• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kapanmayan Defter...

Yaz gitsin bir şeyler kahve içmeye falan davet et sanki sadece arkadaşmışsınız gibi. Nolcak sanki. Bu yavaşlıkla elinden kaçırmamışsındır umarım.

kızlar ne yazacağımı bilemiyorum. şimdi heyecandan saçma sapan şeyler yazarım. nasıl giriş yapsam ortak bi tanıdıktan mı duydum diyeyim direk.

Onceden tanisiyormussun iste ne guzel. Ekle bi konus. Sevgilisi yoksa ailesiyle falan yasamiyorsa yolla defterleri evine. Cevap gelince onuda o zaman dusunuruz.

kızlar ne yazacağımı bilemiyorum. şimdi heyecandan saçma sapan şeyler yazarım. nasıl giriş yapsam ortak bi tanıdıktan mı duydum diyeyim direk.
Bu zamana kadar hep saklanmışsın. Şimdi tanıdık falan deyip yalan Ardına sığınma. ''Merhaba, ben şu şu nasılsın'' yaz. Sosyal medyadan yazacaksan ''merhaba, uzun zaman oldu, nasılsın?'' Yaz.

Defterleri sakın karıştırma normal bi arkadaş gibi başla bence bi de instgram vs başka bi sosyal ağdan deneseniz? fbyı artık pek kullanmıyorum farkında değilim silindiğinin aa ciddi misin fln dersiniz

Adami tanima firsatin oldu mu bu 4 yilda? Ulasamadigin icin buyutmussun askini icinde ama karsindaki kisi senin kalbindeki kisi mi gercekten? Bunu anlaman lazim. Kilodan falan bur sey olmaz. Kendine guven diyecegim de biraz fazla icine kapanik gordum seni. Bir uzmanla gorus faydasini gorursun.
Tamamen Katılıyorum ulaşamadığın konuşamadığımı için büyümüş gözünde konu sahibi belki de konuşsan gececek hepsi bu duygulardan eserde kalmayacak adamın hayatında biri var mı ben senin yerinde olsam alır karşıma konuşurdum hayır derse de kapatırdım bu defteri çünkü böyle yaşanmaz

Aynı mahalledesiniz atanmışsınız ne güzel size o zamanlar özgüveni olmayan siz şimdi daha saglam basıyorsunuzdur yere.Ne güzel tesadüf gördüğünüz zamn merhaba diyin kendinizi tanıtın mahalleye yenş geldiğinizi bazı konularda market tamirci vs gibi tavsiyeler isteyebilirsiniz.En azından sizin deyiminizle yanlış anlamaz.

Ne sabır varmış sizde 4 sene konuşmamışsınız. Bir kerecik gülümseseniz gerisi gelirdi zaten ne kadar zora sokmuşsunuz işinizi. Ben sabırsızlandım okurken. Belki de beraber geçireceğiniz güzel zamanları ıskaladınız. Bundan sonrasını da ertelemeyin. Bir an önce konuşun, olmayacaksa da yolunuza bakarsınız. Yazık kaç sene olmuş. Eklemek zorunda değilsiniz, mesaj atın yeter. Onun da aklı sizdeyse ego tavan falan olmaz. Düzgün biriyse insan gibi cevap verir zaten. Değilse de yine kaybedeceğiniz bir şey olmaz unutur yolunuza bakarsınız.

gozunde buyutmussun adami.kesinkes soyluyorm konussan tanimaya baslasan buyuk hayal kirikligina ugrayacaksin.sen ona degil hayalindeki o adama asiksin

Onun için hazırladıklarını evde olduğundan emin olduğun zaman kapısına bırak, incelemesi içinm zaman tanı sonrada konuşmak istediğini söyle Zaten bir şey anlatmana gerek kalmaz. Olursa olur olmazsa en aZından ben elimden geleni yaptım dersin, için rahat olur. Ama söylemezsen hep bunun pişmanlığını yaşarsın.

kızlar nolur bana yardım edin. ben biraz odunumdur. şimdi yanımdan geçse yine bakamam. hem ondan öncesi sanırım biraz zayıflayıf karşısına çıksam daha iyi olacak.. 1. önceliğim burda diyet sayfasına katılayım. oluırda zayıflarsam 2 ay sonra buraya size dönerim. o zamanda yapmam gerekenleri söylersiniz. ya da bilmiyorum.
Bence ekle faceden, ve onun olduğu yere atandığını anlat ne kaybedersin... Bekli şimdi tam zamanı.
Not:kilonuda Okadar sorun etme, eminim sen her halinle güzelsin

30 yaşına gelmişim Belki buraya böyle şeyler yazmak çocukluk ama gerçekten paylaşmaya ihtiyacım var. biraz uzun olacak ama şimdiden okuduğunuz için teşekkür ediyorum.

Sene 2007. Onu ilk kez tam 10 yıl önce üniversite 1. Sınıfta türkçe ders hocasını beklerken arkadan yükselen tüm amfiyi kaplayan kahkaha sesine döndüğümde gördüm. Vee böylelikle macera başlamış oldu. Ne macera ama. 4 yıl boyunca kendi kendime içimde bir aşkı büyüttüm. Onu her gördüğümde yolumu çevirmeler , yüzüne bakmayıp o yokmuş gibi davranmalar, benle konuşmaya çalıştığında cevap vermemeler, yanıma gelip oturduğunda suratımı çevirmeler, yani anlayacağınız ben o zamanlar salaklığımdan pardon saflığımdan onun benden hoşlanabileceğini düşünemedim. Büyük ihtimalle de o da kendisinden hoşlanmadığımı düşündü.eeee bu kadar yanaşmaya çalışıp terslenince böyle düşünmesi normal. Ama ben cidden çok aşıktım ve sanırım aşk gözümü kör etmişti. Yaptıklarını göremiyordum. 4 yıl boyunca onunla hiç konuşmadım. Çünkü dilim tutuluyordu. Konusursam rezil olacam diye korkuyordum. O benimle bana rağmen 2-3 kez konuşmaya çalıştı. Tabi kendi kendine konuşmuş gibi oldu L Mezuniyet gecesinde benle oynamaya çalıştı yine görmedim. Ordan uzaklaştım. 2 gün sonra da Kep törenine de gelmedi. Hiç bir arkadaşıma bu konuyu açamadım. Canım bir sıkkındı ki onu son kez göremediğimden. Bende gittim hiç yapamam sandığım şeyi yaptım. Faceden ekledim. Kabul etti tabi..önceleri aşk acısı , isyanları oynayan sayfası intikam konuları sözleriyle dolmaya başladı. 4 ay sonra doğum günümü kutlamamasını sebep sayıp onu sildim. İsteseydi benimle konusurdu. Demek ki sevmemiş diye düşündüm. Kızlar neyse bu konu çok uzun. Uzar gider yani. Ben zaten onu ilk gördüğüm günden yaşadığımız her şeyi anlatan defterler hazırlamıştım.
Aradan yıllar geçti. Kadere bak ki onun memleketine atandım. İnanmayacaksınız ama şu an onun oturduğu mahallede yaşıyorum. bunu kesinlikle sonradan öğrendim. Ve hangi akla hizmet ona hazırladığım yazılar mektuplar defterler hediyeler hepsini de memlekette okunma ihtimaline karşı yanımda getirdim.
bu arada eski halimden 10 kilo fazlayım. özgüvenim yerlerde. karşısına çıkamam. ama çıkmak da istiyorum. çünkü ben hayatımda sadece onu sevdim. çünkü içimde kalan o kadar şey var ki . kapatamadığım.şimdi siz söyleyin bana ben ne yapayım. ancak buraya yazınca rahatlıyorum

Ben olsam 30 kere gitmiştim karşısına
Hayatında biri yoksa ne kaybedersiniz ki
En fazla ben sevmiyorum seni der
Eeee zaten şu anda da onsuzsunuz ve kendi kendinize takılıyosunuz
En kötü yine böyle olur
İyi de olma ihtimali var

Kaybınız yok yani
Kumar bile değil
Ya hiçbirşey olmayacak
Ya da beraber olacaksınız

ben tesaduflere ınanmam... bence artık hayat sana yeter kendıne gel ve yaklas konus dıyor :)

ozguvensızlık nıye ? ısınız gucunuz var okumussunuz konusamayacak ne var ustelık ortak noktalarınız da var
silme sebebınızı sorarsa o donem herkesı sıldım sadece kardes kuzen eklıydı dersınız olur bıter.

kızlar sanırım facebooktan ekleyemicem. bu resmen tükürdüğünü yalamak olur. 1 kez yaptım o işi. ekledim ve sildim.. tesadüfen karşılaşacağımız anı beklemekten başka da yapabileceğim bişi yok. çünkü havalara girip egosunun tavan yapacağından eminim. dua edin. belki aylar sonra bu konuya güzel şeyler yazarım. ya da ne bileyim bu defter kapansın istiyorum artık. düşünceleriniz desteğiniz için saolun
Objektif olarak söylemem gerekirse bu çok saçma bir düşünce
Siz böyle bekler duruken bir gün tesadüfen karşılaşırsınız ama bi bakarsınız başkasıyla el ele

Bu işin gururu olmaz
Faceden ekleyince sizin duygularınızı anlayacak değil
Sonuçta sınıf arkadaşıymışsınız
Birbirinizi eklemekten daha normal bişey yok

O kişi sizin ondan nefret ettiğinizi bile sanıyor olabilir
Egosu tavan yaptı ekledim diye diyosunuz da
Yaptığınızı büyük bi adım olarak görüyosunuz sanırım ama inanın ki değil

Millet tanıdık tanımadık sıradan ekliyor zaten
faceden eklemek önüne çöküp evlilik teklif etmek değil

Erkekler de öyle kadınlar gibi stalk yapmıyolar
Hem atandığınızı açıktan paylaşsanız bile adam gördüyse bakmıştır arkadaş değilsiniz
Nasıl mesaj atsın
Ne cüretle
Yanlış anlayacağınızı düşünmüştür

Back
X