- 16 Haziran 2012
- 2.587
- 3.445
- 198
- Konu Sahibi elif-zeynep
-
hepsine bir bir katiliyorum, cookk guzel ifade edilmis.. soyleyecek sey kalmamis bana..cok itici geldi bana erkek arkadasin nedense... uzlasilmaz, laftan anlamaz ve bencil biri gibi sanki? ben oyle istiyorum cumlesi ne kadar cirkin ve icinde ozguven patlamasi barindiriyor... "iyi o zaman kapanmani istemeyeni bul" da nasil bir cumle... ortunmek ayri mevzu, o Rabbimizin emridir ve onun rizasi icin olmalidir, sana guzelce teblig edebilir ama boyle kustahlik yapamaz... bana cirkin gelen de ortunmeni istemesi degil, TAVRI...
hemen ayril diyecek degilim ama sunu bil, cogu evlilik bu karakterdeki insanlar yuzunden yikiliyor... aldatma ve siddet kadar kisilik bozukluklari da cok buyuk bir etken... narsist insanlardan uzak durmali... evliligi aceleye getirme...
Kabul ettiremezsin malesef. Evlenince çok başka baskılarda görürsünüz. Bakın benim eşimin ailesinde hiç kapalı yok. Ve eşim ben açılsamda kapansamda neden demez niye diye sormaz. Ama bu onun karakteri. Böyle huylar başkasının itelemesi ile düzelmez. En fazla blog yapar evlenince yine aynı şeye devam eder.Merhaba kızlar.Malesef yine bir derdim var.4 yıldır görüştüğüm birisi var.Yaşlarımız(ben 24 o 28).Ailemle tanıştı her ne kadar istenmese de.Bizim bu kapanma mevzusu sürekli gündeme gelirdi.Ama o kadar ciddiye almazdı.Kendi ailesinde kardeşleri falan da kapalıdır.Pek açık kimse yoktur.İlk olursa ben olcam nasipse tabi.Dün konusu açıldı ve ben senin kapanmanı istiyorum evlenince dedi.Bende ben şimdi düşünmüyorum.Daha sonra içimden gelirse kapanırım dedim.Sonra öyle demek,dedi.Bende evet öyle dedim.Nasıl ben senin kararlarına saygı gösteriyorum,sen de bana saygı göstermelisin dedim.Sonra hem ailem bu kadar karışmadı annem kapalı olmasına rağmen sen niye bu kadar karıştın dedim.Ben öyle istiyorum dedi bana.Sonra bende kusura bakma ben şimdi düşünmüyorum ve şimdilik kapanmak istemiyorum,dinen bile zorlama olmaz dedim o zaman sen hiç zorlama dedim.İyi o zaman kapanmanı istemeyen birini bulursun dedi dün gece telefonu kapattık.Sonra sabah hiçbirşey olmamış gibi günaydın cnm müsait olunca ararım.Bu nedir ya?? Yani tartışmaya gelemiyor.Ben fikirlerimi söylüyorum susuyor.Sonra hiçbirşey olmamış gibi cnm diyor.Avucunda mı zannediyor anlamadım ki.Ben kendi tavrımı da koydum.Kendisi bir garip.Bu adama kendisinin vazgeçilemez olduğunu hissettirmek istiyorum ki anca o zaman değerimi anlasın.Ben bu konuda kararlılığımda devam edicem.Ama sizden istediğim kendi kararlarımı ona nasıl kabul ettirebilirim ve kendisinin de bulunmaz hint kumaşı olmadığını nasıl hissettirebilirim ?
çok guzel bir yorum..İçinden gelmesini bekliyorsun da artık belli bi yaştan sonra insan ister istemez zorlanıyor.. bence vesile olarak gör Rabbim bu kişiyi belki de senin kapanmani hızlandırmak için çıkardı karşına.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Tamam yorumunuza saygı duyuyorum ama bir insana zorla açıl demek nasılsa zorla kapan demekte aynıdır.Bunda bir hayır göremiyorum ben.Yani istemediğiniz herhangi birşeyi zorla yaptırmanın bi hayrı olmaz bence.Yani bu kulla Allah arasında.İçinden gelmesini bekliyorsun da artık belli bi yaştan sonra insan ister istemez zorlanıyor.. bence vesile olarak gör Rabbim bu kişiyi belki de senin kapanmani hızlandırmak için çıkardı karşına.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Tamam yorumunuza saygı duyuyorum ama bir insana zorla açıl demek nasılsa zorla kapan demekte aynıdır.Bunda bir hayır göremiyorum ben.Yani istemediğiniz herhangi birşeyi zorla yaptırmanın bi hayrı olmaz bence.Yani bu kulla Allah arasında.
Emin ol sonradan kapandığın için de dışlanacaksın o ailede, eşimin kız kardeşleri de kapalı ama biz eltiler hep açığız kimse de karışamaz ! İslamın şartı değil ya ! ona bakarsan pek çok kapalı biz açık bayanlardan çok daha teşhir edici oluyorlar abartılı yüzükler,gerdanlıklar, bilezik,halhal,hızma, topuklu ayakkabılar,uzun ama daracık etekler, o etek üzerine zincirler vs. vs.Merhaba kızlar.Malesef yine bir derdim var.4 yıldır görüştüğüm birisi var.Yaşlarımız(ben 24 o 28).Ailemle tanıştı her ne kadar istenmese de.Bizim bu kapanma mevzusu sürekli gündeme gelirdi.Ama o kadar ciddiye almazdı.Kendi ailesinde kardeşleri falan da kapalıdır.Pek açık kimse yoktur.İlk olursa ben olcam nasipse tabi.Dün konusu açıldı ve ben senin kapanmanı istiyorum evlenince dedi.Bende ben şimdi düşünmüyorum.Daha sonra içimden gelirse kapanırım dedim.Sonra öyle demek,dedi.Bende evet öyle dedim.Nasıl ben senin kararlarına saygı gösteriyorum,sen de bana saygı göstermelisin dedim.Sonra hem ailem bu kadar karışmadı annem kapalı olmasına rağmen sen niye bu kadar karıştın dedim.Ben öyle istiyorum dedi bana.Sonra bende kusura bakma ben şimdi düşünmüyorum ve şimdilik kapanmak istemiyorum,dinen bile zorlama olmaz dedim o zaman sen hiç zorlama dedim.İyi o zaman kapanmanı istemeyen birini bulursun dedi dün gece telefonu kapattık.Sonra sabah hiçbirşey olmamış gibi günaydın cnm müsait olunca ararım.Bu nedir ya?? Yani tartışmaya gelemiyor.Ben fikirlerimi söylüyorum susuyor.Sonra hiçbirşey olmamış gibi cnm diyor.Avucunda mı zannediyor anlamadım ki.Ben kendi tavrımı da koydum.Kendisi bir garip.Bu adama kendisinin vazgeçilemez olduğunu hissettirmek istiyorum ki anca o zaman değerimi anlasın.Ben bu konuda kararlılığımda devam edicem.Ama sizden istediğim kendi kararlarımı ona nasıl kabul ettirebilirim ve kendisinin de bulunmaz hint kumaşı olmadığını nasıl hissettirebilirim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?