Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
konu hasas olunca ayar bazen kaçıyor. :) bence elestirmeden önce iyice bi araştirmak lazım. Ben kur'an'ı kerimi bastan sona okumadım ama ne bilim aklı olan düşür bi''asırlar boyunca bilinen başörtüsü hemde konusu bi çok kaynakta gecen bi konu nasil olurda yalan olabilir?
Konu hasas olunca ayar bazen kaçıyor. :) bence elestirmeden önce iyice bi araştirmak lazım. Ben Kur'an'ı Kerimi bastan sona okumadım ama ne bilim aklı olan düşür bi''asırlar boyunca bilinen Başörtüsü hemde konusu bi çok kaynakta gecen bi konu nasil olurda yalan olabilir?
tesetture gırmemekle tesetturu inkar arasında buyuk fark vardır..Allah esırgesın ..şaşırdım..
hakılısın canım yersiz konuları geçelim lütfenben bu konuda tartışmanın çok yersiz olduğunu düşünüyorum. çünkü tartışmak ne inanıpta uygulayanı vazgeçirir, nede körü körüne inanmayan insanı inadından caydırır. üstelik kuran'da emrolunan, farzolan birşeye yok demek şirk koşmaktır. Bunu tartıştığım insanın söylemesi ve günaha girmesine sebep olmak istemem.
Dini konularda bilgisi yüksek insanların bu konuda bilgi vermesi en doğrusu. çünkü dediğin gibi dinimiz çok ince bir ayarda konuşulması gereken bir konu. Tartışmaya girildiğinde çok tartarak konuşmak lazım.
kardeşlerim öncelikle şunu belirteim benim KAPANDİE zorlama AÇILMADİE caydırma gibi kapalılıkla ilğili asla bi düşüncem yok allah şahidimdir.. Dün bi konu gördüm ''kapandım '' adı altında ve çok hoşuma gtti ordan esinlenerek açtım bu konuyu .. Hatta orda da sohbet ettik. çok hoşuma gitti . Bilgilendirmek, bilgilenmek içindir.
ozamn canım kendi kendilerine tartışsınlar ben bakmıorum :) çok doğrusun canım.. Bide bişey sölim rabbim okdar büyükki herşeye rahmen kuranda hemen hemen her ayetin sonunda allah affedicidir bağışlayandır diyor .allahuekber. Benm çok dkkatimi çekmiştir bu..inkar edenlerden olmayalım inşallahyapma gözünü seveyim. Bu konuyu nereye açsan aynı şey olurdu. Bizi bizden başkası anlayamaz. Sanal ortamda yanlış doğru bir dünya bilgi var. Iki link okumakla kimse inancından dönmez. Bende google a yazayım şimdi nur suresi 32. Ayetin gerçek anlamını, linkini vereyim. şimdi buna karşı çıkmakta inat eden biri bunu ilk defamı okuayacak sence. Bin kerede okusa yine karşı çıkacak.
Allah esirgesin, bizi doğru yoldan ayırmasın.
ahhh canım bende ilk kapandığımdan 1 sene sonra aldım .. Eşim gerek yok dedi .sonuçta bol giyiniosun dedi. Ama pardüseye aşıktım paramızda yoktu nese 1 sene sonra aldım rabbim nasip etti... Eteklerimi bile bu sene aldım senin dediğin gibi çok pahalı die alamıodum sonra biyer karşıma çıktı ucuuuzzz vee çkkgüzeldi allahım dedim çok şükür :) aldım nese :) dediğin gibi kesimler dar kesim ama ben 1 beden büyük aldım bol olsun die napim öle bişi ürettim bende :) PARDÜSEYİ YANİ :)ya ben konuyu ilk gördüğümde çok mutlu oldum ama başka boyuta geçti.
Neyse ben en çok uygun kıyafet bulamamaktan şikayetçiyim. Kıyafetler hep dar kesim pardesüler bile dar kesim. çok zorlanıyorum kıyafet konusunda. Tam gerektiği gibi giyinemiyorum. Olanlarda pahalı mağazalar...
ahhh canım bende ilk kapandığımdan 1 sene sonra aldım .. Eşim gerek yok dedi .sonuçta bol giyiniosun dedi. Ama pardüseye aşıktım paramızda yoktu nese 1 sene sonra aldım rabbim nasip etti... Eteklerimi bile bu sene aldım senin dediğin gibi çok pahalı die alamıodum sonra biyer karşıma çıktı ucuuuzzz vee çkkgüzeldi allahım dedim çok şükür :) aldım nese :) dediğin gibi kesimler dar kesim ama ben 1 beden büyük aldım bol olsun die napim öle bişi ürettim bende :) PARDÜSEYİ YANİ :)