- 8 Ocak 2015
- 617
- 439
- 333
çok haklısın. bende peşindeymişim gibi görünmek istemiyourm. sanki tesadüf eseri karşılaşmışız gibi olsun. olsun da o da nasıl olur acaba
bu arada zayıflama işi için önerilerine de açığım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok haklısın. bende peşindeymişim gibi görünmek istemiyourm. sanki tesadüf eseri karşılaşmışız gibi olsun. olsun da o da nasıl olur acaba
kızlar nolur bana yardım edin. ben biraz odunumdur. şimdi yanımdan geçse yine bakamam. hem ondan öncesi sanırım biraz zayıflayıf karşısına çıksam daha iyi olacak.. 1. önceliğim burda diyet sayfasına katılayım. oluırda zayıflarsam 2 ay sonra buraya size dönerim. o zamanda yapmam gerekenleri söylersiniz. ya da bilmiyorum.[/QU
Vayy Bee 10yıl platonik hal
Sen kilo vereyim, fit olayım diyerek
Kaybettiğn10 yıllık süreye 2ay daha ekleme
Sen kilo ile uğraşırken kuş sonsuza uçabilir
Hiç bekleme söyle
bu arada zayıflama işi için önerilerine de açığım :)
Olur ya face ya da nerden bakabileceksen en çok takıldığı yerlere gidebilirsin
Burdaki diyet topiklerinde 2 ayda 1 kilo vermiştim ben de katil birine sen de :)
Yani adami seviyor gibi değil de yüzünü görünce kusacakmış, pislikmiş gibi davranmışsınız. Hani utangaç aşıklari bilirim ben de öyleydim sevince birisini yüzüne bakamazdım ama konuşursa konuşurdum yani. Hele faceden silmek falan çok abartmışsın. Cocuk ondan hoşlandığını hatta aşık olduğunu duysa insanlara güvenini kaybeder, bir insan nasıl yillarca beni sevip de aksiymiş gibi davranmayı başardı diye hayatı sorgular. Yani büyük aşklar nefretle başlar sözünün sağlaması gibisiniz. Hayat size bi sans sunmuş, bence bu defa da gözünü çıkartmayın. Adamı yolda arabayla görüp üstüne araba sürüp ezmeyin mesela.
buradaki zayıflama gruplarına katılabilirsin. bir guruba bende bugün katıldım bakalım artık inşallah zayıflarız. hem motivasyon olur hemde önerileri görürsünbu arada zayıflama işi için önerilerine de açığım :)
Pardon ya 10 yazacaktım![]()
O dönemler sizden hoşlandığına emin misiniz? Yani birine mi söyledi ya da bir yerden mi duydunuz? Yanınıza gelip bir arkadaş gibi oturabilir sizle konuşmak isteyebilir sonuçta aynı üniversitedesiniz. Face eklediğinizde duvarında paylaştığı şeylere bakarak egosunun şiştiğini nasıl düşündünüz. Yani 30 yaşındasınız belli bir olgunluğa gelmiş olmalısınız. Facede ekleseniz ne olur eklemeseniz ne olur yani. İki medeni insan gibi konuşabilirsiniz sonuçta duygularınızı ifade edebilirsiniz. Ayıp değil bu.
sana özel mesaj yazamıyorum. şu an yeni bir grup oluştursak burada olan bize katılmak zayıflamak isteyten arkadaşlardan nasıl olur. grubun koçu da sen olursun..