kapanmazsan ayrılırım diyor

Ama kız kapanmayı düşünmüş ya da düşünüyor da olabilir.
Belki zamanla isteyeceğini, zamanı gelince kapanacağını düşündü devam etti. Ama bu şekilde süre vererek zorlamayla olmaz o işler.

Bir önceki mesajda da söylediğim gibi, mesele kapanmak kapanmamak değil adamın iğrenç zihniyeti bence.

Evet kesinlikle zorlamayla olmaz.
Ama mesela bu adam kapanırsan sevinirim ama sen nasıl mutlu olursan ona da saygı duyarım diyen biri olsa
kız böyle düşünsün böyle anlayışlı biriden o dayatma gelmez.

Daha ilk buluşmada adamın kurduğu cümleden yakın zamanda dayatma geleceği belli aslında.

Kızın hatası bunu görmek istememesi.

Bu kadar lafın üstüne onu kaybetmek istemiyorum diyor.

Şahsen çok itici konuşmalar yaptığı halde bu kafayı aklım almıyor benim.

Ben de oraya takildim. Önce kendi gözlerine goz kapaklarını tesettür etmeyi bilsin !!
Aynen!erkeğin el kiri kadının yaptığı namus kiri mantığının Allah katında yeri günahsa kadına da günah erkeğe de bundan haberi var mı sevgilinin ? Konu sahibi

Özellikle arayıp mı buldunuz bunu?
Bırakın ayrılsın ya. Her şeyden önce birey olduğunuzu farkedin ve öyle sevgili edinin

"evleneceğim kadının kaplı olmasını tercih ederim" Başta kendi de çok emin değil gibi.Veya seni kaybetmemek için olduğundan farklı görünmeye çalışmış.
"evleneceğim kadın kesinlikle kapalı olmalı" Artık iyice emin olmuş veya iş ciddiye bindiği için sana emrivaki yapabileceğini düşünüyor.Yani başlangıçta belki bunu görsen ayrılırdın ama artık nasılsa beni terkedemez diyor.
"tesettür abiye" Bu zamana kadar böyle bir adamla beraber olduğuna göre sen de çok aşırı elbiseler seçmemişsindir diye düşünüyorum.
"benim kartpostalla işim olmaz bana mektup ol"
"ben seninle günah yazılmasın diye evlenmenin peşindeyim" Bak bu iki satırı çok iyi biliyorum işte.Sosyal medyada genç muhafazakar sayfalar muhafazakarların aşkı tarzı bi akım var şu an.Bu ve buna benzer birsürü söz var oralarda.Yok aşk imam nikahından sonradır yok kartpostal mektup yok beraber abdest alma romantizmi yok evlenilecek kadın şöyle peçeli böyle itaatkar.Hiçbirini uydurmuyorum aç sen de göreceksin.Sevgilin de böyle bir hevesteymiş belli ki.Ne onu ne o sayfadakileri kınamıyorum yanlış anlaşılmasın.Ama hatası kendi gibi düşünmeyen birini seçip zorla kendine benzeteceğini umması.
"sen bu zihniyette biri olamazsın" Ne yapmalıyım sorunun cevabı da burda.Senin tanıdığın adam başka şimdi karşındaki başka.Ya sen yanlış eksik tanıdın ya o yanlış tanıttı ya da zamanla değişti.Sonuçta kapansan bile veya tamam kapanmadan evlenelim dese bile zihniyet farkı devam eder

Başta açık kız beğenip sonra kapatmaya çalışan erkeklere çok kızıyorum. direkt size de böyle bir yorum yapacaktım ama sevgiliniz size daha en başta söylemiş. Siz de devam etmişsiniz, bu açık kapı bırakmaktır. O yüzden size bu kadar yüklenebiliyor şu an. En başta belli etmeliydiniz bence fikrinizi. Bu iş Allah için yapılmalı. Zorla olan bir şeyden hayır gelmez zaten.

Al bir cehalet örneği daha..Baskı ile Allahın dinini uygulatmaya çalışıyor.
Halbuki bilinçli bir insan bunu sevdirecek yaptırır.konuşur anlatır açıklar sevdirir ve zaman verir.Ve tabiki ondan sonra kararı sana bırakır. Kimse için değil Allah için yapılır her türlü ibadet ve farzlar.
Karar sizin ama ben olsam kendisini egitmesini tavsiye eder yoluma bakardım.

Kapalı kadınlara tecavüz edilmiyor mu bu ülkede? Artık bilinçlenin ya bilinçlenin! Tecavüzün kıyafetle, saatle olmasının alakası yok! Pislik insanların hayvani istekleri! Şu adamları defedin ya iğrenç. Konu sinirimi bozdu

kadının kapanması neyse de erkeğin göz zinası ne olacakmış ? onu bi sorsaydın ya konu sahibesi :KK14:

Sen bu yobaz gözü disarda arkadasin alnina iadesiz damgasini pulunu yapistirip postala. Hayatinin her alanina mudahele edilmesini isteyen ve bundan asiri hoslanan eziklik abidesiysen vola! istedigin yobaz tam karsinda!

Bence kapan şahsen açık giyin kapanma diye baskı yapan bi erkektense böylesi daha makul alışır ve seversin zamanla sana doğru yolu göstermeye çalışıyor...

Bence icinden gelmiyorsa kapanma yarin acilmak istiyceksin actirmiycak sonrada buraya bosanmak istiyorum kobusu ile geliceksin .bence seni oldugun gibi seven birini bul seven insan zorlamaz dikkat ediyosan gunah olmasin diye eblenmek istiyorum demis bence seni sevmio besbelli seven insan zorlamaz ki dinde zorlamada yoktur. Ben kapanmak istedigim halde esim kapanma dedi sonra kapanirsin dedi. Neden cunki en kararli en hazir oldugum anda kapan dedi.bence yol yakinken don bacim .aclirsan daha cok gunaha girersin ki. Bu devirde aciklar kapalilardan daha namuslu diyenlervar ne kadr dogru bilemem ama baskasi icin deil kendin ve allah icin kapanmalisin...

Back
X