Bulunmaktan korkma sebebimTabi ki bulunur.
Eski bı teknikçi olarak, sizin silmeniz hesabın buhar olması anlamına asla gelmiyor.
Fakat yazdıklarınız nedir bilemediğimiz için savcılık araştırma kararı verirse bulunur. Araştırma kararı vermezse bulunmaz.
Birde kendinizin söyleyemeyeceği şeyleri fake hesaptan yazmak çok çok çok büyük acizlik.
Bakın korkudan hesabı kapatıp, bulunurmuyum diye konu açıyorsunuz.
Tesekkur ederımmHayır , tehdit, hakaret yoksa hiçbir şey olmaz.
İçinde hakaret tehdit vs bırsey yok aldatılıyor bunu kendi dısında herkes biliyor onu soyledımBilimşiciler bulabilir diye düşünüyorum.
Tabi mesajın içeriği gerçekten karşıdaki kişiyi bununla uğraştırmaya değecek bir şeyse ve peşine düşerse.
İçinde hakaret tehdit vs bırsey yok aldatılıyor bunu kendi dısında herkes biliyor onu soyledım
Tesekkur ederımmTehdit yok hakaret yok savcılık bununla uğraşmaz merak etmeyin
Yo tabıkı Icınde degılım ben evliyim. Ama pısman oldum keske karısmasaydımSavcılığa gitmez o merak etmeyin. Umarım siz aldatılma üçgeninde değilsinizdir. Böyle uyarma babında yapılan hiç bir iyilik özenle kötülüksüz karşılıksız bırakılmaz.
Yo tabıkı Icınde degılım ben evliyim. Ama pısman oldum keske karısmasaydım
Buarada savcı araştırmalarını istese çok kolay bulunur o hesap.
Yok zaten bulmazlarda hani kolay bulunacağını bilsin diye söylüyorum.bulunur mu diye sormuş çünkü.savcılığa bile gideceğini sanmıyorum kadının.sadece gözü korksun istemiş ama insan bir merak edip sormaz mı ya sen kimsin,ne biliyorsun diye.ben bu durumda kandırılmaya devam etmek istediğini düşünüyorum veya eşiydi hesaptaki.Bulurlarsa bile ne olacak ki, konu sahibesi yalan soylemiyor, iftira atmiyor cikar soyler. Durum bu bu, goz gore gore aldatilmani kaldiramadim bu sekilde yazdim der. Bulsalar bile ne olacak ki konu sahibesi suc mahiyetinde bir sey yapmamis.
Tesekkur ederım ıste bu yuzden gercek kımlıgımle yazmadım kadın benle ugrasacaktı hani su benim kocam yapmaz modunda ki Bır kadınOlmayin
Akli basind abir insan bunu da bana kim yazdi derdine dusecegine kocam ne haltlar yiyor derdine duser. kaldi ki diger kadin savciliga basvursa dahi suc olusturan hakaret, tehdit, santaj vb gibi bir durum yok savcilik bununla ugrasamayiz der gecer. Basiniza bela almadiniz korkmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?