Kapanmamı istiyor

Baştan kesın kararlı ol benim eşimin ailesi de kapalı EşIm ilk başta kapanırsan ben mutlu olurum dedi bende ben böyle mutluyum eğer ben zamanı gelince istersem olabılır dedim .Sonuç 7 yıllık Evliyim birdaha hiç söz duymadım.

kadin esine karsi asi yada basina buyruk olmamali, evet.. işteş tabi bu dedigim.. ben gütmeye calisan, karsisindakinin fikrini hic bsye saymayan insanlara karsiyim.. narsist kisilerde oluyo bu genelde ve aman sorun cikmasin diye sustukca dozaj artiyor..

Bariz bir şekilde ben ona gösteririm evlenince demiş o yüzden konuyu kafasında kapatmış bence. Evlenince kapattırabileceğini çünkü senin şimdi ondan ayrılabilecek olsan da evlenince boşanmanın o kadar kolay olmadığını düşünüyor ve haklı da. Evlenince çok daha büyük baskı yapacak.

ee madem öyle neden kapalı biriyle sevgili olmamış ?
en basından böyle görüp kabul etmiş, simdi nolmus ?
Kapali biriyle bilikte olup kendini tehlikeye atamaz. Kiz kapaliysa memesine, poposuna, bacaklarina nasil bakacak? Memeleri buyuk mu kucuk mu, sarkik mi nasil anlayacak? Boyleleri uyaniklik edip kendilerie karpuz secer gibi memesine, poposuna, bacaklarina bakarak acik kadin bulurlar. Sonra da kendi kontollerine sokup, boyunduruklari altina almak icin kapatirlar. Isin dini boyutu zerre umurlarinda degildir.

Kapanmanı istemeyen birini bul nedir ya?
Diyemedin mi sen de kendiliğinden kapalı birini bul beni arama bir daha diye.

Şimdi bu dangoz konuyu kapatır tamam canım sen nasıl istersen diye.
Nişandan sonra gelinliğin kapalı olacak diye başlar, nikahtan sonra kapan diye başının etini yer..

Benden söylemesi..

Size kapanmani istemeyen birini bul dediginde "sen de git kendine sonradan değiştirmeye calismayacagn kapali birini bul. Mantiksizlik sende ben ilk günden beri acik biriyim begenmeyene zorla begendirmiyorlar keyfin bilir " diyeceksiniz

ee madem öyle neden kapalı biriyle sevgili olmamış ?
en basından böyle görüp kabul etmiş, simdi nolmus ?
Çok basit canım. Böyle adamlar aslında açık kızlardan hoşlanıyor. Onları çekici buluyor. "Sevgili" diyebileceği kişi açık olmalı onlar için. Ama evleneceği zaman iş değişiyor. Artık o eskiden sevgilisi olan kız kendi ailesinde annesi, teyzesi, halası vb. neyse onlardan biri olacak onun için. Evde oturacak, kendisini temsil edecek, hizmetini görecek, çocuklarını doğuracak. Bu yüzden de ailesi nasılsa o kızın da öyle olmasını istiyor. Yani evlenirken karşısındakinin kapanmasını isteyen erkek artık onu sevgilisi olarak görmeyi bırakıyor. Bir kadın olarak görmüyor. O yüzden zaten bu tür hikayelerde bu adamlar sıklıkla (tabi ki her zaman değil) karısını aldatıyor, içki içiyor (ben içkiye karşı olduğumdan değil ama açık olmak günahsa bu da günah), tam olarak aldatmasa bile gözü dışarıda oluyor, en önemlisi de karısı onun için çocuklarının annesi ve hizmetini gören kişi oluyor, sevgilisi değil. Çekici bir kadın hiç değil. Ki bence bir evliliğin mutlu bir evlilik olabilmesi için en önemli şeylerden birisi her iki tarafın da birbirini her türlü sıfattan önce hala sevgilisi olarak görebilmesi.

Harika bir yorum olmus. Ellerinize saglik.
Zaten kapanmazsan seni terk ederim diyecek kadar edep ve saygi yoksunu bir erkekten iyi, anlayisli, sevecen bir koca olmasini beklemek cok naifce olurdu.

iki yoruma da sonuna kadar katılıyorum. çok doğru ifade etmişsiniz. altına imza atarım valla.

Tekrar konuştum daha doğrusu o aradı.Ben kararımdan dönmem dedi.Ben de ona aynısını dedim.Ben istemediğim birşeyi zorla yapmak istemiyorum dedim.Sana zorla birşey yaptırmaya kalksam hoşuna gider mi dedim.Ne yani o kadar sene aklına gelmedi de şimdi mi geldi aklına dedim bu konu.Evet çünkü işler ciddiye bindi o yüzden senin kapanmanı istiyorum dedi.Bende fikrimi değiştirmeyeceğim.Seven adam zaten böyle bir zorluk çıkarmaz kusura bakma dedim.Sen beni seviyorsan fikirlerime düşüncelerime saygı duymalısın ama bunu göremiyorum dedim.İyi o zaman sen kapan ben beklerim.Kapanınca gelirsin dedi küstah küstah.Bende çok beklersin dedim.Zaten aileminde istemediği bi damat adayıydı.Belki de şu an gerçekleri görmeye başladım.

Uzuldum ya. Bunun disida nasil biri? Araniz nasildi?

Gecenlerde bir bayan konu açmıştı, o aklıma geldi sonradan kapandigi için kayin pederi surekli yüzüne vururmus kadin bunalima girmiş, vs bence ailesiyle ve kendiylr konuşun ve ona göre kararınızı verin yoksa geri dönüsunuz olmaz, çok yipranirsiniz Allah yardımcınız olsun...

Ailenin de bir bildiği var demek ki canım. Lütfen lütfen dediklerimizi ciddiye al ve neyin içine gireceğinin farkında ol bu adamla evlenirsen.

bende düşünmezdım eskıden kapanmak mı ben böleyım degısemem dıyordum ama sımdı pekala ıstıyorum su an açığım ama usturuplu gıyınırım. sevgılının soyleyıs bıcımıyle alakalı kabul etmek yoksa bende onceden kesınlıkle kapanmam derdım..

Şanslıymışsınız, adam vazgeçmeyeceğini şimdiden söylemiş. "Şimdi geçiştirip durayım, evlenince zorla kabul ettiririm nasılsa" da diyebilirdi.

"İş ciddiye bindi, artık kapanman lazım" çok hastalıklı bir düşünce. Doğru bildiğinizden taviz vermediğiniz için tebrik ederim sizi.

içinizden gelmeden sakın ola ki böyle bir şey yapmayın. Sizinle açık olduğunuzu bilerek 4 yıl geçirmiş. Zorlamak gibi bir hakkı yok. Sizi olduğunuz gibi kabul etmeli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…