• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kapanmayan Defter...

kızlar nolur bana yardım edin. ben biraz odunumdur. şimdi yanımdan geçse yine bakamam. hem ondan öncesi sanırım biraz zayıflayıf karşısına çıksam daha iyi olacak.. 1. önceliğim burda diyet sayfasına katılayım. oluırda zayıflarsam 2 ay sonra buraya size dönerim. o zamanda yapmam gerekenleri söylersiniz. ya da bilmiyorum.[/QU
Vayy Bee 10yıl platonik hal
Sen kilo vereyim, fit olayım diyerek
Kaybettiğn10 yıllık süreye 2ay daha ekleme
Sen kilo ile uğraşırken kuş sonsuza uçabilir
Hiç bekleme söyle

İnsan her zaman anı yaşamalı. Yarına çıkacağımız bile kesin değilken beklemek niye. Bu zaman a kadar hiç keşkem olmadı çünkü yapmak istediğim herşeyi yaptım.

Faceden tekrar eklemekle veya konuşmakla ne boyun kısalır ne uzar ne kaybedersin. Desin benim peşimde diye ne var ki bunda. Sen veya o. Bi adım atmalısın. Belkide sevebileceğin birisi değil ulaşamadığın için cazip geliyor. Arkadaşça konuş. Baktın oluyor devam edersin baktın olmuyor bırakırsın. Zaten bu zmaana kadar yoktu dersin.

Ama şimdi konuşmazsan hayatına biri bile girse hep aklın onda kalır.

çok haklısın. bende peşindeymişim gibi görünmek istemiyourm. sanki tesadüf eseri karşılaşmışız gibi olsun. olsun da o da nasıl olur acaba

Olur ya face ya da nerden bakabileceksen en çok takıldığı yerlere gidebilirsin

bu arada zayıflama işi için önerilerine de açığım :)

Burdaki diyet topiklerinde 2 ayda 1 kilo vermiştim ben de katil birine sen de :)

Neden takıyosunki kilolarına benim fikrim kendinle barışık ol kiloliysan seni istemiycekse hiç olmasın daha iyi

Zaten anlattıklarından sanki yıpratmıs seni bu düsunceler bide zayiflamayami çalıscaksin

Yani adami seviyor gibi değil de yüzünü görünce kusacakmış, pislikmiş gibi davranmışsınız. Hani utangaç aşıklari bilirim, ben de öyleydim, sevince birisini yüzüne bakamazdım ama konuşursa konuşurdum yani. Hele faceden silmek falan çok abartmışsın. Cocuk ondan hoşlandığını hatta aşık olduğunu duysa insanlara güvenini kaybeder, bir insan nasıl yillarca beni sevip de aksiymiş gibi davranmayı başardı diye hayatı sorgular. Yani büyük aşklar nefretle başlar sözünün sağlaması gibisiniz. Hayat size bi sans sunmuş, bence bu defa da gözünü çıkartmayın. Adamı yolda arabayla görüp üstüne araba sürüp ezmeyin mesela.

kızlar sanırım facebooktan ekleyemicem. bu resmen tükürdüğünü yalamak olur. 1 kez yaptım o işi. ekledim ve sildim.. tesadüfen karşılaşacağımız anı beklemekten başka da yapabileceğim bişi yok. çünkü havalara girip egosunun tavan yapacağından eminim. dua edin. belki aylar sonra bu konuya güzel şeyler yazarım. ya da ne bileyim bu defter kapansın istiyorum artık. düşünceleriniz desteğiniz için saolun

Yani adami seviyor gibi değil de yüzünü görünce kusacakmış, pislikmiş gibi davranmışsınız. Hani utangaç aşıklari bilirim ben de öyleydim sevince birisini yüzüne bakamazdım ama konuşursa konuşurdum yani. Hele faceden silmek falan çok abartmışsın. Cocuk ondan hoşlandığını hatta aşık olduğunu duysa insanlara güvenini kaybeder, bir insan nasıl yillarca beni sevip de aksiymiş gibi davranmayı başardı diye hayatı sorgular. Yani büyük aşklar nefretle başlar sözünün sağlaması gibisiniz. Hayat size bi sans sunmuş, bence bu defa da gözünü çıkartmayın. Adamı yolda arabayla görüp üstüne araba sürüp ezmeyin mesela.

Allah sizi hep güldürsün..kahkahalara boğuldum. beni iyi çözmüşsünüz

Ne kadar zordur aslında sevipte seviyorum diyememek. Görüp görmemezlikten gelmek, yaşadığını bilipte benim için öldü demek.

Sozunu sana armagan ediyorum.
''Aşkta gurur olmaz'':KK51:

Sadece ekliceksin o seni silse tamam ama sen silmissin. Hic bir isik yakmadan gelip sana yaklasmasini beklemissin. Belki oda senin gibi cekingendir. Bence sadece eklemek sana hic bir sey kaybettirmez.

Benimde yazayim mi yazmayayım mı.
Geçicimidir unutur muyum arasında kaldıgım zamanlar oldu. Hatta senin dediğin gibi begenirmi beni bile dedim. Sonunda bir cesaret yazdım gitti. Konum var bakabilirsin cesaret açısından :)

Şimdi ne diyorum biliyor musun, iyi ki yazmışım! :)
Hayatıma yeni bir insan, sevgili edindim iyi ki de edinmişim :))

Benim tavsiyem bu kadar içinde yaşama, kader sizi buraya kadar getirmiş gerisi sende artık :) Bir cesaret ekle, nasıl olduğunu onun oturduğu yere geldiğini söyle bence :))

O dönemler sizden hoşlandığına emin misiniz? Yani birine mi söyledi ya da bir yerden mi duydunuz? Yanınıza gelip bir arkadaş gibi oturabilir sizle konuşmak isteyebilir sonuçta aynı üniversitedesiniz. Face eklediğinizde duvarında paylaştığı şeylere bakarak egosunun şiştiğini nasıl düşündünüz. Yani 30 yaşındasınız belli bir olgunluğa gelmiş olmalısınız. Facede ekleseniz ne olur eklemeseniz ne olur yani. İki medeni insan gibi konuşabilirsiniz sonuçta duygularınızı ifade edebilirsiniz. Ayıp değil bu.

Bunca yıl uçup gitmiş, tam yaklaşmışken neden biraz daha zaman uçup gitsin ki? 2 ayda onun yerinde sabit kalacağının garantisini bilemeyiz.. Bence zaman kaybetmeyin..

O dönemler sizden hoşlandığına emin misiniz? Yani birine mi söyledi ya da bir yerden mi duydunuz? Yanınıza gelip bir arkadaş gibi oturabilir sizle konuşmak isteyebilir sonuçta aynı üniversitedesiniz. Face eklediğinizde duvarında paylaştığı şeylere bakarak egosunun şiştiğini nasıl düşündünüz. Yani 30 yaşındasınız belli bir olgunluğa gelmiş olmalısınız. Facede ekleseniz ne olur eklemeseniz ne olur yani. İki medeni insan gibi konuşabilirsiniz sonuçta duygularınızı ifade edebilirsiniz. Ayıp değil bu.

bomboş sınıfta gelip yanıma oturması , sınava geç gelip o kadar yer varken benim önüme oturup silgisi olmasına rağmen silgi istemesi.. ya bir sürü şeyler var. birebir ağzından duymadım ama dediğim gibi yaptıkları bana öyle hissettirdi.

sana özel mesaj yazamıyorum. şu an yeni bir grup oluştursak burada olan bize katılmak zayıflamak isteyten arkadaşlardan nasıl olur. grubun koçu da sen olursun..

Ben bu aralar bıraktım diyeti rahat takılıyorum 1 aydır ama kilo da almadım iyi gidiyor

Sen kesin katıl birine çok işe yarıyor
Ama iyice bak aktif bir grup olsun

Back
X