Kapanmamı istiyor

o şimdi susar kabul etmış gıbı görünür senı kaybetmemek için evlenene kadar .evlendıkten sonra da senı zorla kapatır,şiddet,hakaret gırla gider yol yakınken dön derim.

Muhtesem Yüzyıl daki İbrahim Paşa gibi
"Sen kimsin be adam! Sen kimsin!"diye bagırsaydınız
Yalnız benim geyige vurduguma bakmayın mesele ciddi.
Acık acık yazın
Ben senin beni olmaya zorladıgın insan degilim, olmam da. Ben seni sen olarak seviyorum ama sen beni oldugum halimle kabul etmiceksen yol yakınken bitirelim. Herkes kendi beklentilerine uyan birini bulsun devam etsin yoluna. Sen kapalı bi kız bulursun ben de beni ben olarak seven baska bi adam bulurum. Madem ciddiyiz bu mesele de ciddi. Kararını vermeden yazma bana.
Sonra da bu konuyla ilgili sen nasıl istersen öyle olsun diyene kadar yazdıgı hicbi seye cevap vermeyin bi kac gün. Telefona cıkmayın. Onsuz ölmeyeceginizi gerekirse baskasını da bulabileceginizi muhakkak belirtin.

Büyük konusmak istemiyorum ama nekadar seversem seviyim adam gelip bana sen kapanacaksin oyle istiyorum dese bi daha yüzünü bile gormek istemem sogurum igrenirim o nedir ya onami kalmis senin basinin örtüsü? Ay sinir oluyorum boyle tiplere, bence bu ilerde sizin icin ciddi bi sorun olacak....

siz eğer o insanla evlenirseniz kapanmayı kabul etmiş olursunuz.
Bu sorun yarın evlenince hergün karşınıza çıkacak.hatta hakaret boyuutunu aşıp boşanma sürecine geçecek.

insan sadece kalbinin sesini dinleyerek evlenmemeli,birazda mantık kullanın.
Eğer kapanmayı düşünmüyorsanız uzatmayın,ayrılın.
Ailesinin hepsi kapalı diyorsunuz,eeee sorunda siz kapanana kadar sürecek.

Ay bi de eklemeden gecemedim. Ben bu işin aile temelli oldugunu düsünüyorum ve cok kızıyorum.

Yahu bu adamı yetiştiren anne, bildigimiz kadın yani. Bu kisi eger inancı dolayısıyla kalben kapanmışsa bu işin zorla olmayacagını, bu zorlamanın ne igrenc bi sey oldugunu bilir. E bilir de bunu ogluna niye ögretmez ya? Ögretmedigi gibi bi de ben öyle gelin istemem diye doldurur kim bilir.

Ay düsündükce cıldırıyorum. Ya oglu ateist bi kız sevseydi? Bi hıristiyan ya da yahudi mesela. Ne yapacaktı yani? Ona da mı kapansın diyecekti?
O adamı adam edecek olan, saygıyı ögretecek olan annesiyle babası degil mi? Niye sevgilisine kalıyo bu işler?!

resmen saçmalamis
hiç bi mesajina aramasina cevap verme,al sana kapanmayan sevgili dersin .. gitsin hazir kapali alsin
ben su an kapaliyim, bu sene içinde kapandim, esim en bastan beri istiyordu ama zorlaamdi, benim dememle olamz içinden gelecek derdi hep,bende içimden geldigi için kapandim ha mutlu oldu o ayri ama bunda onun bi katkisi yok ..

Canım benim erkekler malesef bu konuda sorumluluk altındalar dinen. Yani evlenince senin açıklığından kapalılığından eşin sorumlu oluyor. Benim ailem çok rahat insanlar. Ben de öyleyimdir. Resmime bakma buraya kadınlar girdiği için açık ama ben de kapalıyım. Ben boynumun, sırtımın,belimin açıklığına, dövmeme, alkolüme bile karıştırmazdım eşimle sevgiliyken. Onun 5. sınıfa giden kız kardeşi bile kapalı. Ben de evlenmeden bir ay önce kendi isteğimle kapandım. Ama zorlanıyorum ne yalan söyleyeyim. Bilemiyorum o vazgeçilmezlik meselesi değildir bence. İnanç meselesi tatlım. Ben de bir kere kapanmak istemiştim eşimden önce, ailem şiddetle karşı çıkmıştı. Babam müsade etmemişti. Ama artık kimse karışmıyor. Eşim böyle mutlu. Ben çok değilim ama inşallah ileride mükafatını alırım. Hem şekil a da göründüğü gibi evde istediğimi giyip istediğim gibi geziyorum. Kadınların arasında da öyle.. Transparan, sırt dekolteli elbiseler giyiyorum. Üzerime pardesüyü geçiriyorum dışarı çıkarken. KAdınların ortamına girince şıkır şıkır oluyorum. Bir de çok okudum bu tesettür konusunda. Eşim de evlenince kapanmanı isterim demişti ama evlenmeden kapandım ben. Arada zorlansam da alıştım artık. Ben bile kapandıysam herkes kapanır diye düşünüyorum. Evleneceğin çocuğu seviyorsan bir düşün ve araştır tatlım. Yok olmaz diyorsan sana şunu söyleyim ilişkin son bulur. Bu tarz erkekler bu konuda itiraz kabul etmez. Bunu biliyorum. Direk evlenemem deyip çıkabilir...
Çünkü dindar erkekler. Aynen böyle düşünüyorlar.

kusura abkmazsaniz bisey belirtmedene demiycem
burasi kadinlar için ama kaç yuzbin uye nin içinde illaki erkekk vardir, nufusdan belge istenmiyor sonuçta
su an hangi erkek istese gelip uyelik alabilir,bisey yazmazsada bizi yazilarimizi takip eder sessizce kim nerden bilecek
ha snein avatarin uyelik olmadan d agorunuyodur o ayri konu ..

madem esler sorumlu bizden, esin biliyormu buraya bu fotografi ekledigini ?

bende anlamıyorum açık kızları kendilerine aşık ettiriyorlar..sonra evlenince kapanacaksın diyorlar..yavrum sana bu adamdan hayır yok..evlenince..şiddetle seni kapatacaktır..huzurunda kalmaz..onada söyle.kendine kapalı bir kız bulsun..bu benim kızımın da başına geldi..benim kızım düşünmeden hemen ayrıldı.kendileri istediğini yapar..şort ..tişört..am güzel bir kız görüncede gözlerii alamazlar..kadına gelince baskı yaparlar..yok öyle bir şey..

olacak bu tarz davranışlar temcit pilavı gibi önüne gelecek sabahları naber canım mesajları devam edecek..iş resmiyete bindiğinde kafana vura vura baskının şiddetini arttıracak,her defasında git başkasını bul diyecek,bu böyle sen dayanamayana kapanana kadar devam edecek...kabul edersen artık.

İyi niyetle yorum yapmışsınız biliyorum. Üslubunuzdan belli iyiniyetle tavsiye vermek istemissiniz.
Ama söyledikleriniz korkunc. Gercekten en kibar tabiriyle korkunc hem de.
Siz kendi tercihinizi kendiniz yapmıssınız kapanmıssınız. Ama ben bile "kapandıysam herkes kapanır" cok kendini aşan bi laf. Siz yaptınız diye herkes yapamaz, yapmak zorunda da degil. Konu sahibesi kapanmak istemiyo. Su anda kapanıcam dediginizde size karsı cıkan ailenizin yaptıgının aynısı siz yapıyosunuz, sadece laf tersten.
Ayrıca kapalılıgından acıklıgından esi sorumlu derken bi dayanak belirtin. Tesettür benim hic ilgimi ceken bi konu degil o yüzden esin sorumlulugu konusunda dayanagınız var mı yoksa sadece yorum mu yapıyosunuz bilmek istiyorum.
Son olarak erkege gercekten inancı öyle bi sorumluluk yüklenmisse gitsin o sorumlulugu yetine getirmis bi kadın bulsun. 4 sene boyunca sevgiliyken bu aklına gelmemis de simdi mi geliyo?Madem size göre "itiraz kabul etmez evlenmem der cıkar gider" gitseydi ya su 4 senede. Ne halt etmeye bi insanı olmadıgı birine cevirmeye çalışıyo. 4 sene oyalıyo, nasıl olsa ben bunu zorla, terketmekle korkutarak ikna ederim diye mi düsünüyo?

Evet biliyor. Hatta yanında yazıyorum. Binlerce kişinin içinden işi gücü yok beni takip edecek değil ya milletin.

Ben düşüncemi söyledim. Ona kapan demedim. Benim belli bir hayat tecrübem var ve dindar erkeklere yönelik yaptığım çıkarım budur. Ha sevgili diyorsan bana onu bir sevgili yaptıramazdı. Ben de kendi isteğimle kapandım. Arkadaşa kapan demedim. Kendi hikayemden bahsettim. HEpsi bu. Alkolik, uçarı, günah sınır tanımayan ve çok başka bir insandım ben bunu inkar edecek değilim. Sadece görüş sundum. Gözlemlerimi sundum. Yoksa zamanında kapanan kardeşimi zorla açtırmış biriyim ben. Kuzeni mi de. Bunu gördüm ve ben de bir nevi görevimi yaptım. Çünkü dinimizde din kardeşini uyarmak da bir görevdir. İster alır ister almaz. Ben baskı falan da yapmadım.
Neye dayandığım da erkeğin kadına karşı sorumluluklarıyla ilgili makalede geçen bir hadistir.
İbn-i Ömer [ranh]'ın rivayet ettiğine göre, Hz Peygamber Efendimiz [s.a.v] şöyle buyurmuştur: "Hepiniz çobansınız, raiyetinizden [güttüklerinizden] sorumlusunuz" [Buhari, Müslim, Tirmizi, Ebu Davud]

Kaynak Linki :......

Son düzenleyen: Moderatör:
Resiminizi sadece kadınlar olduğu için koymuşsunuz ama erkek üyelerde çıkıyor canım.

Resiminizi sadece kadınlar olduğu için koymuşsunuz ama erkek üyelerde çıkıyor canım.
Valla ben hiç rastlamadım. Erkeklerin işi gücü yok da burdan milletin evli karılarını takip edecek değil. Hem bu resmi koymamda başka bir sebep daha var ama onu kendime saklamak zorundayım malesef.

Evet biliyor. Hatta yanında yazıyorum. Binlerce kişinin içinden işi gücü yok beni takip edecek değil ya milletin.
Seni takip etmeyecek ama bu konuyu ziyaretçiler de okuyabilir her an, okurken de resminizi gayet görürler. Ama din sizin dininiz (veya kocanızın dini sizin dininiz) sizde nasıl oluyor bilemem.

Valla ben hiç rastlamadım. Erkeklerin işi gücü yok da burdan milletin evli karılarını takip edecek değil. Hem bu resmi koymamda başka bir sebep daha var ama onu kendime saklamak zorundayım malesef.
Geçenlerde birisi konu bile açmış ciddi düşünenler diye bir erkek üye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…