• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kapatılmış bir ınsta hesabının IP si bulunabilir mi

Aybuke18

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2019
573
516
23
Merhaba kızlar ben bir sahte hesap açmıştım ama baskasinin adına ya da resımlı degıl profilde kuş resmi olan adıda yalnız kalp olan bir hesap. Çekilillere katılmak ıcın acmıştım. Neyse ben bir tanıdıga Burdan mesaj attım bazı bilmesi gereken seylerı yazdım içinde küfür hakaret tehdit vs yok hemen cevap geldi savcılıkta gorusucez dedi. Bende hemen hesabı kapattım 5 dakika içinde sizce beni bulabilir mi?

Tabi ki bulunur.
Eski bı teknikçi olarak, sizin silmeniz hesabın buhar olması anlamına asla gelmiyor.
Fakat yazdıklarınız nedir bilemediğimiz için savcılık araştırma kararı verirse bulunur. Araştırma kararı vermezse bulunmaz.
Birde kendinizin söyleyemeyeceği şeyleri fake hesaptan yazmak çok çok çok büyük acizlik.
Bakın korkudan hesabı kapatıp, bulunurmuyum diye konu açıyorsunuz.

Tabi ki bulunur.
Eski bı teknikçi olarak, sizin silmeniz hesabın buhar olması anlamına asla gelmiyor.
Fakat yazdıklarınız nedir bilemediğimiz için savcılık araştırma kararı verirse bulunur. Araştırma kararı vermezse bulunmaz.
Birde kendinizin söyleyemeyeceği şeyleri fake hesaptan yazmak çok çok çok büyük acizlik.
Bakın korkudan hesabı kapatıp, bulunurmuyum diye konu açıyorsunuz.
Bulunmaktan korkma sebebim
Hayır , tehdit, hakaret yoksa hiçbir şey olmaz.
Tesekkur ederımm

Savcılığa gitmez o merak etmeyin. Umarım siz aldatılma üçgeninde değilsinizdir. Böyle uyarma babında yapılan hiç bir iyilik özenle kötülüksüz karşılıksız bırakılmaz.
Yo tabıkı Icınde degılım ben evliyim. Ama pısman oldum keske karısmasaydım

Keşke böyle yollara başvurmasaydınız.bence iş büyümez ama büyürse kesinlikle gidin o insanla yüzyüze konuşun.aldatma olaylarına ben çok çok yakınım değilse asla karışmam artık.bir sefer zorunlu olarak karıştım nasibi aldım.kesinlikle iyilik yaramıyor insanlar kandırılmak istiyorlar.

Buarada savcı araştırmalarını istese çok kolay bulunur o hesap.

Yo tabıkı Icınde degılım ben evliyim. Ama pısman oldum keske karısmasaydım

Olmayin

Akli basind abir insan bunu da bana kim yazdi derdine dusecegine kocam ne haltlar yiyor derdine duser. kaldi ki diger kadin savciliga basvursa dahi suc olusturan hakaret, tehdit, santaj vb gibi bir durum yok savcilik bununla ugrasamayiz der gecer. Basiniza bela almadiniz korkmayin

Buarada savcı araştırmalarını istese çok kolay bulunur o hesap.

Bulurlarsa bile ne olacak ki, konu sahibesi yalan soylemiyor, iftira atmiyor cikar soyler. Durum bu bu, goz gore gore aldatilmani kaldiramadim bu sekilde yazdim der. Bulsalar bile ne olacak ki konu sahibesi suc mahiyetinde bir sey yapmamis.

Bulurlarsa bile ne olacak ki, konu sahibesi yalan soylemiyor, iftira atmiyor cikar soyler. Durum bu bu, goz gore gore aldatilmani kaldiramadim bu sekilde yazdim der. Bulsalar bile ne olacak ki konu sahibesi suc mahiyetinde bir sey yapmamis.
Yok zaten bulmazlarda hani kolay bulunacağını bilsin diye söylüyorum.bulunur mu diye sormuş çünkü.savcılığa bile gideceğini sanmıyorum kadının.sadece gözü korksun istemiş ama insan bir merak edip sormaz mı ya sen kimsin,ne biliyorsun diye.ben bu durumda kandırılmaya devam etmek istediğini düşünüyorum veya eşiydi hesaptaki.

Evet bulunabiliyor. Tehdit küfür olmasına gerek yok, hayati konularda bir takım iddalarda bulunduysanızda, mesela karın kocan seni aldatıyo vs tarzında yazışmalar olduysa dava açılır siz yakayı ele verirsiniz

Olmayin

Akli basind abir insan bunu da bana kim yazdi derdine dusecegine kocam ne haltlar yiyor derdine duser. kaldi ki diger kadin savciliga basvursa dahi suc olusturan hakaret, tehdit, santaj vb gibi bir durum yok savcilik bununla ugrasamayiz der gecer. Basiniza bela almadiniz korkmayin
Tesekkur ederım ıste bu yuzden gercek kımlıgımle yazmadım kadın benle ugrasacaktı hani su benim kocam yapmaz modunda ki Bır kadın

Back
X