• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kapanmak istiyorum yardım eder misiniz?

Evet içimden geliyor daha öncede düşünmüştüm ama ilk defa bu kadar kararlıyım.Amin..Şehrimde var ama daha önce gezdim çok pahalı sadece 1 yer var haftaya şehir dışından alacağım internet siteleri nasıl peki?
içinden geliyorken kapan gitsin :) sonra zor gelir belki

Birşeye inanıyorsan tepkilerden korkma kimse umrunda olmasın, ama sana abla tavsiyesi inandığın şeyleri iyice araştır, bil birisi sana inancınla ilgili bişey sorduğunda apışıp kalma. Bilinçli ol ve ona göre davran.

Cok guzel bi karar bende 18 yasimda kapandim kimse kapancagimi dusunmuyodu bi anda karar verdimm acilirsin dediler 1 ay sonra pardesu gymeye basladimm zit gorusluler acimaszz elestrilerde bulunuyo ama umursamadimm ve simdii iyiki kapanmisim diyorumm evlendimm esimm daha da dikkat ediyo bol giyinmem konusunda hicc zorumaa gtmiyoo kalbini dinle kimseyi degill

Oncelikle ayni yastayiz, bende lise sona gectim 😊 ben 2 yil once kapandim, annem kapali olmasina ragmen karsi cikti, yapamazsin dedi. O kadar istekliydim ki. Yapicam dedim ve kapandim. Sukurler olsun acilmak aklimin ucundan bile gecmedi. Tabiki de zor oluyo. Ben sinifta tek kapaliydim, yani ilk ben kapandim. Bir de okul muduremiz o kadar karsıydi ki anlatamam sana, bir ara basimizdan cekmeye falan kalkmisti hatta. Diger kapali olanlar guluyolar falan ama ben sertligimi ortaya koydugum icin pek karisamiyo bana😁 sonra ben kapandim siniftakiler benden cesaret aldi 5 kisi daha kapandi, ama cok mutlu olmustum ben. Yani kisacasi muduremizin karsi olmasi falan benim daha da cok hosuma gidiyo, bir de artik okula kapali girebiliyoruz ya, sallana sallana geciyorum yanindan 😄 bizim okul da eskiden kapali girilmiyodu yasakti, istiklal marsinda basimi acar, herkes eve giderken ben basimi kapatir oyle giderdim eve.( simdi cok sukur kapali girebiliyoruz okula). Yani kisacasi icinde istek varsa ne zorluk olursa olsun basarirsin derim ben 😊 umarim bu mubarek kandil gecesinde her seyin hayirlisi olur senin icin😊

Tesettürün ne olduğunun farkında olarak bu yola girmenizi öneririm. Rabbimiz ne istiyor bizden? Ve neden? Sorgulamak değil anlamak idrak etmek sonrada itaat. Umarım islamiyeye yakışır bir biçimde örtünebilirsiniz. Ayrıca kim ne dedi diye düşünmeyin. Sizi heryerde görüp gözetenden sakının sadece.

'Anne olmak istiyorum'

canım merhabalar,
Allah mübarek gece hatrına sana kolaylık versin. öncelikle dolabına eşyalar al. tam anlamıyla kıyafetlerin hazır olduğunda ya Allah de kapanıver gitsin. Ben öyle yaptım. Çok da mutlu oldum. Tepki de aldım ama hiç üzülmedim. Doğru birşey yaptığını bildikten sonra kimsenin lafı seni yıldırmasın.
Eminim çok yakışacak :)

Allah gonlunuze gore versin, insallah istediginiz sekilde layikiyle kapanirsiniz.

musadenizle sizin basliginizdan istifade ederek ben de bir soru sormak istiyorum.

bana da namaz elbisesi turu bir sey lazim.ben acik bir insanim, namaz kilarken kullanabilecegim tek parca yazlik bir urun.
internetten bakıyorum, 150-200liraya cikiyo rkarsima.bana basit, evde pantolon uzerine giyilebilecek uzun gömlek gibi bir sey lazim.
acikcasi butce olarak 50 lira bile cok oyle bir sey icin.
internetten alabilecegim bir yer varsa bilen arkadaslar da yardim ederse cok sevinirim.

Allah gonlunuze gore versin, insallah istediginiz sekilde layikiyle kapanirsiniz.

musadenizle sizin basliginizdan istifade ederek ben de bir soru sormak istiyorum.

bana da namaz elbisesi turu bir sey lazim.ben acik bir insanim, namaz kilarken kullanabilecegim tek parca yazlik bir urun.
internetten bakıyorum, 150-200liraya cikiyo rkarsima.bana basit, evde pantolon uzerine giyilebilecek uzun gömlek gibi bir sey lazim.
acikcasi butce olarak 50 lira bile cok oyle bir sey icin.
internetten alabilecegim bir yer varsa bilen arkadaslar da yardim ederse cok sevinirim.

namaz için robadan elbiseler giyebilirsiniz,çok rahat...

Back
X