- 10 Mart 2019
- 573
- 516
- 23
İnsallah otledır saolunYok canm kimse bulamaz hakaret yok diyorsun blöf yapmış sana için rahat olsun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsallah otledır saolunYok canm kimse bulamaz hakaret yok diyorsun blöf yapmış sana için rahat olsun.
COk pısman oldum zaten bir daha karısmıcam insanların isine aldatılıyor sa da aldatıyor sa daKeşke böyle yollara başvurmasaydınız.bence iş büyümez ama büyürse kesinlikle gidin o insanla yüzyüze konuşun.aldatma olaylarına ben çok çok yakınım değilse asla karışmam artık.bir sefer zorunlu olarak karıştım nasibi aldım.kesinlikle iyilik yaramıyor insanlar kandırılmak istiyorlar.
Hayır tehdit hakaret yok sadece aldatıldığını onun ıcın uzuldugumu gozlerinı acması gerektiğini genclıgını yaktığını soyledım ama o beni savciliga vermekle tehdit ettıBen bu forumdaki bazı yorumların sahte hesaplardan yapıldığını düşünerek savcılığa gitmiştim IP tespiti için. Hakaret tehdit vs yok ise işlem yapamayız dediler, sizde de tehdit hakaret falan yoksa bişey yapmazlar heralde. Herkes herşey için savcılığa gitse ne olurdu ?
Ben de esi okudu diye dusunuyorum ya da bazı kadınlar vardır ya esine sormak yerine karsı tarafa saldırırlar oyle yapmısta olabilirYok zaten bulmazlarda hani kolay bulunacağını bilsin diye söylüyorum.bulunur mu diye sormuş çünkü.savcılığa bile gideceğini sanmıyorum kadının.sadece gözü korksun istemiş ama insan bir merak edip sormaz mı ya sen kimsin,ne biliyorsun diye.ben bu durumda kandırılmaya devam etmek istediğini düşünüyorum veya eşiydi hesaptaki.
Hayır tehdit hakaret yok sadece aldatıldığını onun ıcın uzuldugumu gozlerinı acması gerektiğini genclıgını yaktığını soyledım ama o beni savciliga vermekle tehdit ettı
Ben bu forumdaki bazı yorumların sahte hesaplardan yapıldığını düşünerek savcılığa gitmiştim IP tespiti için. Hakaret tehdit vs yok ise işlem yapamayız dediler, sizde de tehdit hakaret falan yoksa bişey yapmazlar heralde. Herkes herşey için savcılığa gitse ne olurdu ?
İftira atmayın gınaha giriyorsunuz ne kadar rahat konusuyorsunuz ben evli Bı cocuk annesiyim bir durumla hıc ılgın yok kadın akrabam direk soylesem herkes benim uzerıme gelıcektı zaten cok pısman oldum ama ben sizi sıkayet edıcem asıl bana iftira attıgınuz ıcınPekii size neee aldatılmasından üzülmüşsünüz de gözlerini aç falan muhtemelen kocasının aldattığı kişi sizsiniz evli olduğunu öğrendiniz sindiremediniz karısına mesaj attınız hıncınızdan evet çook mantıklıca adam sizi tanımasın kadın sizin isminizi vermesin diye de fake hesapla yazmışsınız bu kadar basit.. yemiyorlar yanii bunları sizinle alakası olmasa tutup elaleme neden yazasınız nereden öğreneceksiniz?
Sizi Burdan şikayet ettim Baska mercıden de edıcemPekii size neee aldatılmasından üzülmüşsünüz de gözlerini aç falan muhtemelen kocasının aldattığı kişi sizsiniz evli olduğunu öğrendiniz sindiremediniz karısına mesaj attınız hıncınızdan evet çook mantıklıca adam sizi tanımasın kadın sizin isminizi vermesin diye de fake hesapla yazmışsınız bu kadar basit.. yemiyorlar yanii bunları sizinle alakası olmasa tutup elaleme neden yazasınız nereden öğreneceksiniz?
KoptumAblacim agir issizsiniz herhalde, kafayi sanal platformda fake hesap olmasina mi taktiniz bir de ustune savciliga mi gittiniz? Savci olsam arkanizdan dalaga gecerdim.
İşsiz değilim çok şükür bir doktorla dava sürecindeyim.bu forumdaki o sayfada benim dava sürecimi destekliyor bu nedenle gittik savcılığa. Bilmeden yorum yapmak hele böyle bir uslüpla ne kadar kolay değil mi sizin için ?Ablacim agir issizsiniz herhalde, kafayi sanal platformda fake hesap olmasina mi taktiniz bir de ustune savciliga mi gittiniz? Savci olsam arkanizdan dalaga gecerdim.
İnstagram ve facabook üyelerinin ip bilgilerini paylaşmıyor adli süreçlerde çok çok zor bulmasıMerhaba kızlar ben bir sahte hesap açmıştım ama baskasinin adına ya da resımlı degıl profilde kuş resmi olan adıda yalnız kalp olan bir hesap. Çekilillere katılmak ıcın acmıştım. Neyse ben bir tanıdıga Burdan mesaj attım bazı bilmesi gereken seylerı yazdım içinde küfür hakaret tehdit vs yok hemen cevap geldi savcılıkta gorusucez dedi. Bende hemen hesabı kapattım 5 dakika içinde sizce beni bulabilir mi?
Bende oyle duydum cb ye hakaret edenleri bile bir donem bulamamışlardı umarım otledır tesekkur ederımİnstagram ve facabook üyelerinin ip bilgilerini paylaşmıyor adli süreçlerde çok çok zor bulması
Buldunuz mu o doktoru pekiİşsiz değilim çok şükür bir doktorla dava sürecindeyim.bu forumdaki o sayfada benim dava sürecimi destekliyor bu nedenle gittik savcılığa. Bilmeden yorum yapmak hele böyle bir uslüpla ne kadar kolay değil mi sizin için ?
Ben kendi dısında tüm aile biliyor diye bılıyorum hata ettim karısmamalıydım kadın memur işteyken esi eve kadın getiriyor maaş kartı kocasında üstüne arada şiddet göruyor herkes aman duyulmasın yuvaları yıkıkmasın 3 cocuk var diyor. Bende uyarmak istedim işi gücü olmasa yapmazdım ama işi var bu adamı çekmek zorunda degıl ama bosuna yardım etmısim ya sen kimsin nerden biliyorsun diyeceğine senı savciliga verıcem dedı. Bu da bana ders oldu kendi çekirdek aılen dısında kimsenin isine karısamam artık bırak aldatıldım şiddet görsün napim. Bu arada ismi Aybike olup evli tek kadın benmıyım ılgınc geldi tepkınızYalnız buraya da üye ise, sizi daha rahat bulur artık. Aybüke, evli, bir çocuk annesi...
Kendinizce iyi bir şey yapmaya çalışmışsınız, geri tepmiş. Büyük ihtimal kadın biliyor kocasının yaptıklarını.
Bu kadar detay vermeyin sizin için daha iyi.Ben kendi dısında tüm aile biliyor diye bılıyorum hata ettim karısmamalıydım kadın memur işteyken esi eve kadın getiriyor maaş kartı kocasında üstüne arada şiddet göruyor herkes aman duyulmasın yuvaları yıkıkmasın 3 cocuk var diyor. Bende uyarmak istedim işi gücü olmasa yapmazdım ama işi var bu adamı çekmek zorunda degıl ama bosuna yardım etmısim ya sen kimsin nerden biliyorsun diyeceğine senı savciliga verıcem dedı. Bu da bana ders oldu kendi çekirdek aılen dısında kimsenin isine karısamam artık bırak aldatıldım şiddet görsün napim. Bu arada ismi Aybike olup evli tek kadın benmıyım ılgınc geldi tepkınız