bukadar korkacak ne var bas artusu et yemıyor ya alemsınızmrb arkadaşlar ne zamandandır aklımda kapanmak ferace, kap giyme arzusu var. normalde de açık giyinen bir bayan değilim giyimime dikkat edrim.eşim beni kesinlilkle zorlmayor sen kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle ol arkandayım diyor. ramazanın ilk günü güzel bir aya girdiğimiz için kapanmamın zamanı o zaman mış gibi geliyor ama benim korkularım var yaşımı büyük gösterir mi sonradan keşke dermiyim yada zorlanırmıyım yada yakışmazsa??? ne yapmayım yada nerden başlamalıyım ?
Evde deneyip görebilirsiniz, olgun mu durdu, yakışmadı mı diye, değil mi? Neden korktuğunuzu anladım ben demrb arkadaşlar ne zamandandır aklımda kapanmak ferace, kap giyme arzusu var. normalde de açık giyinen bir bayan değilim giyimime dikkat edrim.eşim beni kesinlilkle zorlmayor sen kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle ol arkandayım diyor. ramazanın ilk günü güzel bir aya girdiğimiz için kapanmamın zamanı o zaman mış gibi geliyor ama benim korkularım var yaşımı büyük gösterir mi sonradan keşke dermiyim yada zorlanırmıyım yada yakışmazsa??? ne yapmayım yada nerden başlamalıyım ?
Kafanıza takılan sorular yüzünden söylüyorummrb arkadaşlar ne zamandandır aklımda kapanmak ferace, kap giyme arzusu var. normalde de açık giyinen bir bayan değilim giyimime dikkat edrim.eşim beni kesinlilkle zorlmayor sen kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle ol arkandayım diyor. ramazanın ilk günü güzel bir aya girdiğimiz için kapanmamın zamanı o zaman mış gibi geliyor ama benim korkularım var yaşımı büyük gösterir mi sonradan keşke dermiyim yada zorlanırmıyım yada yakışmazsa??? ne yapmayım yada nerden başlamalıyım ?
Merhaba yaşınız kaç? Bende kapalıyım 21 yaşındayım liseye geçerken kapandım yani 14-15 yaşındayken o zamanlar çok zorlandım arkadaşlardan vs ve kapalı giyim yoktu her yerde açık kıyafetler satılıyordu size yemin ederim Pazara giderdim her yeri dolaşırdım bi hırka almak İçin oda sadece arkamı kapatsın yeter diyordum ona rağmen bulamıyordum üstelik boyum kısa düşünün. Şimdi kapalı olmak çok kolay uygun şık uzun kıyafetler çok şal ve eşarp modeli çok artık velhasıl demem dediklerimi iyi okuyun bu zamanın kıymetini bilin ve en kısa zamanda kapanın eğer kapanırsanız yazın lütfen çok sevirimmrb arkadaşlar ne zamandandır aklımda kapanmak ferace, kap giyme arzusu var. normalde de açık giyinen bir bayan değilim giyimime dikkat edrim.eşim beni kesinlilkle zorlmayor sen kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle ol arkandayım diyor. ramazanın ilk günü güzel bir aya girdiğimiz için kapanmamın zamanı o zaman mış gibi geliyor ama benim korkularım var yaşımı büyük gösterir mi sonradan keşke dermiyim yada zorlanırmıyım yada yakışmazsa??? ne yapmayım yada nerden başlamalıyım ?
yaşını büyük göstersen ne olur göstermesen ne olur yakışsa ne olur yakışmasa ne olur.. kadın kendini dışarıdaki erkeklerden sakınmak için kapanır..çok açık giyinmiyorsun ama süsüne düşkünsün sanırım.mrb arkadaşlar ne zamandandır aklımda kapanmak ferace, kap giyme arzusu var. normalde de açık giyinen bir bayan değilim giyimime dikkat edrim.eşim beni kesinlilkle zorlmayor sen kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle ol arkandayım diyor. ramazanın ilk günü güzel bir aya girdiğimiz için kapanmamın zamanı o zaman mış gibi geliyor ama benim korkularım var yaşımı büyük gösterir mi sonradan keşke dermiyim yada zorlanırmıyım yada yakışmazsa??? ne yapmayım yada nerden başlamalıyım ?
mrb arkadaşlar ne zamandandır aklımda kapanmak ferace, kap giyme arzusu var. normalde de açık giyinen bir bayan değilim giyimime dikkat edrim.eşim beni kesinlilkle zorlmayor sen kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle ol arkandayım diyor. ramazanın ilk günü güzel bir aya girdiğimiz için kapanmamın zamanı o zaman mış gibi geliyor ama benim korkularım var yaşımı büyük gösterir mi sonradan keşke dermiyim yada zorlanırmıyım yada yakışmazsa??? ne yapmayım yada nerden başlamalıyım ?
Ben hiç duymadım başörtünun kimseye yakışmadığını önemli olan yakışıp yakışmadimi yoksa allahimin bizi emri olması mi sanada birşey soyleyim mi eğer rabbim bunu bize yakistir diysa önemli olan o gerisini boş vermrb arkadaşlar ne zamandandır aklımda kapanmak ferace, kap giyme arzusu var. normalde de açık giyinen bir bayan değilim giyimime dikkat edrim.eşim beni kesinlilkle zorlmayor sen kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle ol arkandayım diyor. ramazanın ilk günü güzel bir aya girdiğimiz için kapanmamın zamanı o zaman mış gibi geliyor ama benim korkularım var yaşımı büyük gösterir mi sonradan keşke dermiyim yada zorlanırmıyım yada yakışmazsa??? ne yapmayım yada nerden başlamalıyım ?
Yok kisiyi cok iyi anliyorum.. gayetde guzel soru sormuş.. benimde aklimda hep o vardi kapanirsam eşimden buyuk gozukurmuyum diye.. konu sahibini cok iyi anliyorum.. sonucta cocuk oyuncagi degil. Kapaninca tekrar acmak kotu bi durum...bukadar korkacak ne var bas artusu et yemıyor ya alemsınız
bırde kozmetık bırsey degılkı bu yasımı olgun mu gosterır falan yanı ortunme hıssıyatında o derınlıgınde olan bırı boyle seylerı dusunmemelı aslında
bence sız bıraz daha dusunun
Yok kisiyi cok iyi anliyorum.. gayetde guzel soru sormuş.. benimde aklimda hep o vardi kapanirsam eşimden buyuk gozukurmuyum diye.. konu sahibini cok iyi anliyorum.. sonucta cocuk oyuncagi degil. Kapaninca tekrar acmak kotu bi durum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?