Oncelikle ayni yastayiz, bende lise sona gectim 😊 ben 2 yil once kapandim, annem kapali olmasina ragmen karsi cikti, yapamazsin dedi. O kadar istekliydim ki. Yapicam dedim ve kapandim. Sukurler olsun acilmak aklimin ucundan bile gecmedi. Tabiki de zor oluyo. Ben sinifta tek kapaliydim, yani ilk ben kapandim. Bir de okul muduremiz o kadar karsıydi ki anlatamam sana, bir ara basimizdan cekmeye falan kalkmisti hatta. Diger kapali olanlar guluyolar falan ama ben sertligimi ortaya koydugum icin pek karisamiyo bana😁 sonra ben kapandim siniftakiler benden cesaret aldi 5 kisi daha kapandi, ama cok mutlu olmustum ben. Yani kisacasi muduremizin karsi olmasi falan benim daha da cok hosuma gidiyo, bir de artik okula kapali girebiliyoruz ya, sallana sallana geciyorum yanindan 😄 bizim okul da eskiden kapali girilmiyodu yasakti, istiklal marsinda basimi acar, herkes eve giderken ben basimi kapatir oyle giderdim eve.( simdi cok sukur kapali girebiliyoruz okula). Yani kisacasi icinde istek varsa ne zorluk olursa olsun basarirsin derim ben 😊 umarim bu mubarek kandil gecesinde her seyin hayirlisi olur senin icin😊