- 15 Haziran 2017
- 4.318
- 12.263
- 158
- Konu Sahibi Bayan X diyeceksiniz
Ben dizimin asagisina kadar kap aldım,onun altına pantolon aldim. Uygun oldu gibi pantolon çok dar da değil ama bol da segil
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapmayın yahu kimsenin kimseyle kılı tüyü ile bir sorunu yok kendinizi kalıplara sokup bu kadar kısıtlamayınbiliyorum ve zaten hakkıyla tesettüre girebilir miyim diye düşünmekten bu kadar geç kaldım.
bende ondan korkuyorum o yüzden tesettürlü kardeşlerden yardım istedim. Sigarayı birakamam o sıkıntı işte.Umarim kapanmaz konun.
Gozlugun tesetturle bir alakasi yok. Takabilirsin bence.
Sigara kullanmazsan tabiki de cok guzel olur. Tesetturlulere has bir durum degil. Mekruh olan bir durum. Aurica disarida bile olsa sigara icen insan kokuyla beni rahatsiz ediyor.
Yarim kapalilardan olma lutfen. Dinen neyse emredilen arastir, ona gore kiyafetlerinu sec.
Neden kapanmak istiyorsun? Sigarayi o sebeple birakman gerekiuor aslinda. Emanet bir can tasiyorsun. Zarar verme hakkin yok dinen. Sigara icmek sonradan edinilmis bir aliskanlik olduguna gore, vazgecebilirsin de. Asla suan hazir degilim diyorsan sigara icin, tesetturunu bunun icin erteleme.bende ondan korkuyorum o yüzden tesettürlü kardeşlerden yardım istedim. Sigarayı birakamam o sıkıntı işte.
kusura bakmayın,tesettüre gireceksem kendimi bal gibide kalıplara sokmak zorundayım. Tesettüre beğenilmek için girmiyorum bir yaraticim var onun istediği üzre kapanmak istiyorum. Gozluk, dikkat çeken bir aksesuar bana göre bundan ötürü tereddutum.Yapmayın yahu kimsenin kimseyle kılı tüyü ile bir sorunu yok kendinizi kalıplara sokup bu kadar kısıtlamayın
Sigara içmek kapalı ve açık fark etmez sağlığa zararlıdır o yüzden çirkin bulurum
Güneş gözlüğüne gelince güneş gözlere zararlı olduğu için gözlük kullanılır hava atmak için değil
Doğru soyluyosunuz,çok denedim bırakınca çok sınırlı oluyorum maalsefki eşim anlayışlı değil,evde çıkacak olan kavgadan çocuğumun etkilenmesini istemedigimden,bırakmayı ertiliyorum yada bahane buluyorum bilmiyorum. Ama tesettürü ertelemeyecem çok istiyorum cunkuNeden kapanmak istiyorsun? Sigarayi o sebeple birakman gerekiuor aslinda. Emanet bir can tasiyorsun. Zarar verme hakkin yok dinen. Sigara icmek sonradan edinilmis bir aliskanlik olduguna gore, vazgecebilirsin de. Asla suan hazir degilim diyorsan sigara icin, tesetturunu bunun icin erteleme.
sigarayı icmeyecem,eve kadar sabredecem artık,çünkü hakkıyla tesettürü taşıyan arkadaşlara benim yüzümden laf soylensin istemem.Ben de kapaliyim gözluk de gayet kullaniyorum sigaraya gelince çok göz önünde olmayan bi yerde içilir ben de içiyorum..
makyaj normalde de yapmam zaten o konuda sıkıntım yokGözlük te tak makyajını da yap tabi abartmadan
Sigara aliskanliginizdan cocugunuz daha cok etkileniyordur eminim ki. Hem kokusundan hemde bunun dogru bir sey olduguna inanmasindan. Neyse bu farkli bir konu.Doğru soyluyosunuz,çok denedim bırakınca çok sınırlı oluyorum maalsefki eşim anlayışlı değil,evde çıkacak olan kavgadan çocuğumun etkilenmesini istemedigimden,bırakmayı ertiliyorum yada bahane buluyorum bilmiyorum. Ama tesettürü ertelemeyecem çok istiyorum cunku
Gözlük sanırım bir tek bana garip geliyordu. Zamanla oturur ama inşallah ufak tefek hatalarım olacak.Güneş gözlüğünü kavurucu sıcak altında gözüne değil de eşarbının üstüne takarsan evet sorun. Allahım sırf markası görünsün diye eşarbının üstüne, saçının üstüne toka niyetine takanlar var, aşırı itici duruyor.
Sigara konusuna da gelince bence hiçkimseye yakışmıyor sigara. İnşallah bırakırsınız.
Ayrıca içinden nasıl kapanmak geliyorsa öyle kapan, önce bi eşarp ya da şal sonra bi tunik pantolon falan al tamamdır![]()
Gözlük te tak makyajını da yap tabi abartmadan
aslında var,araştırmalarıma göre kadın çok dikkat çeken kıyafet giyemez ziynetlerini gösteremez diye okudum. Gozluk takan kadınlar bana her zaman daha karizma görünür ne biliyim. Belki ondan dolayi,gözlük dikkat çeken aksesuar çünkü. Topluma göre değil,ben Rabbimin istediği doğrultuda kapanmak istiyorum.Tesettür nedir onu anlamak lazım önce. Bunu tam kavradıktan sonra güneş gözlüğüyle tesettürün uzaktan yakından alakası olmadığı görülür zaten.
Sigara içmek namussuzluk, hafiflik değildir. Bunun da tesettürle alakası yok, sadexe ataerkil toplumun dayatmaları. Kadına şu yakışmaz bu yakışmaz olayı.
İçiniz rahat edecekse sokakta içmemeye dikkat esersiniz.
Hayrlı olsun şimdiden.
Sağolun.Bende kapaliyim gözlükle kullanıyorum ama güneşten korunmak için çoğu zaman takmayı bile unuturum.Sizin niyet önemli ameller niyetlere goredir.Siz kapandıktan sonra yapmak istediklerinizi yavaş yavaş uygularsiniz .Hakkinizda hayırlısı olsun.