Kapanmak İstiyorum

Darkdreams

:
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2015
780
235
33
18 yaşındayım öncelikle kapanmak istiyorum başıma gelen br olay beni dinime daha çok bağladı açıkçası. piercing vs çok seven hatta bazı bölgemde takıyorum açık giyinmiyorum yerine göre giyinenlerdenim şu türbanlılara karşı tepki yapan insanlar morelimi bozmuyorda değil ama ben gerçekten istiyorum düşünüyorum vücudumu başkasına sergilemenin bi anlamı yok

Bunu sergilemek olarak görmede , inancın gereği gereklilik olarak gör.
Çünkü diğer türlüsünü düşünmen kalbinde ki güzelliğe zarar verir.

Ben örtünmek istiyorum inancım gereği ve bunun birçok nedeni var " deyin kendinizce.

Çünkü bu kafandaki düşünce başkalarına öyle bakmana sebep olur. Ve islam bu önyargıyla beslenemiyor.

.. Çokça ilmihal ve v.b kaynaklar okumakla başla. Kuranı kerimi bilmiyorsan oğrenmeni tavsiye ediyorum ve her gün bir sayfada olsa tefsir okuman çok daha iyi olacak inşaallah. Namaz kılarken de başörtüsü takarkende bu tefsirlerin ve ilmihalin çok faydası olacak sana.

Hakkında hayırlsı olsun, hayırlı olsun.

çok şükür Kuran okumayı biliyorum dediğin gibi kaynakları okumam daha iyi olacak

hakkınızda hayırlısı olsun.bence çok güzel düşünüyorsunuz.Elalemide boşverin takmayın taktıkça kendinizi yıpratırsınız.

çok doğru bir yoldasınız.. hakkınızda hayırlısı olsun.
bu süreçte kesinlikle ELALEM ne der diye düşünme. ALLAH ne istiyor diye düşün.

bir de o tesettürün hakkını ver canım.
şimdi sokakta görüyoruz ne kapalı kızlar var ama ben biliyorum neler yaptıklarını..

yani tesettüür - İslam- bir sembol değil. yaşama biçimidir. sen de tesettürnü yaşayanlardan ol inşallah :)
bir sorun ya da sıkınıların olursa özelden de yazabilirsin. yardımcı olmak isterim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…