdigim icin kibleyemedim sizi...Tartismaya girmeyin bence gormezden gelin tesetturlu bayanlar bilgi alisverisinize devam edin biliyosunuz ki onyargili insanlara ne anlatsaniz bos ayrica herseyin kuranda gecmesi gerekmiyor peygamberler,hanimlari,sahabeler ve ilmihaller hepsi bize ornek...

peygamberler çok eşliydi o dönem siz bir erkeğin kaçıncı eşi olmak istersiniz acaba?
çağın gerekleri diye bir şey var bilmem farkındamısınız??

Oncelikle kapali degilim kapanmayi da dusunmuyorum suan ama Namazimida kilarim,kuranimi da okurum, kapalilara da saygim sonsuz yalniz bu konunun boyle cirkinlestirilmesini anlamadim tutuklu hanimefendi caniniz kavga etmek istiyor sanirim suan telefondan girdigim icin kibleyemedim sizi...Tartismaya girmeyin bence gormezden gelin tesetturlu bayanlar bilgi alisverisinize devam edin biliyosunuz ki onyargili insanlara ne anlatsaniz bos ayrica herseyin kuranda gecmesi gerekmiyor peygamberler,hanimlari,sahabeler ve ilmihaller hepsi bize ornek...

Yazdıklarınız son cümlesine kadar doğru olabilirdi ama herşeyin kuranda geçmesi gerekmiyor demeniz yanlış oldu , o zaman böyle bir düşünce varsa , kuranda geçmeyen birşey için , arkadaşa az önce kafir denmesi de yanlış değil miydi ?

Back
X