- 26 Nisan 2008
- 21.009
- 7.619
- 773
- 39
öncelikle babanızın bu konuda baskı yapmasını desteklemiyorum ancak ben de kapanmayı doğru bulmuyorum.din bu değil bence.önemli olan senin iç güzelliğin.kapalıyken belki kendini tacizlerden koruduğunu düşünebilirsin ama tam tersi türban fantezisi falan yapan sapıklar var bana inanmıyorsan bak internetten.
benim annem de kapalıydı , 35 yaşında falan açıldı düşün,çok sağlık sorunu yaşadı bu yüzden. bi kere başını rahat hareket ettiremiyorsun,annemde boyun fıtığı eklem sıvı eksikliği vs boyunda olabilecek bütün sağlık sorunları var.kapalı olduğu zamanlar migren sorunu baş ağrısı had safhadaydı,özellikle yazın ayılıp bayılıyordu ancak açıldığından beri en fazla baş ağrıları oluyor.
ayrıca yaklaşık 5 yıldır araba kullanıyorum babam da 20 senedir falan kullanıyor yaşadığımız tecrübeler şu şekilde,türbanlı yayalar ve sürücüler ciddi anlamda kaza geçirme riski taşıyor,biz artık alıştığımız için dikkatli kullanıyoruz,çevrelerini net bir şekilde göremediği için yola atlayabiliyorlar, ve ya şerit değiştirebiliyorlar,bana inanmıyorsan floryada arabayla bir tur atman yeterli,orada çoğu bayan şöför kapalı ve jipli,jip gibi büyük arabaları tehlikeli kullanıyorlar acemi kapalı bayanlar.inan ben baban gibi katı demokrat kapalı bayanları sevmeyen biri değilim ailemin çoğu kapalı insanlarken söylüyorum sana bunu,tamamen senin iyiliğin için çünkü bu öyle bir yol ki bir kere kapansan bir daha açılmazsın bu yüzden gelecek bütün iyi kötü eleştirileri ciddiye alman lazım.
bunun dışında bu konuda aklıma gelen herşeyi söylemek istiyorum sana.
mesela biliyorsun d vitamini güneş yoluyla alınıyor ve kapalı bayanlarda genelde d vitamini eksikliği var. üstelik yazın yüzemeyeceksin de bunu düşün? ben çok üzülüyorum eşleri dilediğince yüzerken kendi haşemayla yüzmeye çalışıp zorlanan ve ya kıyafetiyle kenarda duran bayanları görünce.
bir süre eskişehirde kapanıp bursada açılarak belki aradaki farkı anlayabilirsin ben uzun süre böyle devam etmeni tavsiye ediyorum emin olana kadar. tekrar söylüyorum bunun geri dönüşü yok bu yüzden ilgili doktorlarla da görüşmeni öneririm sağlık açısından

Olayı hiç bu şekilde de bakmamıştım kesinlikle bu ilmi ve tıbbi açıklamalarınızla aydınlığa ulaştırdınız arkadaşı

bir insan kurtardınız ne mutllu size
artık bundan sonra ona yolda yürürken araba çarpmayacak