kızlar önceki konumda bahsetmiştm eskisi gibi olamamaktan.tam eskisi gibiyiz derken yeni bir sorun çıktı karşıma.aslında bu sorun en başında vardı.biz ilk buluşmamızda evleneceğim kadının kaplı olmasını tercih ederim demişti.sevgili olduktan sonra evleneceğim kadın kesinlikle kapalı olmalı dedi.bir ay sonra kuzenimin düğünü var dün elbise denemeye gittim bana da at fotoğraflarını dedi attım çıldırdı.bunları giyemezsin dedi bana tesettür abiye modelleri attı.bunları giymem ben dedim bana sen bir yerlerini açma derdindesin biz seninle olamayız ben yokum ilerisini göremediğim bir ilişkiye bakmam girmem ben.sevgilisi olan kız başka erkeklere güzel gözükmeye çalışıyor.benim kartpostalla işim olmaz bana mektup ol demiştim sana dedi.bu kız inançlı imanlı kız demiştim o da vücudunu sergilemeye günaha girmeye yer arıyor dedi.ben seninle günah yazılmasın diye evlenmenin peşindeyim sen bir tarafını açma peşindesin dedi.bana kızlara bakma diyosun bakılan kızlar tesettürlü kızlar mı tesettürlü kıza kim bakar dedi.sen bu zihniyette biri olamazsın bu ülkede ördeğinden tut damacanasına kadar tecavüz etmiş insanlar var sen tesettürlü kızlara dokunmazlar bakmazlar diyosun dedim.sana zaman tanıyorum 2 ay süre veriyorum.kendini kalbini beynini duygularını rabbini seni bu dünyaya getireni neden geldiğini nereye gideceğini aşkını güvenini beni benim dünyamı benim kişiliğimi bana olan aşkını sevgini düşün tart karşıma öyle çık.ve ben emin ol iki ay boyunca sana yazmıcam hiçbir şekilde konuşmıcam ve sen eğer 2 ay sonunda kararın neyse ona göre yol yön vereceksin hayatına dedi.döndüğünde bana tam dön yarım dönme kabul etmem dedi.yani ya kapalı ya hiç öyle mi dedim evet dedi.kızlar napıcam.kapanmaya kesinlikle karşı bir insan değilim ama vallahi içimden gelmiyor ve iki ay gibi bir sürede de içimden geleceğini sanmıyorum.ama onu kaybetmek de istemiyorum